Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ressamlar İnönü Üniversitesine Hayran Kaldılar

Düzenlenen bir etkinlik için ilimizde bulunan 19 farklı ülkeden çok sayıda resim sanatçısı İnönü Üniversitesine gelerek Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti.

Cip Baraj Göleti’ne 100 Bin Yavru Sazan Balığı

Elazığ Belediyesi ve DSİ Keban Su Ürünleri Üretim Müdürlüğü ve Fırat Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nin ortak çalışmasıyla, Cip Baraj Göleti’ne 100.000 adet yavru sazan balığı bırakıldı.

Vali Toprak, En Temel Öğe Muhtarlarımızdır

Malatya Valisi Mustafa Toprak Muhtarlar Günü Dolayısıyla Muhtarları Makamında Kabul Etti.

Basın Sempozyumu Öncesi El Emeği Göz Nuru Çarşısına Ziyaret

Elazığ Belediyesi, Elazığ Valiliği ve Atatürk Araştırma Merkezi organizasyonuyla 19-21 Ekim tarihleri süresince gerçekleştirilecek olan Türk Basın Tarihi Uluslarası Sempozyumu için Elazığ’a gelen Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Derya Örs ve çok sayıda akademisyen Elazığ Belediyesi El Emeği Göz Nuru Çarşısı’nı ziyaret etti.

Parkta Sanat

Malatya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 19.TÜRKSOY Ressamlar Buluşması kapsamında Hürriyet Parkı’nda etkinlik düzenlendi.

Başkan Yanılmaz: “Muhtarlarımız Çözüm Ortağımızdır”

Başkan Yanılmaz: “Muhtarlarımız Çözüm Ortağımızdır”

Ataşehir Mahallesi’nde Kapsamlı Temizlik

Elazığ Belediyesi, Elazığlılara daha iyi bir kent yaşamı sunabilmek için şehir genelindeki rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra belli periyotlarla mahallelerde gerçekleştirdiği kapsamlı temizlik çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Proje Portalı Yayında

Elazığ Belediyesi hizmetlerinin ve Elazığ’ın tanıtımını sağlamak amacıyla yenilemiş olduğu Belediye web sayfasının ardından yepyeni bir uygulamayı daha hayata geçirerek, Elazığ Belediyesi Proje Portal sayfasını kullanıma sundu

Vali Zorluoğlu’nun ‘Muhtarlar Günü’ Mesajı

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bakan Yılmaz: Öğretmen Akademisi kuracağız, performans sistemini getireceğiz

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Öğretmen Akademisi kuracaklarını belirterek, “Performans sistemini getireceğiz. Öğretmenleri yine sözleşmeli ve mülakatlı olarak almaya devam edeceğiz.“ dedi.

Bakan Yılmaz, Kanal 7’ye konuk oldu

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kanal 7’de canlı yayımlanan programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzalandı

İnönü Üniversitesi, Yeşilyurt Belediyesi ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen “Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitimde İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Harput Konuşmaları, Yeni Dönemde Fadime Özkan’la Start Alıyor

Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi’nde, 19 Ekim Çarşamba günü, saat 19.00’da düzenlenecek programa ünlü Gazeteci-Yazar Fadime Özkan konuşmacı olarak katılacak.

Elazığ’da Camiler Işıl Işıl

Elazığ Belediyesi, kent kimliğini oluşturan camilerimizde, şehir estetiğine katkı sunmak amacıyla, günümüz teknolojisini şehrimizin kültürel dokusuyla harmanlayarak, dekoratif aydınlatma çalışması gerçekleştirdi.

Mücahit Yanılmaz Elazığ Ekonomi Platformu Toplantısına Konuk Oldu

Elazığ Ekonomi Platformu Olağan Haftalık Toplantısını Hay Sanayici ve İş Adamları Derneği Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz konuk oldu.

Minik Parmaklar Geleceği Şekillendirmeye Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde yürütülen 'Minik Parmaklar Geleceği Programlıyor' projesi, beşinci dönem eğitimleriyle devam ediyor

Toplam 14924 haber.