Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığspor - Giresunspor'u 2-0 Mağlup Etti

TFF 1. Lig 5. Hafta Karşılaşması Elazığspor Kendi Evinde Giresunspor'u 2-0 Mağlup Etti..

Hedefimiz Elazığ’ın Eğitim Çıtasını Yükseltmek

2016-2017 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, eğitim yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Harput Okuma Evi Açıldı

Harput’un sivil mimarisine katkı sağlaması ve geleneksel bir Harput Evi inşa etmek amacıyla oluşturulan Harput Okuma Evi açıldı.

Parklar Yenileniyor

Elazığ Belediyesi kent merkezindeki parklarda zeminden, çocuk oyun grupları ve fitness aletlerine yenileme çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediyesi’nden Okul Servislerine Hatırlatma

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada öğrenci servis taşımacılığı yapmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, Okul Servis Araçları Güzergah İzin Belgesi olmadan faaliyette bulunmayacakları belirtildi

Elazığ Belediyesi’nden Okul Servislerine Araçları Güzergah İzin Belgesi Uyarısı..

Vali Toprak,Her Malatyalı İki Haftada Bir Yeni Malatyaspor Maçına Gitmeli

Yeni Malatyaspor'un yeni yönetim kurulu, tanışmak ve teşekkür etmek amacıyla Vali Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Ağbaba, Meslek Liselerinin Kapatılma Girişimini Eleştirdi

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iki meslek lisesini kapatıp, başka bir okula taşımak istemesi girişimine CHP Milletvekili Veli Ağbaba tepki gösterdi. Ağbaba, “Bir taraftan ‘mesleki eğitime önem veriyoruz’ diyorlar, diğer taraftan liseleri kapatıyorlar.

Başbakan Başdanışmanı Birol Erdem, Rektör Kızılay’ı Ziyaret Etti

Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri ve Başbakan Başdanışmanı Birol Erdem, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti.

Topal Said Hoca Paneli

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından yayınlanan “Topal Said Hoca” kitabı, panelle tanıtılacak. 24 Eylül Cumartesi günü saat 19.30’da düzenlenecek panele tüm vatandaşlar davet edildi.

Su Borcu Olanlara Yapılandırma Fırsatı

23 Ağustos 2016 tarihinde Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 Sayılı Kanun gereği su abonelerine, vadesi 30 Haziran 2016 tarihi öncesine ait su ve atıksu borçlarını yapılandırma fırsatı sunuldu.

Otomobilsiz Yaşam Günü Etkinliği

25 Eylül Pazar günü saat 09.30’da Kapalı Çarşı üstünde düzenlenecek olan etkinliğe bütün Malatyalıların davetli oldukları belirtildi.

Elazığ Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından Hicret ve Aksaray mahallelerinin bağlantısını sağlayan Demiryolu altgeçidinde asfalt çalışması gerçekleştirildi.

“Doğadaki Canlılara Sahip Çıkmak Hepimizin Görevi”

Yeşilyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kanadındaki yaralanmadan dolayı uçmakta zorlanan doğan kuşunu tedavi ederek doğaya bıraktı.

Kaçak Hafriyat Dökümüne Sıkı Denetim

Elazığ Belediyesi hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının kontrolünde Uydu Araç Takip Sistemi uygulamasını başlatarak, denetimlerini hızlandırdı. Yeni düzenlemeyle, hafriyat kamyonlarının GPS cihazı bulundurmaları zorunlu hale getirildi.

Battalgazi Devlet Hastanesi 200 Yataklı Olarak Hizmet Verecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Toplam 14924 haber.