Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Tecde-Maşti Arasında Açılan Yolda Çalışmalara Hız Verildi

Doğu Anadolu Bölgesinin en gelişmiş şehirleri arasında gösterilen Malatya’nın sağlıklı şehirleşmesinde büyük önem arz eden yol çalışmalarını, büyümeye paralel olarak kesintisiz sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Tecde’yi, MAŞTİ kavşağına bağlayacak yolu tekrardan açmaya başladı.

İstişare Toplantısını Ankara'da Gerçekleştirdi.

Türk Ocakları Genel Merkezi 2016 yılı ikinci şube başkanları istişare toplantısını Ankara'da gerçekleştirdi.

Sokak Hayvanlarına Gölgelik

Malatyalıların yaşamını kolaylaştırmak için durmaksızın hizmet üreten Büyükşehir Belediyesi, doğadaki canlılara da şefkatini esirgemiyor.

Minik Parmaklar Geleceği Şekillendirmeye Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde yürütülen 'Minik Parmaklar Geleceği Programlıyor' projesi, beşinci dönem eğitimleriyle devam ediyor

Ağbaba’dan Malatya’ya çağrı

“Doğanşehirli üreticileri zor gününde yalnız bırakmayalım”

Fotoğraf Sanatçısı Öztürk Malatya’da Sunum Yapacak

Malatyalı Fotoğraf Sanatçısı Metin Öztürk, “Yeryüzü, Gökyüzü ve İnsanyüzü” konulu bir sunum gerçekleştirecek.

Vali Toprak, Bakan Tüfenkci İle Birlikte Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Vali Mustafa Toprak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile birlikte Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde Bölücü Terör Örgütü Mensuplarının bombalı saldırısında şehit olan Jandarma Er Eyüp Hacıoğlu’ nun baba evini ziyaret ederek ailesine başsağlığı dilediler.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN KPSS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 16 Ekim Pazar günü ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Ortaöğretim/Önlisans)’na girecek öğrenciler için toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet sunacağı duyuruldu

HARPUT’UN FETHİ VE İSLAMLAŞMASININ 931. YILDÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “1071 ruhu, 1085 ruhu, 1453 İstanbul'un fetih ruhu ve 15 Temmuz 2016 ruhu bizi geleceğe taşıyacak en önemli unsurlardır” dedi.

Havuç un Faydaları

Havuç Faydaları Saymakla Bitmez! Kuvvet verir, vücuttan kaybolan mineralleri yerine koyar, kansızlığa karşı iyi gelir, hemoglobin ve eritrositleri çoğal­tır. Cildin asit oranını dengeleyen havuç sayesinde vücut tazelenir, yenilenir ve güzel bir görünüm kazanır.

BİMER Eğitim Semineri Yapıldı

Elazığ Valiliği tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında görevli BİMER personellerine Eğitim Semineri verildi.

Türk Basın Tarihi Uluslararası Sempozyumu Elazığ’da Yapılacak

T. C. Başbakanlık Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi, Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi Rektörlüğü iş birliğiyle Elazığ’da 19-21 Ekim tarihlerinde Türk Basın Tarihi alanında uluslararası bir sempozyum yapılacak.

KOVANCILAR'A CANLI HAYVAN PAZARI MÜJDESİ

Belediye Başkanımız Hacı AKPINAR Ankara'daki temasları ve yoğun uğraşları sonucunda 2 milyon TL değerinde ki canlı hayvan pazarını ilçemize kazandırdıklarını ifade etti.

Elazığ Belediyesi Tarihi Mirasın Yaşatılması İçin Çalışıyor

Binlerce yıllık tarihi ve kültürel mirasıyla, adeta bir açık hava müzesini andıran Harput, Elazığ belediyesi tarafından sürdürülen restorasyon çalışmalarıyla gelecekle buluşmaya hazırlanıyor

Asansör Mevzuatı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile TCS firması işbirliğiyle düzenlenen Asansör Mevzuatıyla İlgili Bilgilendirme Toplantısı, Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonu’nda gerçekleştirildi

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Elazığ Valiliği İl Koordinasyon Kurulu 2016 yılı Ekim dönemi toplantısı Vali Vekili Üzeyir Yılmaz Başkanlığında İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplam 14924 haber.