Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Keban İlçesi Bahçeli Köyü Grup Yolu Hizmete Açıldı…

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Keban ilçesi Bahçeli köyü grup yolunda İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek grup köy yolunun açılışını gerçekleştirdi.

Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği’nden Başkan Yanılmaz’a Teşekkür Ziyareti

Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan ve Dernek Üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret ederek, Başkan Yanılmaz’a sorun ve talepleri yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri ve kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, plaket takdim ettiler

(25 Eylül-1 Ekim) İtfaiye Haftası

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nce 25 Eylül-1 Ekim tarihlerinde kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle yangın ve olaylara müdahale edilirken kullanılan araç ve gereçlerin yer aldığı bir sergi açıldı

Tarihi Harput Mirası Hayat Buluyor

Elazığ Belediyesi Harput’un tarihi mirasının yeniden hayat bulması ve geleceğe taşınması amacıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor

Vali Zorluoğlu: Hedef Eğitimde İlk Yirmide Olmak

Yöntem Okulları Müdürü Rahmi Güler, okul idareci, öğretmen ve öğrencileri yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Vali Murat Zorluoğlu’nu ziyaret ettiler.

Elazığ Belediyesi, Asfalt Serim Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, şehir genelindeki yol-bakım-onarım ve asfalt serim çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor

Arslantepe Höyüğü, Belgeselle Tanıtılacak

Arslantepe Höyüğü, İtalya’nın Roma kentinden gelen belgesel yapım ekibinin çekeceği Arslantepe belgeseli ile dünyaya tanıtılacak.

Şehir Tiyatrosu’ndan ‘Okula Hoş geldin’ oyunu

Sosyal ve kültürel belediyecilik alanında, bölgesinin merkezi konumundaki Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri devam ediyor.

Denetimler yıl boyunca devam edecek

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri okulların açılmasıyla eş zamanlı olarak Malatya genelinde faaliyet gösteren okul kantinlerinde denetimlere başladı.

Elazığspor - Giresunspor'u 2-0 Mağlup Etti

TFF 1. Lig 5. Hafta Karşılaşması Elazığspor Kendi Evinde Giresunspor'u 2-0 Mağlup Etti..

Hedefimiz Elazığ’ın Eğitim Çıtasını Yükseltmek

2016-2017 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, eğitim yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Harput Okuma Evi Açıldı

Harput’un sivil mimarisine katkı sağlaması ve geleneksel bir Harput Evi inşa etmek amacıyla oluşturulan Harput Okuma Evi açıldı.

Parklar Yenileniyor

Elazığ Belediyesi kent merkezindeki parklarda zeminden, çocuk oyun grupları ve fitness aletlerine yenileme çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediyesi’nden Okul Servislerine Hatırlatma

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada öğrenci servis taşımacılığı yapmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, Okul Servis Araçları Güzergah İzin Belgesi olmadan faaliyette bulunmayacakları belirtildi

Elazığ Belediyesi’nden Okul Servislerine Araçları Güzergah İzin Belgesi Uyarısı..

Vali Toprak,Her Malatyalı İki Haftada Bir Yeni Malatyaspor Maçına Gitmeli

Yeni Malatyaspor'un yeni yönetim kurulu, tanışmak ve teşekkür etmek amacıyla Vali Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Toplam 14997 haber.