Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Şubat Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Yeşilyurt Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısında komisyon raporları ve tekliflerini karara bağladı.

Elazığ Belediyesi, Hizmet İçi Eğitim Seminerlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, hizmette kaliteyi, verimliliği ve güvenilirliği artırabilmek için çeşitli dallarda personellerine yönelik düzenlediği hizmet içi eğitim seminerlerini sürdürüyor.

DYS, bütün ülkede yaygınlaşıyor

Millî Eğitim Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatına bağlı bütün kurumları 15 Mayıs 2017 tarihinden itibaren Doküman Yönetim Sistemi’ne (DYS) geçecek ve böylece bütün resmi yazışmalar elektronik ortamda gerçekleşmiş olacak. Bu uygulamayla Türkiye’nin en uzak mezrasında yer alan bir okuldan gönderilecek resmi yazı, il-ilçe millî eğitim müdürlüklerine veya merkez teşkilatına saniyeler içerisinde ulaşmış olacak. Bu sayede bürokrasinin hızlanması sağlanırken, zaman ve maliyet açısından büyük bir kazanç elde edilmiş olacak.

EBEGEM’DEN GİRİŞİMCİYE FIRSAT

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM), kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin KOSGEB kredilerinden yararlanabilmeleri açacağı yeni dönem Girişimcilik Kursu başvuruları başladı.

Vali Zorluoğlu Esnaflarla Bir Araya Gelerek Sorunlarını Dinledi

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Elazığ Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top ve oda üyelerini kabul ederek sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

5. Ufka Yolculuk Bilgi Ve Kültür Yarışması

Uluslararası düzeyde düzenlenen ‘5. Ufka Yolculuk Bilgi Ve Kültür Yarışması’ başvuruları, 19 Şubat 2017’de sona eriyor.

Güzel İzler Bıraktı

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlarından eski Refah Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın Resim Sargisine Katıldı.

2017 yılı kültürel etkinlikleri devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2017 yılı kültürel etkinlikleri kapsamında “Abdülhamid’in Kurtlarla Dansı” konulu bin konferans düzenlenecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Beydağı TOKİ 1+1 konutlarında yaşayan vatandaşlarla buluştu.

923 Km Yol Asfaltlandı

Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılında Yoğun Çalışma Sergiledi

VALİ TOPRAK, TÜM MAĞDURLARIN SESİNİ DUYMAK BİZİM GÖREVİMİZ

Vali Mustafa Toprak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulunup yetkililerden bina ve hizmetler hakkında bilgiler aldı.

VALİ TOPRAK, HIZLI TREN PROJESİNİN HAYATA GEÇİRİLMESİ İÇİN İLK ADIMLAR ATILDI

Vali Mustafa Toprak, hem yük hem de yolcu taşımacılığında kullanılmak üzere planlanan Sivas (Çetinkaya) - Malatya Demiryolu Hızlı Tren projesinin hayata geçirilmesi amacıyla ilk adımların atıldığı müjdesini verdi.

MÜSİAD Başkanı Uzun, Destek paketleri ekonomiyi canlandıracak

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, yaptığı açıklamada, zor bir dönemeçten geçen Türkiye’nin ekonomi üzerinden yapılan algı operasyonlarıyla mücadele ettiğini, bunda da başarılı olduğunu söyledi.

Gökbörü Türkçüler Derneği Elazığ Şubesi, Elazığ Basın ve Medya Temsilcilerini 05/02/2017 Pazar günü, sabah kahvaltısında ağırladı.

Gökbörü Türkçüler Derneği Elazığ Şubesi, Elazığ Basın ve Medya Temsilcilerini 05/02/2017 Pazar günü, sabah kahvaltısında ağırladı.

VALİ TOPRAK, MALATYA LOJİSTİK MERKEZİN KURULMASI İÇİN İDEAL BİR YERDİR

Vali Mustafa Toprak, ilimizde kurulması planlanan lojistik merkezinin fizibilite hazırlık süreci kapsamında Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Fırat Kalkınma Ajansı koordinesinde düzenlenen “Lojistik Merkezi Ortak Akıl Konferansı” na katıldı.

Cazibe Merkezleri Programı Yatırımcılara Tanıtıldı

Elazığ’ın da aralarında bulunduğu 23 ile önemli yatırım destekleri sağlayacak olan Cazibe Merkezleri Programı Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen bir programla yatırımcılara tanıtıldı, programın ayrıntıları hakkında bilgi verildi.

Toplam 14996 haber.