Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Tepeköy’e 7 Bin 950 Metre Kanalizasyon Hattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 6 Şubat depreminin ardından şehrin altyapısını yeniden inşa etmek için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden LGS’ye Giren Öğrencilere Rehberlik Hizmeti

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Liselere Giriş Sınavı (LGS)’ye giren ve tercih yapacak öğrencilere ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriliyor.

Bakan Kurum İlk Ziyaretini Malatya’ya Gerçekleştirdi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum Malatya’da.

Çevreyolu’nda Sözler Tutuldu: Çalışmalar Başlıyor

Depremden dolayı hasar alan mevcut çevreyolunun iyileştirilmesi, vatandaşlar için yeniden güvenli ve konforlu bir hale gelmesi için çalışmalar ilgili yetkili ve kurumların iş birliği ve koordinesi ile 7 Temmuz Pazar günü başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi’ne Bağlı Eğitim Merkezlerinde Yaz Okulu Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Müftülüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Temsilciliği tarafından öğrencilere yönelik ortak olarak düzenlenen Yaz Okulu programı başladı.

Çeyrek Finalin Heyecanı Sanat Sokağında Yaşandı

Avrupa Şampiyonasında son 16 turunda Avusturya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımızın oynadığı mücadele Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Sokağında futbolseverler tarafından ilgiliyle takip edildi.

Yaş Kayısı Yarışması 12 Temmuz’da Yapılacak

12 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan En İyi Yaş Kayısı Yarışması, Kaba Aşı ve Hacı Haliloğlu kategorilerinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Fuaye Alanı’nda yapılacak.

MASKİ, Kaçak Su Kullananları Uyardı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kaçak su kullanımı ile mücadele çalışmaları başlattığını, yapılan tespitler sonucunda suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

Başkan Sami Er; ‘Kayısı Festivali 19-21 Temmuz Tarihleri Arasında Yapılacak’

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Kayısı hasadımızı Kayısı Festivali ile taçlandırmak istiyoruz. Kültür ve Turizm Bakanımız ile yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Kayısı Festivalini 19-21 Temmuz tarihleri arasında yaparken 12 Temmuz tarihinde de Kayısı Yarışmasını yapacağız” dedi.

Büyükşehir Belediyesinden Yangınlara Karşı Uyarı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yaz sıcaklarının artması ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı vatandaşlara bazı uyarılarda bulundu.

100 Çocuk 100 Eser 1 Belgesel Çekimleri Malatya'da Yapıldı

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, Malatya Kent Konseyi, Malatya Down Sendromlular Derneği işbirliğinde ve Türkiye’nin engelsiz turizm markası HIS Limitless’in katkılarıyla hayata geçirilen ‘100 çocuk, 100 eser, 1 belgesel’ projesi kapsamında özel çocuklarla Malatya’da bir program düzenlendi.

Depremden Zarar Gören Altyapı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü depremden dolayı hasar gören altyapıyı yenileme sürecinde 26 Bin Metre Uzunluğunda İçmesuyu Çalışması Yapılacak

Malatya Kültürel Miras Okulunun Birinci Dönemi Tamamlandı

Malatya Kent Konseyi Tarih ve Kültür Mirası Çalışma Grubu tarafında başlatılan Malatya Kültürel Miras Okulu derslerinin birinci dönemi sona erdi.

ÇEKÜL Kültür Elçileri, ‘Balıkesir Kentimin Öyküsü Eğitim Programı’ Başarıyla Sona Erdi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle başlatılan “ÇEKÜL Kültür Elçileri, Balıkesir Kentimin Öyküsü Eğitim Programı” başarıyla tamamlandı. Program kapsamında, Edremit ilçesindeki 16farklı okuldan 23 öğretmen, 634 öğrenciye doğa, kültür ve insan arasındaki vazgeçilmez ilişkiyi keşfettirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den Personele Bayram Desteği

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in olurlarıyla Kurban Bayramı öncesinde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan tüm personele 3000 TL bayram desteği sunuldu.

BAŞKAN ER’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Bayramların ruhunda kardeşlik vardır, birlik ve beraberlik vardır. Bayramlar, toplumumuzda büyük öneme sahip olan bu değerlerin adeta sembolü durumundadır” dedi.

Gençler Malatya Kent Konseyinde Buluştu

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri Malatya Kent Konseyini ziyaret ettiler.

Büyükşehir Belediyesince Bayram Tedbirleri Alındı

Büyükşehir Belediyesi Bayram Süresince Vatandaşların İstek ve Talepleri İçin Teyakkuzda Olacak. Vatandaşlar Sorunları İçin 444 51 44 Çağrı Merkezini Arayabilecek.

Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran Ayı İlk Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı I. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Ayhan Başkanlığı’nda saat 15.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Başkan Er ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’nun Görüşmeleri Sonrasında Çevre Yolu Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ankara’da yapmış olduğu istişareler ve görüşmeler sonrasında depremde hasar gören prekast kaplamalar ve mevcut çevreyolunda asfaltlama çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

Şehitlerimizin Kabirleri Çiçeklerle Bezendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Orduzu Katı Atık Entegre Tesisinde, katı atıklardan üretilen elektrik enerjisi üretimi sırasında ortaya çıkan ısı ile seralarda yetiştirilen çiçekler, şehit aileleri ve belediye personeli tarafından şehitlerin kabirlerine dikildi.

Başkan ER, ‘Eğitim Programının Katılımcılara Çok Şey Kazandıracağına İnanıyorum’

Malatya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘Yapı Okulu’ eğitim projesi ile alanında uzman akademisyenler tarafından il ve ilçe belediyelerdeki teknik personel ile ilimizde faaliyet gösteren mimar ve mühendislere bilgiler aktarılıyor.

Malatyalı Çocuklardan Filistinli Çocuklara Destek

Filistin’de yaşanan İsrail zulmüne karşı dünyanın dört bir yanında tepkiler devam ediyor. Bu kapsamda Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Malatya İl Müftülüğü iş birliğiyle ‘Hepimiz Filistin’iz’ programı düzenlendi.

İMAR HAKSEN YOLU, DAHA KONFORLU HALE GETİRİLECEK

Elazığ Belediyesi tarafından, Abdullahpaşa Mahallesi İmar Haksen Yolu’nda ömrünü tamamlamış kilit parke yolların yerine sıcak asfalt serimi çalışması başlatıldı.

Büyükşehir Personeline Promosyon Müjdesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında görev yapan personele yönelik banka promosyon ihalesi gerçekleştirildi.

UKOME Haziran Ayı Toplantısında Taksi, Minibüs Ve Servis Ücretleri Görüşüldü

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile 2024 yılı Haziran ayı genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

YKS’ye Girecek Öğrencilere Ulaşım Ücretsiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sonu yapılacak olan 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavına (2024-YKS) girecek öğrencilerin, MOTAŞ’a ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanacağını açıkladı.

Halı Dokuma Kursu Meslek Edindiriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı eğitim merkezlerinde açılan meslek edindirme kursları devam ediyor. Bu bağlamda çeşitli dallarda açılan meslek edindirme kursları yoğun ilgi görüyor.

Boncuk Ve Paşazade Caddeleri 10 Metreden 22 Metre Genişliğe Çıkarılıyor

Büyükşehir Belediyesi Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

LGS Sınavı Öncesi Semt Konağı Öğrencilerine Moral Etkinliği Düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı 2 Haziran Pazar Günü LGS sınavına girecek olan 350 öğrenci için moral etkinliği düzenledi.