Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Zorluoğlu'nun Kurban Bayramı Mesajı

“Bayramlar, kırgınlık ve dargınlıkların son bulduğu, dostluk ve kardeşlik duygularının canlandığı, toplumsal barışın tesis edildiği nadide günlerdir. Yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekliyle yeniden yaşandığı, birlik ve beraberlik bilincinin tazelendiği, huzur ve refah ortamının sağlandığı bayramlar bizler için çok özel anlamlar taşımaktadır.

Keskin: 3S’yi unutmayalım, trafik canavarına kurban vermeyelim

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 3S’yi unutmayalım, trafik canavarına kurban vermeyelim

Ercan Turan Canlı Hayvan Pazarında İncelemelerde Bulundu,

Kurban Bayramı süresince vatandaşların Canlı Hayvan Pazarında herhangi bir aksilik yaşamadan kurbanlarını alıp rahat bir şekilde kesimlerini yapabilmeleri için, Büyükşehir Belediyesi tarafından bir dizi tedbirler alandı.

Vatandaşlara Kurban Etleri İçin Poşet Dağıtılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, Canlı Hayvan Pazarı’nda kurbanlık alan vatandaşlara, kurban kesiminden sonra kullanılmak üzere poşet dağıtıldı.

Başkan Apohan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan. Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı.

Başkan Gürkan, Şelale Parkta İncelemelerde Bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan Şelale Park’ta incelemelerde bulundu.

Doğanşehir Belediye Başkanı'da Tercihini Kızılay'dan Yana Kullandı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap KÜÇÜK ile Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Av. M. Umut YALÇIN 07.09.2016 tarihinde Doğanşehir Belediye Başkanlığı'nda bir araya gelerek yaklaşan Kurban bayramı nedeni ile gündemi değerlendirdiler.

Büyükşehir Kent Konseyinden Rektör Kızılay'a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Zabıtadan Bayram Denetimi

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kurban Bayramına sayılı günler kala gıda üretimi yapan işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Milli Eğitim Bakanlığı, 5 bin Sözleşmeli Öğretmen Daha Atayacağını Duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB-İnsan Kaynakları genel Müdürlüğü), 81 il Müdürlüğüne 06/09/2016 tarihli gönderdiği emirle, Dershane Ve Etüt Eğitim Merkezlerinde görev yapanlardan seçilmek üzere, 5 bin yeni sözleşmeli öğretmen alınacağını duyurdu.

Vali Zorluoğlu'dan İl Jandarma Komutanlığına Ziyaret ve Denetleme

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Elazığ’da göreve yeni başlayan Jandarma Alay Komutanı Albay Özay Eryürek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Yanılmaz Şehrin Yedi Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sabahın ilk ışıklarıyla birim müdürleriyle birlikte şehrin yedi mahallesini köşe bucak gezerek, sorun ve talepleri dinledi.

Ebegem Kurs Serisini Artırıyor

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM), gençlerin gelişimine katkı sağlayacak kurs serisine Osmanlıca Kursunu da ekledi

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİLERE BÜYÜK DESTEK

BÜYÜKŞEHİR’DEN Çiftçilere Ücretsiz 300.000 Bin Fidan Dağıtılacak...

“Yenikapı Ruhunu Bozmak İsteyenlerin Ekmeğine Yağ Sürmeyelim”

Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek, ilçede devam eden yatırımlar ve projeler üzerine bilgiler aldı.

Toplam 14996 haber.