Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Zorluoğlu;"Terörle Mücadele Hükümetimizin ve Bizim En Öncelikli Meselemiz"

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, 18 Ağustos’ta Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen bombalı saldırının ardından yeni binasında hizmet vermeye başlayan İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Hepimizin Ortak Sevdası Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Yeni Malatyaspor Kulübü Onursal Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ettiler.

Ağbaba, “Olan Garibana, Kimsesize Oluyor”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, darbe girişimi ardından başlatılan soruşturmalara ve görevden almalara ilişkin, " CHP'ye her gün ortalama 500 kişinin geliyor.Olan garibana, kimsesizlere oluyor.

Milletvekili Şahin: Rektör Prof. Dr. Kızılay’a Desteğimiz Sürecektir

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İtfaiye Bayram Tatilinde 114 Olaya Müdahale Etti

9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince ilimiz genelinde 114 yangın ve trafik kazası olayı meydana geldi.

Darende Yenice İçmesuyuna Kavuştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya genelinde içmesuyu alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Çakır: Çocuklarda Diş Sağlığı Çok Önemli

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır İlköğretim Haftası’nın başlaması nedeniyle Türk Telekom İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilere diş macunu ve fırçası dağıttı.

Zafran Mesire Alanında Çalışmalar İlerliyor

Elazığ Belediyesi’nce devralınarak dönüşüm çalışmalarına başlanan Zafran B tipi mesire alanında çalışmalar adım adım ilerliyor. Yapılacak peyzaj düzenlemeleriyle Zafran Mesire alanı prestij kazanacak ve şehir insanı rahat, huzurlu, keyifli ve güvenli vakit geçireceği bir dinlenme alanına kavuşacak

MÜSİAD Başkanı Uzun’un Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Toprak Mesaisine Pütürge İlçesi Pazarcık Mahallesinde Başladı

Vali Toprak, Pütürge ilçesi Pazarcık İlkokuluna giderek yerinde incelemelerde bulundu.

Polat, “Şehit Ve Gazilerimiz Destansı Tarihimizin Eşsiz Kahramanları”

Başkan Polat,“Şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla bizlere emanet edilen bu vatanı birlik ve beraberlik içinde koruyarak, el birliğiyle daha da güçlendireceğiz” dedi.

Yıldıztepe Mahallesinin Yolları Asfaltlanıyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Yıldıztepe Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Polat, “Yeşilyurt’un Çehresini Değiştirecek Nitelikte Bir Proje”

Başkan Polat, “Malatya ve Yeşilyurt’un doğal güzelliklerini yakından görme fırsatı sunacak olan Gedik Kent Parkı Projesine yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösterecek” dedi.

Mektebim’de ilk zili çaldı.

Türkiye genelinde 18 milyon 43 bin 15 öğrenci ve 900 bin civarında öğretmenin okula başladığı akademik yılda ilk ders “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma” konusuyla işlendi.

Payza: “Amigdalin Maddesi Tatlı Kayısı Çekirdeğinde Bulunmamaktadır”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sami Payza, kayısı çekirdeğinin öldürücü olduğu yönünde çıkan haberlerin doğruyu yansıtmadığını ifade ederek, “Hiçbir bilimsel dayanağı olmayan bu ve benzeri haberlerin kimseye bir faydası olmadığı gibi, ülke ekonomisine de gelecekte zarar verebileceğini unutmamak gerekir” dedi.

Toplam 14924 haber.