Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Dalgakıranlarını Yapmak Zorunda

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından “Kara Gece 15 Temmuz ve Sonrası” konferans programı düzenlendi. Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) kalkıştığı darbe girişimini konu alan Konferansı veren Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, 2.darbe girişimi iddiaları ile ilgili olarak “Türkiye’nin darbe konuşmaktan çok dalgakıran yapmaya ihtiyacı var.

Başkan Gürkan, "İz Bırakacak Bir Projeyi Hayata Geçireceğiz"

Battalgazi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Battalgazi Yaşam ve Spor Merkezi'nin temel kazı çalışmaları başladı.

Ağbaba’dan Şeker Fabrikasına Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Şeker Fabrikası’nın Türkiye’nin en güzel şekerlerini ürettiğini söyledi.

Başkan Gürkan, “Katılımcı Belediyecilik Önceliğimizdir”

Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nuh Boyraz ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a iadeyi ziyarette bulundu.

Maski’den Doğanyol’a 81 Km Hat

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

1500 Minik Öğrenciye Okula Hoşgeldin

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MBŞT) tarafından okula yeni başlayan minikler için geleneksel hale getirilen “Okula Hoşgeldin” etkinliği bu yıl 4’ncü kez düzenlendi. Etkinlikle 7 ilkokulda toplam 1500 öğrenciye ulaşıldı.

Hayvan Hastanesi Ve Geçici Bakımevi Yolu Asfaltlandı

Elazığ merkez Şahaplı (Selli) köyü sınırları içinde 30 dönüm arazi üzerine kurulu olan ve Golden City Awards (Altın Kentler Yarışıyor) 2016’da ‘En İyi Sağlık Projesi’ dalında birincilik ödülü kazanan Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi inşasında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Bakan Tüfenkci : “Yeni adliye binası ve iki ilçeye cezaevi yapılacak”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’ya yeni bir adalet sarayı, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerine yeni cezaevleri yapılacağını açıkladı.

Elazığ Belediyesi’nden Miniklere Yangın Eğitimi

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle İl genelinde anaokulu ve ilkokul seviyesindeki okullara bilgilendirme ziyaretleri gerçekleştiriliyor

“2016 Yılında 46, Toplamda 113 Metruk Evin Yıkımı Gerçekleştirildi”

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çavuşoğlu Mahallesindeki yol açma ve genişletme çalışmalarına engel teşkil eden iki metruk evi, resmi prosedürlerin yerine getirilmesinden sonra yıkımını gerçekleştirdi.

Keban İlçesi Bahçeli Köyü Grup Yolu Hizmete Açıldı…

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Keban ilçesi Bahçeli köyü grup yolunda İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek grup köy yolunun açılışını gerçekleştirdi.

Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği’nden Başkan Yanılmaz’a Teşekkür Ziyareti

Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan ve Dernek Üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret ederek, Başkan Yanılmaz’a sorun ve talepleri yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri ve kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, plaket takdim ettiler

(25 Eylül-1 Ekim) İtfaiye Haftası

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nce 25 Eylül-1 Ekim tarihlerinde kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle yangın ve olaylara müdahale edilirken kullanılan araç ve gereçlerin yer aldığı bir sergi açıldı

Tarihi Harput Mirası Hayat Buluyor

Elazığ Belediyesi Harput’un tarihi mirasının yeniden hayat bulması ve geleceğe taşınması amacıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor

Vali Zorluoğlu: Hedef Eğitimde İlk Yirmide Olmak

Yöntem Okulları Müdürü Rahmi Güler, okul idareci, öğretmen ve öğrencileri yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Vali Murat Zorluoğlu’nu ziyaret ettiler.

Toplam 14928 haber.