Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ Valisi Murat ZORLUOĞLU'nun Yeni Yıl Mesajı

Elazığ Valisi Murat ZORLUOĞLU Yeni Yıl Mesajı yayınladı.

Yeni Asgari Ücret Hayırlı Olsun Hükümetin geçen yılki desteği devam ettirmesini bekliyoruz”

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, Asgari ücretin 2017 yılı için yaklaşık yüzde 8 artış ile net 1,404 TL, brüt 1,777.5 TL olarak belirlendiği ve bu konuya ilişkin yazılı bir değerlendirme yaptı.

Türkiye Belediyeler ve Yerel Hizmet İşçileri Sendikası İl Başkanı MESUT TUNÇ, Asgari Ücret açıklaması münasebetiyle yazılı basın acıkması yayımladı.

Türkiye Belediyeler ve Yerel Hizmet İşçileri Sendikası İl Başkanı MESUT TUNÇ; “Açıklanan Asgari Ücret, Biz Çalışanları Memnun Etmedi!”

ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu: Asgari ücret 2017 yılında 1,404 lira. Asgari ücreti yalnızca işverenlerin onayı ile kararlaştırdık.

MÜSİAD’dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun ve beraberindeki heyet ile birlikte yeni göreve başlayan Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Yunus Güneş’i, Kredi ve Yurtlar Kurumu Elazığ İl Müdürü Suphi Döner'i, Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Özkan Özbay'ı,Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ayhan Tuncer, Basın İlan Kurumu (BİK) Elazığ Şube Müdürü Abid Vanlı’yı makamında ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi, Zorlu Kış Şartlarında Hayvanları Unutmadı

Elazığ Belediyesi, kış aylarında toprağı kapatan ve hayvanların yeme ulaşmasını engelleyen kar örtüsü nedeniyle aç kalma tehlikesi ile karşı kaşıya kalan hayvanların beslenmesi için kent genelinde yemleme çalışması gerçekleştirdi

Kerpiç Evleri Müzeler Adasına Dönüştüreceğiz

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun ile birlikte çalışmaların son aşamaya getirildiği Kongre ve Kültür Merkezi yanındaki kerpiç evlerde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Kent Konseyi Vali Toprak’ı Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliği ve Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren çalışma grubu temsilcileri Malatya Valisi Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Başkanı Hasan Uzun, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrei Karlov’un uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin basın açıklaması

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, Rusya Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov’a düzenlenen saldırı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı

Milletimiz Terörün De Üstesinden Gelecek

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, terörü lanetleyerek, Cumartesi günü bombalı saldırı sonucu şehit olan 14 asker için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

EKG Başkanı M.AKGÜN, Kayseri’deki bombalı terör saldırısını kınama mesajı yayımladı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Maarif Müfettişi Metin AKGÜN, Kayseri’de çarşı iznine çıkan er ve erbaşlarımıza yapılan bombalı terör saldırısı nedeniyle bir kınama mesajı yayımladı

Türkiye Belediyeler ve Yerel Hizmet İşçileri Sendikası İl Başkanı MESUT TUNÇ, Mevlit Kandili münasebeti tebrik, ve teröre tepki mesajı yayımladı.

Türkiye Belediyeler ve Yerel Hizmet İşçileri Sendikası İl Başkanı MESUT TUNÇ, Mevlit Kandili münasebeti tebrik, ve teröre tepki mesajı yayımladı. “Rahmet peygamberi Hz. Muhammed (s.a.v.)’in doğumunun geçmişte olduğu gibi bugün de zulüm ve haksızlığın son bulmasına vesile olmasını niyaz ediyor, küresel teröre lanet olsun! diyoruz” dedi.

Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun.

Eğitimde Kaliteyi geliştirme Derneği Başkanı M.AKGÜN, Mevlit Kandili münasebetiyle bir tebrik mesajı yayımladı. “Rahmet peygamberi Hz. Muhammed (s.a.v.)’in doğumunun geçmişte olduğu gibi bugün de zulüm ve haksızlığın son bulmasına vesile olmasını niyaz ediyoruz.” diyen Akgün;

Bakan Yılmazdan Destek Sözü

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

Açılış Törenine İki Bakan Katıldı

Bakan Yılmaz, “ Gelecek Nesillere Yüzümüzün Akıyla Güçlü Bir Türkiye Bırakmayı Hedefliyoruz ”

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun’dan “24 Kasım Öğretmenler Günü” Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Toplam 14996 haber.