Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kalkınma Bakanı Elvan Elazığ’da Cazibe Merkezi Programını Tanıtacak

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Elazığ’a gelerek Cazibe Merkezleri Programının tanıtımını yapacak.

EKG Derneği Başkanı Metin AKGÜN, ziyaretleriyle ilgi basın açıklamasında bulundu.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “BEYAZ KELEBEK KOSTÜM EVİ” Ziyaretleriyle İlgi Açıklamada Bulundu.

Şanlıurfa´da "Meslekî Eğitim Sektör İşbirliği" toplantısı

Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ercan Demirci, "Mesleki eğitimi, eğitimin bütün departmanlarının lokomotifi kılabilmek için büyük seferberlik içindeyiz." dedi.

Maski 9 Mahallenin Altyapısını Yeniliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

MÜSİAD Üyelerine KOSGEB Destekleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD)Elazığ Şubesinin Bu Haftaki Dost Meclisi Toplantısına KOSGEB Elazığ Müdürü Şaban Yaşa konuk oldu.

Halkoyunları İl Birinciliği Müsabakaları Sonuçlandı

Okullar Arası Ve Kulüpler Arası Halkoyunları İl Birinciliği Müsabakaları Şölen Havasında Yaşandı

3 bin 560 adet tarihi sikke ele geçirdi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir şahsın üzerinde 3 bin 560 adet tarihi sikke ele geçirdi.

Okullarda çalışan özel güvenlik görevlilerine eğitim verildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda çalışan özel güvenlik görevlilerine terörle mücadele, uyuşturucu ile mücadele ve asayiş konularında eğitim verildi.

Komşuluk Bu Topraklardaki Köklerimizdir

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş “Komşuluk Kültürü” projesini anlatmak ve kamuoyu desteği almak için Malatya Valisi Mustafa Toprak Ziyaret Etti.

Çalışmaların Devam Ettiği Proje, Yakında İhaleye Çıkacak

Malatya’nın sosyal ve kültürel dokusuna büyük hizmetler sunan Büyükşehir Belediyesi,bu hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor.

Ağbaba’dan Müsiad’a Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, MÜSİAD Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek, yeni yönetime başarı dileklerini iletti.

Birkonfed Genel Başkanı Ünsal, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Birleştirici İş Dünyası Konfederasyonu Genel Başkanı Osman Ünsal, beraberinde Amerika Malatyalılar Dernek Başkanı Rıza Ataş ve BİRKONFED yöneticileri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Vali Toprak, Malatya’nın 23 İl İçerisinde Büyük Avantajları Var

Vali Mustafa Toprak, Birleştirici İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Genel Başkanı Osman Ünsal ve beraberindekileri makamında kabul etti.

İspendere İçmeleri 3 Aşamalı Proje İle Sağlık Turizmine Kazandırılacak

İspendere İçmeleri’nin sağlık turizmine kazandırılması için çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor.

Toplam 14996 haber.