Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Cazibe Merkezleri Programı Yatırımcılara Tanıtıldı

Elazığ’ın da aralarında bulunduğu 23 ile önemli yatırım destekleri sağlayacak olan Cazibe Merkezleri Programı Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen bir programla yatırımcılara tanıtıldı, programın ayrıntıları hakkında bilgi verildi.

Seçmeli dersler için okul yönetimleri en fazla 10 farklı ders belirleyecek

Ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerin seçmeli dersleri için okul yönetimleri en fazla 10 farklı ders belirleyecek ve seçilen dersler ikinci dönemin ilk haftasında e-okul sistemi üzerinden ilan edilecek.

'Erken Teşhis Hayat Kurtarır'

Kanser, dünya genelinde giderek artan bir sağlık problemidir ve toplumlarda önemli bir sosyoekonomik yüke, bireylerde de maddi ve manevi kayıp ve zorluklara yol açmaktadır.

TTK Başkanı Durmuş, TRT Haber´in canlı yayın konuğu oldu.

Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş, TRT Haber´de canlı yayında, güncellenen öğretim programlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu

Vali Toprak, Lojistik Merkezi Ortak Akıl Konferansı’nda Tüm Paydaşların Görüşleri Alınacak

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından 4 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 10:00’da Malatya Ramada Altın Kayısı Otel’de ilimizde kurulması planlanan lojistik merkezinin fizibilite hazırlık süreci kapsamında konu ile ilgili bir çalıştay gerçekleştirileceği bilgisi Vali Mustafa Toprak tarafından verildi.

Vali Zorluoğlu’ndan Karakoçan Belediyesine Ziyaret

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu geçtiğimiz günlerde Karakoçan Belediyesine vekil olarak atanan Karakoçan Kaymakamı Cemil Sarıoğlu’nu ziyaret ederek belediyenin durumu hakkında bilgi aldı, çalışmaları yerinde inceledi

HALEP’TEKİ KARDEŞLERİMİZİ UNUTMADIK

Elazığ Belediyesi, İHH İnsani Yardım Vakfı Elazığ Şubesi ve Memur-Sen İl Temsilciliği işbirliğiyle Suriye’deki mazlumlara destek olmak amacıyla başlatılan yardım kampanyası sonucunda toplanan un, kuru gıda ve battaniye yardımları, Halep’e ulaştırılmak üzere yola çıktı

Ana-Baba Okulu Programını Tamamlayan Kursiyerlere Sertifika

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, düzenlenen farklı içerikteki kurslarla gençlerin gelişimine ve geleceğine katkı sağlayan Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM)’ni ziyaret etti.

Vali Toprak, Sizi Kurtaracak Olanında Çalışmanız ve Azminiz Olduğunu Unutmayınız

Vali Mustafa Toprak, yetiştirme yurtlarında ve sevgi evlerinde kalan başarılı öğrencilerin ödüllendirildiği programa katıldı.

MÜSİAD Başkanı Uzun“Hükümet Teşvikte Kesenin Ağzını Açtı”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, Doğu ve Güneydoğu'ya yatırım için verilecek teşviklerle ilgili açıklamada bulundu.

Değerli Eğitimci İbrahim Bozkurt, Rahmet-i Rahmana kavuştu...

İmam Hatip Lisesi Meslek dersleri öğretmenliğinin ardından Merkez İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü ve daha sonra Elazığ Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan değerli eğitimci İbrahim Bozkurt’un Rahmet-i Rahmana kavuştuğunu öğrendik

Vali Zorluoğlu’ndan Yeni Müdürlere Kutlama Ziyareti

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu görevlerine yeni başlayan Polis Okulu Müdürü ve Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

ğrencilerden Anlamlı Uygulama

F.Ü.Eğitim Fakültesi Türkçe Bölümü Öğrencileri Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanında ağaçlara, yazar ve şairlere ait edebi yazıların olduğu tabelaları astılar

Oryantiring İl Temsilciliğinden ve Sporcularından Sedat Acar’a Teşekkür Ziyareti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Oryantiring Spor Kulübü Sporcuları İl Temsilcisi Fahri KARATAŞ başkanlığında İl Müdürü Sayın Sedat ACAR’ ı ziyaret ettiler.

Vali Zorluoğlu Yılbaşı Gecesini Güvenlik Güçlerimizle Beraber Geçirdi

Vali Murat Zorluoğlu yılbaşına gece nöbet tutan güvenlik güçlerimizi ziyaret ederek girdi.

Toplam 14997 haber.