Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Zafran Mesire Alanında Çalışmalar İlerliyor

Elazığ Belediyesi’nce devralınarak dönüşüm çalışmalarına başlanan Zafran B tipi mesire alanında çalışmalar adım adım ilerliyor. Yapılacak peyzaj düzenlemeleriyle Zafran Mesire alanı prestij kazanacak ve şehir insanı rahat, huzurlu, keyifli ve güvenli vakit geçireceği bir dinlenme alanına kavuşacak

MÜSİAD Başkanı Uzun’un Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Toprak Mesaisine Pütürge İlçesi Pazarcık Mahallesinde Başladı

Vali Toprak, Pütürge ilçesi Pazarcık İlkokuluna giderek yerinde incelemelerde bulundu.

Polat, “Şehit Ve Gazilerimiz Destansı Tarihimizin Eşsiz Kahramanları”

Başkan Polat,“Şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla bizlere emanet edilen bu vatanı birlik ve beraberlik içinde koruyarak, el birliğiyle daha da güçlendireceğiz” dedi.

Yıldıztepe Mahallesinin Yolları Asfaltlanıyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Yıldıztepe Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Polat, “Yeşilyurt’un Çehresini Değiştirecek Nitelikte Bir Proje”

Başkan Polat, “Malatya ve Yeşilyurt’un doğal güzelliklerini yakından görme fırsatı sunacak olan Gedik Kent Parkı Projesine yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösterecek” dedi.

Mektebim’de ilk zili çaldı.

Türkiye genelinde 18 milyon 43 bin 15 öğrenci ve 900 bin civarında öğretmenin okula başladığı akademik yılda ilk ders “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma” konusuyla işlendi.

Payza: “Amigdalin Maddesi Tatlı Kayısı Çekirdeğinde Bulunmamaktadır”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sami Payza, kayısı çekirdeğinin öldürücü olduğu yönünde çıkan haberlerin doğruyu yansıtmadığını ifade ederek, “Hiçbir bilimsel dayanağı olmayan bu ve benzeri haberlerin kimseye bir faydası olmadığı gibi, ülke ekonomisine de gelecekte zarar verebileceğini unutmamak gerekir” dedi.

Şeker Fabrikası Arkasında Yeni Yol Açılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Pütürge Örmeli’nin İçmesuyu Alt Yapısı Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Vali Toprak, Sizlerin Varlığınızla Biz Milletimizi Geleceğe Taşıyoruz

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Halit Ziya Öztürk ve dernek üyesi gaziler Vali Toprak’ı makamında ziyaret ettiler

Kristal Kayısı İçin Son 3 Gün!

2010 yılından beri aralıksız olarak düzenlenen 7. Malatya Uluslararası Film Festivali Ulusal Uzun Film, Kısa Film ve Uluslararası Uzun Film Yarışması’na başvuru yapmak için son 3 gün!

Gençlik Konseyi, Kolları Sıvadı

"Gençlik Konseyi, Gençleri iş dünyasına ve ticaret dünyasına hazırlamak için Kolları Sıvadı"

Vali Toprak, 15 Temmuz Şehidinin Adının Verildiği Okulu Ziyaret Etti

Vali Toprak, Battalgazi İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz, İl Milli Eğitim İl Müdürü Ali Tatlı ve basın mensupları ile birlikte FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik olarak yapılan çalışmalar sırasında kapatılıp devlet okuluna dönüştürülerek Malatya Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Atatürk Havalimanında şehit düşen Malatya’lı Zekeriya Bitmez’in adının verildiği İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Canlı Hayvan Pazarında En Çok Küçükbaş Kurbanlıklar İlgi Gördü

Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Canlı Hayvan Pazarı’nda alınan tedbirlerle Kurban Bayramı huzur içinde geçti. Pazarda en çok küçükbaş kurbanlıklar rağbet gördü.

Toplam 14997 haber.