Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan ÇAKIR, MASKİ’nin Çalışmalarını İnceledi

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Akçadağ Kaymakamı Serdar Demirhan, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş ve Akçadağ Mahalle Muhtarları yerinde inceledi.

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Mesajı

Dünyanın en fedakâr ve değerli insanları, yarınlarımızın mimarı çocuklarımızı yetiştiren tüm özverili öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Şehit Üsteğmen Sami Çiftçi Bulvarı Yenilendi

“Marka Şehir Elazığ” düsturu ile hareket eden Elâzığ Belediyesi, şehrimizdeki yol ağına her geçen gün yenilerini ekleyerek prestijli bulvar ve caddeleri ilimize kazandırmaya devam ediyor.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Başladı

Elazığ Müftüsü Peyami Güngör Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti.

Malatya Uluslararası Film Festivali Ertelendi

Malatya Uluslararası Film Festivali (MUFF) kutlama komitesi olarak 04-10 Kasım 2016 tarihleri arasında 7.ncisi düzenlenecek Uluslararası Malatya Film Festivali’nin ileri bir tarihe ertelenmesi kararlaştırılmıştır.

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/H Sınıfı Öğrencilerinin Satırlarında 15 Temmuz

Bütün kurumlar 2016-2017 eğitim-öğretim yılına;15 Temmuz uygulaması genelgesi doğrultusunda etkinliklerle başladığı süreçte, Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/H Sınıfı öğrencileri de Sınıf öğretmenlerinin yaptığı etkinlikler bağlamında, ders anında yapılan etkinlikte, 15 Temmuz sürecine dönük duygu ve düşüncelerini yazmalarını istemesi doğrultusunda duygu ve düşüncelerini kaleme almışlar.

EKG Derneği Başkanı Metin AKGÜN Hicri yılbaşı Mesajı Yayınladı.

1437. Hicri yılbaşına sessiz, sedasız, azınlıkta kalan, sessiz kutlamalarla, bir kısım insanımızın hatırladığı muharrem ayına girdik.

MÜSİAD Başkanı Uzun’dan Hicri yılbaşı Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun,Hicri Yılbaşı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Yeni Malatyaspor 2 Balıkesirspor 2

TFF 1. 6. Hafta karşılaşması Yeni Malatyaspor, Kendi Sahasında Balıkesirspor’u 2-1 Mağlup Etti

İzmir'de kazanan yok!

TFF 1. Lig’in 6. haftasında Göztepe, Elazığspor’u konuk etti.

Elazığspor’un kalecisi gözaltına alındı

Yurt dışı bağlantılı bahis çetesine yönelik soruşturma kapsamında Elazığspor kalecisi Çağlar Şahin Akbaba gözaltına alındı.

MÜSİAD Başkanı Uzun Eylül Ayı Sameks Verilerini Değerlendirdi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun Satın Alma Müdürleri Endeksi (SAMEKS) verileri hakkında bir değerlendirmede bulundu.

Şorşor Deresi Açık Kanal Yapım İşi Yer Teslimi Yapıldı

Elazığ Belediyesi, İlbank ve Devlet Su İşleri'nin ortak çalışmaları sonucu hayata geçirilen Şorşor Deresi Projesi kapsamındaki açık kanal yapımına ilişkin yer teslimi yapıldı.

Çalık’tan BM Temsilcilerine FETÖ Uyarısı

AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM Nüfus ve Kalkınma Grubu Başkanı, Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu Doğu Avrupa ve Orta Asya Bölgesel Direktörü Alanna E. Armigate ve heyetini TBMM'de kabul etti.

Futbolseverlere TFF 1. Lig için büyük müjde!

Spor yazarı Ali Eyüboğlu, köşesindeki yazısında TFF 1. Lig yayın haklarıyla ilgili TRT Genel Müdürü Şenol Göka'nın 'Bu hafta olur diye düşünüyorum.' sözlerine yer verdi.

Eczacılık Fakültesinde Tanışma Toplantısı

İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, 2016-2017 Akademik Yılı nedeniyle düzenlediği “Tanışma Toplantısı” ile öğrencileri ve yöneticileri bir araya getirdi.

Toplam 14924 haber.