Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

19 Eylül Gaziler Günü Elazığ’da Kutlandı

Gaziler Günü münasebetiyle ilk program Öğretmenevi önünde gerçekleştirildi.

İspendere, Malatya Ve Bölge Halkına Kazandırılacak

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İspendere İçmeleri alanında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Gürkan, şifalı suların yer aldığı İspendere İçmeleri’ni Malatya ve bölge halkına kazandıracaklarını söyledi.

Büyükşehir’den Öykü Atölyesi

Malatya’nın kültür-sanat yaşamına katkılar sunan Büyükşehir Belediyesi yeni bir çalışmaya daha imza atıyor. Belediyece ücretsiz olarak “Öykü Atölyesi” açılıyor.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı, Eğitimde Yeni Bir Başlangıç Olsun.

Bizi biz kılan değerleri, ilkokuldan başlayan bir süreçte, öğretmenlerimizin (bugün açısından bakıldığında) normal ötesi özverisi, istikbalin inşasından mesul olmanın hassasiyeti ile doğru model olmaya gösterdikleri özen içerisinde, sadece öğretimin değil, eğitimin sağlanması açısından da doğru seçilen metinler aracılığıyla öğrendik hayatı, bizi biz kılan değerleri, milli birlik ve beraberliği, kardeşliği…

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün'ün “19 Eylül Gaziler Günü” Kutlama Mesajı.

İstiklal harbimiz süreci ve sonrasında ülkemizin her gün onlarca şehit haberi ile sarsıldığı bir dönemde, hain terör saldırıları sonucunda gazi olmuş tüm askerlerimize, “Kuva-i Milliye” ruhunun yeniden kazanıldığı bir süreç olan 15 Temmuz 2016 tarihinde de verilen emsalsiz Demokrasi Mücadelesinde gazilik rütbesine nail olan asker ve sivil gazilerimize de büyük bir gönül borcumuz olduğunu bir kez daha belirtiyor, milletimize hiç tereddüt etmeden hizmet eden bu emsalsiz rütbenin sahibi tüm gazilerimizin anlamlı günlerini kutluyorum.

VALİ TOPRAK’IN İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ ün “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur” ifadesinin kılavuzluğunda Cennet Ülkemizin aydınlık yarınlarının, Aziz Milletimizin istikbalinin emanet edileceği çocuklarımızın ilim deryasına kulaç atacağı bir eğitim öğretim yılını daha Milletçe karşılamaktayız.

VALİ TOPRAK’IN GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Sakarya Meydan Muharebesi'nin zaferle neticelenmesinin akabinde 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e Gazilik unvanı ile Mareşal rütbesi verilişinin 95. yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Gününü Milletçe idrak etmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

MÜSİAD Başkanı Uzun’dan “19 Eylül Gaziler Günü” Kutlama Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle ile bir mesaj yayınladı.

Vali Zorluoğlu’nun Gaziler Günü Mesajı

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesajda; Gazilerimizin, ülkemizin medarı iftiharı olduğunu vurguladı.

TSYD MALATYA ŞUBESİ AÇIKLAMASI (TSYD MALATYA ŞUBESİ AÇIKLAMASI)

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi tarafından Malatya İl Temsilciliğimize gönderilen talimatta, FIFA ve UEFA ulusal ve uluslar arası karşılaşmalarda tribün ve saha içerisinde çalışacak köşe yazarı, muhabir ve foto muhabirlerinin uyması gereken kurallar konusunda basın mensupları bilgilendirilmiştir.

MÜSİAD Başkanı Uzun: "Türk ekonomisi pozitif büyümesini sürdürecek"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Başkanı Hasan Uzun, "2016 yılının 2. çeyreğinde, Türkiye ekonomisinin yüzde 3,1 büyümesini önemsiyoruz. Öncü makro ekonomik göstergeler önümüzdeki dönemde de Türkiye ekonomisinde pozitif büyümenin süreceğine işaret ediyor." dedi.

Elazığ Valiliği Basın Duyurusu

Elazığ Valiliği tarafından güvenlik nedeniyle 17 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında 15 ayrı bölge güvenlik bölgesi ilan edildi.

Hayır Çarşısı Bayramda Yüzleri Güldürdü

Elazığ Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında "Haydi sen de tut elini" ilkesiyle kurulan ve bugüne kadar binlerce mağdur ve muhtaç ailenin yanında ve yardımında bulunan Hayır Çarşısı, kurban bayramında da ailelerin yüzünü güldürerek bayramı sevinçle yaşamalarını sağladı

Bakan Yılmaz, Sivas´ta bayramlaşma programına katıldı

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 28 bin 163 öğretmenin bakanlıkla ilişiğinin kesildiğini belirterek, “Yaklaşık 20 binin üzerinde de öğretmeni açığa aldık, onlar hakkında da inceleme devam ediyor.“ dedi.

Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz'ün 2016 Kurban Bayramı Mesajı

Hepinizin Kurban Bayramını kutluyor, Türk milletini ve İslam âlemini savaştan, zulümden ve katliamlardan azade bayramlara ulaştırmasını yüce Allah’dan diliyorum.

Gönlü Milli Birlik ve Beraberlik Ülküsü İle Dolu Olan Aziz Gönül Dostları…

idrak edeceğimiz Kurban Bayramının, idrak edeceğimiz son bayram olabileceği ihtimalini unutmadan; Bayram günlerinin sevinç ve neşe günleri olduğunu hatırdan çıkarmadan, eşimizi, çocuklarımızı, ana ve babamızı sevindirelim. Güler yüzlü olalım. Geçmişlerimizi dua ve hayırla yad edelim. Barışmak ve kaynaşmak için bayramları fırsat bilelim. Bizi biz kılan temel milli ve manevi değerlerimize, edep, adap ve ahlakımıza sahip çıkalım. Haram ve günahlardan uzak kalarak, Milli Birlik ve Beraberliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi koruyalım. Vatanımızı ve milletimizi sevelim. Kin ve intikam duygularını terk edelim. Birbirimizle çıkarsız, beklentisiz selamlaşalım ve bayramlaşalım.

Toplam 14997 haber.