Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Harput’un Fethi ve İslamlaşmasının 931. Yıldönümü Kutlanıyor

Tarihi ve binlerce yıllık kültürel mirasıyla geleceğe ışık tutan Harput’un Fethi ve İslamlaşmasının 931. Yıldönümü, özel bir organizasyonla kutlanacak

Elazığ Belediyesi, 10. Uluslarası Belediye ve Çevre Fuarı Citytech’de

Elazığ Belediyesi, Çevre sağlığının korunmasının hedeflendiği ve insanlara daha iyi bir kent yaşamı sunabilmek amacıyla kullanılması gereken son teknoloji ve ekipmanların sergilendiği 10. Uluslarası Belediye ve Çevre Fuarı Citytech’e katıldı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz MÜSİAD Dost Meclisine Konuk Oldu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şubenin Dost Meclisi Toplantısına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Konuk oldu

EKG Dernek Başkanı Metin Akgün; Şemdinli’deki Durak Jandarma Karakolu’na yapılan saldırıyı kınadı,181 aşiret temsilcisinin; PKK'ya gösterdikleri tepkiye dikkat çekti.

EKG Dernek Başkanı Akgün; Şemdinli’deki Durak Jandarma Karakolu’na yapılan saldırıyı kınarken, Van'da buluşan 16 ilden 181 aşiret temsilcisinin; PKK'ya gösterdikleri tepkiye dikkat çekti.

MÜSİAD Başkanı Uzun: Yeni Ovp Türkiye Ekonomisinin Hedeflerinden Vazgeçmediğini Gösteriyor

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun bu konuya ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Merhum Ateş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dün hayata gözlerini yuman HSYK Üyesi Turgay Ateş’in babası Fuat Ateş kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Bakan Yılmaz Giresun´da

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Giresun Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci yurdunun açılışına katıldılar.

Mesut TUNÇ;İstanbul Yenibosna'daki Alçak Saldırıyı Kınıyoruz.

İstanbul Yenibosna'da 75. Yıl Polis Merkezi Amirliği yakınlarında gerçekleştirilen alçak saldırıda yaralanan kardeşlerimize acil şifa, diğer saldırılarda şehit düşen kardeşlerimize, evlatlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, aziz milletimize başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyorum

Bakan Yılmaz, Makedonya Büyükelçisi Mucunski’yi kabul etti

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Makedonya Büyükelçisi Zvanko Mucunski’yi makamında kabul etti.

Başkan Yanılmaz’a Çok Anlamlı Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a iade-i ziyaret.

Malatya'da FETÖ/PDY Soruşturması

Malatya'da FETÖ/PDY Soruşturması

Çalık, DSİ’nin Malatya’daki yeni projelerini açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yazıhan’da yeni bir baraj projesi ile Boztepe Barajı’ndan Arguvan’ın Parçikan bölgesine su verilmesi konusunda DSİ tarafından yeni proje çalışmalarının yürütülmekte olduğunu bildirdi.

Üst Geçitler Artık Daha Estetik

Elazığ Belediyesi statik gereksinimlerle düzenlenmiş üst geçitleri, günümüz mimari özellikleri ile birleştirerek kent estetiğine uygun hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Ağbaba;“Geleceği Sadece Chp Gördü”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “2010 referandumunda HDP sandığa gitmedi, MHP ve AKP ‘Evet’ dedi.

HALEP'İN SON ÇIĞLINA SES VER!

Türkmen yurdu Halep tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Her gün bombalanan şehirde çoğunluğu Türkmen binlerce sivil hayatını kaybetti ve kaybetmeye devam ediyor. Çocuklar öksüz ve yetim kalıyor. Sözün bittiği, tek gerçeğin ölüm olduğu Halep için, sizleri bu son çığlığa ses vermeye davet ediyoruz.

ÇAKIR: Mobilize İş Makineleri Türkiye De İlk Malatya’da

Mobilize iş makineleri için Büyükşehir önünde tören düzenlendi. AK Parti Malatya Milletvekili Şahin: Büyükşehir sürecinin ardından Büyükşehir Belediyesinin Malatya genelinde devasa ve güzel hizmetler üretiyor. Buda devletimizin, hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyelerimizin ne kadar iyi çalıştığını gösteriyor.

Toplam 14924 haber.