Başkan Şerifoğulları 'Briketçi-Kiremitçiler Sitesi' İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir genelinde farklı noktalarda hizmet sunan yakın meslek gruplarını tek çatı altında toplamayı hedefleyen çalışmalar doğrultusunda hayata geçirilen Briketçi-Kiremitçiler sitesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başkan Şerifoğulları’na Esnaf ve Sanatkârlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, Briketçiler-Kiremitçiler Dernek Başkanı Erkan Demirbin, Kızılay Mahalle Muhtarı Emrah Işık ve esnaflar eşlik ettiler.

“Yeni Alan Esnafların Üretim ve Dış Pazara Açılma Olanağına Katkı Sunacak”

Büyük oranda tamamlanan Briketçiler-Kiremitçiler Sitesi yeni çalışma alanına ilişkin açıklamalarda bulunan Esnaf ve Sanatkârlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, esnaflara sunulan yeni çalışma alanının esnaflarımızın ticaret imkânlarına katkı sunacağını belirterek üretim ve dış pazara açılma olanaklarının da artacağını aktardı.

Başkan Şerifoğulları’nın verdiği sözü kısa sürede icraate dökerek gerçekleştirdiğini ifade eden Briketçiler-Kiremitçiler Dernek Başkanı Erkan Demirbin ise şahsı ve temsil ettiği esnaflar adına Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.

“Kızılay Mahallesinin Önemli Bir Problemiydi Çözüme Kavuştu”

Briket ocaklarının taşınması durumunun Kızılay Mahallesi’nin uzun yıllardan beri problemi olduğunu ve Başkan Şerifoğulları’nın bu problemi detaylı bir şekilde ele alarak çözüme kavuşturduğunu aktaran Kızılay Mahalle Muhtarı Emrah Işık da mahalle sakinleri adına Başkan Şerifoğulları ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI:

“EN YAKIN ZAMANDA TAMAMLANARAK ESNAFLARIMIZA TESLİM EDİLECEK”

Hilalkent Mahallesi Sarıçubuk mevkiinde 50 dönümlük alan üzerinde inşa edilen Briketçi-Kiremitçiler Sitesi inşaatında çalışmaların hızla ilerlediğini vurgulayan Başkan Şerifoğulları, kısa süre sonra esnafların yeni yerlerinde hizmet vermeye başlayacaklarını aktardı.

Amaçlarının birbirine yakın meslek gruplarının aynı çatı altında ferah ve modern bir ortamda hizmet vermelerini ve şehrin daha düzenli bir görünüme kavuşmasını sağlamak olduğunu aktaran Başkan Şerifoğulları, yeni çalışma alanının esnaflar tarafından da beğenildiğini aktardı.

Briket ocaklarının çevre ve güvenlik açısından Kızılay Mahalle sakinlerinin sorun ve talepleri arasında yer alan önemli bir konu olduğunu aktaran Başkan Şerifoğulları, konunun hem esnaflar hem de mahalle sakinleri açısından güzel neticelendiğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN