Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Şeker Fabrikası Arkasında Yeni Yol Açılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Pütürge Örmeli’nin İçmesuyu Alt Yapısı Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Vali Toprak, Sizlerin Varlığınızla Biz Milletimizi Geleceğe Taşıyoruz

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Halit Ziya Öztürk ve dernek üyesi gaziler Vali Toprak’ı makamında ziyaret ettiler

Kristal Kayısı İçin Son 3 Gün!

2010 yılından beri aralıksız olarak düzenlenen 7. Malatya Uluslararası Film Festivali Ulusal Uzun Film, Kısa Film ve Uluslararası Uzun Film Yarışması’na başvuru yapmak için son 3 gün!

Gençlik Konseyi, Kolları Sıvadı

"Gençlik Konseyi, Gençleri iş dünyasına ve ticaret dünyasına hazırlamak için Kolları Sıvadı"

Vali Toprak, 15 Temmuz Şehidinin Adının Verildiği Okulu Ziyaret Etti

Vali Toprak, Battalgazi İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz, İl Milli Eğitim İl Müdürü Ali Tatlı ve basın mensupları ile birlikte FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik olarak yapılan çalışmalar sırasında kapatılıp devlet okuluna dönüştürülerek Malatya Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Atatürk Havalimanında şehit düşen Malatya’lı Zekeriya Bitmez’in adının verildiği İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Canlı Hayvan Pazarında En Çok Küçükbaş Kurbanlıklar İlgi Gördü

Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Canlı Hayvan Pazarı’nda alınan tedbirlerle Kurban Bayramı huzur içinde geçti. Pazarda en çok küçükbaş kurbanlıklar rağbet gördü.

19 Eylül Gaziler Günü Elazığ’da Kutlandı

Gaziler Günü münasebetiyle ilk program Öğretmenevi önünde gerçekleştirildi.

İspendere, Malatya Ve Bölge Halkına Kazandırılacak

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İspendere İçmeleri alanında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Gürkan, şifalı suların yer aldığı İspendere İçmeleri’ni Malatya ve bölge halkına kazandıracaklarını söyledi.

Büyükşehir’den Öykü Atölyesi

Malatya’nın kültür-sanat yaşamına katkılar sunan Büyükşehir Belediyesi yeni bir çalışmaya daha imza atıyor. Belediyece ücretsiz olarak “Öykü Atölyesi” açılıyor.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı, Eğitimde Yeni Bir Başlangıç Olsun.

Bizi biz kılan değerleri, ilkokuldan başlayan bir süreçte, öğretmenlerimizin (bugün açısından bakıldığında) normal ötesi özverisi, istikbalin inşasından mesul olmanın hassasiyeti ile doğru model olmaya gösterdikleri özen içerisinde, sadece öğretimin değil, eğitimin sağlanması açısından da doğru seçilen metinler aracılığıyla öğrendik hayatı, bizi biz kılan değerleri, milli birlik ve beraberliği, kardeşliği…

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün'ün “19 Eylül Gaziler Günü” Kutlama Mesajı.

İstiklal harbimiz süreci ve sonrasında ülkemizin her gün onlarca şehit haberi ile sarsıldığı bir dönemde, hain terör saldırıları sonucunda gazi olmuş tüm askerlerimize, “Kuva-i Milliye” ruhunun yeniden kazanıldığı bir süreç olan 15 Temmuz 2016 tarihinde de verilen emsalsiz Demokrasi Mücadelesinde gazilik rütbesine nail olan asker ve sivil gazilerimize de büyük bir gönül borcumuz olduğunu bir kez daha belirtiyor, milletimize hiç tereddüt etmeden hizmet eden bu emsalsiz rütbenin sahibi tüm gazilerimizin anlamlı günlerini kutluyorum.

VALİ TOPRAK’IN İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ ün “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur” ifadesinin kılavuzluğunda Cennet Ülkemizin aydınlık yarınlarının, Aziz Milletimizin istikbalinin emanet edileceği çocuklarımızın ilim deryasına kulaç atacağı bir eğitim öğretim yılını daha Milletçe karşılamaktayız.

VALİ TOPRAK’IN GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Sakarya Meydan Muharebesi'nin zaferle neticelenmesinin akabinde 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e Gazilik unvanı ile Mareşal rütbesi verilişinin 95. yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Gününü Milletçe idrak etmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

MÜSİAD Başkanı Uzun’dan “19 Eylül Gaziler Günü” Kutlama Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle ile bir mesaj yayınladı.

Vali Zorluoğlu’nun Gaziler Günü Mesajı

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesajda; Gazilerimizin, ülkemizin medarı iftiharı olduğunu vurguladı.

Toplam 14924 haber.