Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

TSYD MALATYA ŞUBESİ AÇIKLAMASI (TSYD MALATYA ŞUBESİ AÇIKLAMASI)

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi tarafından Malatya İl Temsilciliğimize gönderilen talimatta, FIFA ve UEFA ulusal ve uluslar arası karşılaşmalarda tribün ve saha içerisinde çalışacak köşe yazarı, muhabir ve foto muhabirlerinin uyması gereken kurallar konusunda basın mensupları bilgilendirilmiştir.

MÜSİAD Başkanı Uzun: "Türk ekonomisi pozitif büyümesini sürdürecek"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Başkanı Hasan Uzun, "2016 yılının 2. çeyreğinde, Türkiye ekonomisinin yüzde 3,1 büyümesini önemsiyoruz. Öncü makro ekonomik göstergeler önümüzdeki dönemde de Türkiye ekonomisinde pozitif büyümenin süreceğine işaret ediyor." dedi.

Elazığ Valiliği Basın Duyurusu

Elazığ Valiliği tarafından güvenlik nedeniyle 17 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında 15 ayrı bölge güvenlik bölgesi ilan edildi.

Hayır Çarşısı Bayramda Yüzleri Güldürdü

Elazığ Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında "Haydi sen de tut elini" ilkesiyle kurulan ve bugüne kadar binlerce mağdur ve muhtaç ailenin yanında ve yardımında bulunan Hayır Çarşısı, kurban bayramında da ailelerin yüzünü güldürerek bayramı sevinçle yaşamalarını sağladı

Bakan Yılmaz, Sivas´ta bayramlaşma programına katıldı

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 28 bin 163 öğretmenin bakanlıkla ilişiğinin kesildiğini belirterek, “Yaklaşık 20 binin üzerinde de öğretmeni açığa aldık, onlar hakkında da inceleme devam ediyor.“ dedi.

Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz'ün 2016 Kurban Bayramı Mesajı

Hepinizin Kurban Bayramını kutluyor, Türk milletini ve İslam âlemini savaştan, zulümden ve katliamlardan azade bayramlara ulaştırmasını yüce Allah’dan diliyorum.

Gönlü Milli Birlik ve Beraberlik Ülküsü İle Dolu Olan Aziz Gönül Dostları…

idrak edeceğimiz Kurban Bayramının, idrak edeceğimiz son bayram olabileceği ihtimalini unutmadan; Bayram günlerinin sevinç ve neşe günleri olduğunu hatırdan çıkarmadan, eşimizi, çocuklarımızı, ana ve babamızı sevindirelim. Güler yüzlü olalım. Geçmişlerimizi dua ve hayırla yad edelim. Barışmak ve kaynaşmak için bayramları fırsat bilelim. Bizi biz kılan temel milli ve manevi değerlerimize, edep, adap ve ahlakımıza sahip çıkalım. Haram ve günahlardan uzak kalarak, Milli Birlik ve Beraberliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi koruyalım. Vatanımızı ve milletimizi sevelim. Kin ve intikam duygularını terk edelim. Birbirimizle çıkarsız, beklentisiz selamlaşalım ve bayramlaşalım.

Borçlarını Yapılandırmak İsteyen Vatandaşlar İçin Bayram Tatilinde de Fırsat Sürüyor

Elazığ Belediyesi bayram tatili süresince Belediye’ye olan çeşitli borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için Belediye İş Merkezi ve Ahmet Aytar Meydanı’nda bulunan bürolarında hizmet sunacak

Vali Zorluoğlu'nun Kurban Bayramı Mesajı

“Bayramlar, kırgınlık ve dargınlıkların son bulduğu, dostluk ve kardeşlik duygularının canlandığı, toplumsal barışın tesis edildiği nadide günlerdir. Yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekliyle yeniden yaşandığı, birlik ve beraberlik bilincinin tazelendiği, huzur ve refah ortamının sağlandığı bayramlar bizler için çok özel anlamlar taşımaktadır.

Keskin: 3S’yi unutmayalım, trafik canavarına kurban vermeyelim

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 3S’yi unutmayalım, trafik canavarına kurban vermeyelim

Ercan Turan Canlı Hayvan Pazarında İncelemelerde Bulundu,

Kurban Bayramı süresince vatandaşların Canlı Hayvan Pazarında herhangi bir aksilik yaşamadan kurbanlarını alıp rahat bir şekilde kesimlerini yapabilmeleri için, Büyükşehir Belediyesi tarafından bir dizi tedbirler alandı.

Vatandaşlara Kurban Etleri İçin Poşet Dağıtılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, Canlı Hayvan Pazarı’nda kurbanlık alan vatandaşlara, kurban kesiminden sonra kullanılmak üzere poşet dağıtıldı.

Başkan Apohan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan. Kurban Bayramı Mesajı Yayımladı.

Başkan Gürkan, Şelale Parkta İncelemelerde Bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan Şelale Park’ta incelemelerde bulundu.

Doğanşehir Belediye Başkanı'da Tercihini Kızılay'dan Yana Kullandı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap KÜÇÜK ile Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Av. M. Umut YALÇIN 07.09.2016 tarihinde Doğanşehir Belediye Başkanlığı'nda bir araya gelerek yaklaşan Kurban bayramı nedeni ile gündemi değerlendirdiler.

Büyükşehir Kent Konseyinden Rektör Kızılay'a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Toplam 14924 haber.