Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Büyükşehir Belediyesi Haberleri

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Sami Er İle Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Büyükşehir Meclis Salonu’nda bir araya geldiler.

Başkan Er Dilek Mahallesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Başkan Er “Her Zaman Esnafımızın Yanında Olacağız”

Başkan ER’den 23 Nisan Mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Er, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Yürekten Kutluyorum”

Başkan ER ‘Engelsiz Bir Şehir Tasarlıyoruz’

50 Adet Akülü Engelli Aracı Teslimi Yapıldı

Malatyamızı Hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt İlçesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgiler aldı.

Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program Düzenledi

Malatya Belediye Başkanı iken 17 Nisan 1978'de postayla gönderilen bombalı paketi evinde açarken, gelini Hanife, torunları Bozkurt ve Mehmet Kürşat ile birlikte katledilen Hamit Fendoğlu (Hamido) için şehit edilişinin 46. yıldönümünde Malatya Kent Konseyi'nde program düzenlendi.

MHP Heyetinden Başkan Er’e Ziyaret

Başkan Er, “Depremin oluşturduğu ortam nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama hiçbir zaman yeis ve panik içerisinde değiliz. Allah’ın izniyle bu sıkıntılı süreçlerin üstesinde geleceğiz” dedi.

Başkan Er, Özal ve Hamit Fendoğlu'nun Ölüm Yıldönümünde Bir Mesaj Yayınladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, merhum Cumhurbaşkanı hemşehrimiz Turgut Özal ile bombalı bir suikast sonucu hayatını kaybeden Malatya eski Belediye Başkanlarından ve Malatya eski Milletvekili Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Er’den Taziye Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer’in vefatı nedeniyle HÜDA PAR Malatya İl Başkan Vekili Şahin Arslan ve parti yönetimine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Başkan Er, Vatandaşlarla ve AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Bayramlaştı

Bayram Namazını Karagözlüler Camii’nde kılan Başkan Er, “Ramazan Bayramının İslam Coğrafyasına Umut Olmasını Diliyorum”

Başkan Er Çocukların Bayram Sevincine Ortak Oldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan Bayramı dolayısıyla eşi Sevgi Er ile birlikte MİAD Çocuk Evleri Sitesinde devlet korumasında olan çocukları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Başkan Er’den Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Er; “Ramazan’ın Özünde Yer Alan Manevi Duygularla Gönlümüzü Tüm Kardeşlerimize Açmalıyız”

Başkan Er’den Polis Haftası Mesajı

Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Er; “Türk Polisi, Aziz Milletimizin Gurur Kaynağı Olarak Görevini İfa Etmektedir”

Toplu Taşıma Araçları Bayramın Birinci Günü Ücretsiz Hizmet Verecek

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren araçlar Ramazan Bayramının birinci günü ücretsiz olarak hizmet verecek.

Büyükşehir Belediyesinden Bayram Tedbirleri

10-12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Ramazan Bayramı’nda vatandaşların sorun yaşamamaları için Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bazı tedbirler alındı.

Büyükşehir Belediyesinden Dolandırıcılık Uyarısı

Büyükşehir Belediyesi dolandırıcıların taktiklaerine karşı dikkatli olması yönünde gelebilecek mesajlara ve mesaj ekinde yer alan linklerin tıklanmamasına dikkat çekti.

Başkan Er, Kadir Gecesi Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

Başkan Er, ‘Kadir Gecesini İdrak Etmenin Heyecanını Hep Birlikte Yaşıyoruz’

Başkan Er Tebrikleri Kabul Etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sami Er, Tebrik Kabul Töreninde vatandaşların ve personellerin tebriklerini kabul etti.

Büyükşehir Belediyesinde Devir Teslim Töreni Yapıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Tüm Malatya’nın belediye başkanı olacağız. Şunu Malatya halkı hiçbir zaman unutmasın, oylarıyla emanet ettikleri şehrimize sahip çıkacağız. Emanete ihanet edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz”

Prof. Dr. İbrahim Gezer Malatyalıların umudu oldu

31 Mart Yerel Seçimlerine çok kısa bir süre kalırken, bu süreçte proje ve birikimleri ile adından sıkça söz ettiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer’in göreve geldikleri süreçte hayata geçirecekleri projeler toplumda büyük yankı uyandırdı.

Prof. Dr. Gezer: İktidarıyla, ana muhalefetiyle küme düşürülmüş bir Malatya var

Seçimlere kısa bir süre kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Gezer, gittiği her yerde Malatya'yı kısa sürede nasıl ayağa kaldıracağını anlatarak destek istiyor.

Başkan Gürkan Mezarlık İşleri Yeni Hizmet Binasında Personellerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Mezarlık İşleri yeni Hizmet Binasında personellerle bir araya geldi. Burada personellerle birlikte iftar eden Başkan Gürkan, yeni hizmet binasının Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi İlmek İlmek Emek Dokuyor

Malatya Kent Konseyi, 6 Şubat Depremleri sonrası kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik kültürel ve sosyal projelerine devam ediyor.

Gezer, Cumhuriyet Örnekköy’de Vatandaşlarla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy’de vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı seçimlerde destek istedi.

Gezer: Malatya’da Her Alanda Üretimi Arttıracağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, yetki aldıklarında Malatya’da her alanda üretimi arttıracaklarını ifade etti.

Bağımsız Başkan Adayı Gezer, Darende İlçesindeydi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Darende ilçesinde temaslarda bulundu, esnafları ziyaret ederek yeni bir Malatya için destek istedi.

Gezer, Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında kent merkezindeki esnafları ziyaret etti. Tek tek tüm esnafları dolaşan Gezer, Malatya’yı 5 yılda bölgenin cazibe merkezi haline dönüştürecek projelerini açıklayarak destek istedi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının V. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Vahap Erdem Başkanlığı’nda 19 Mart 2024 Salı günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Iv. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının IV. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

YILMAZ: 'Selahattin Başkan Hizmetleriyle Emaneti Devrediyor'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Katılımıyla 44 Hizmetin Açılışı Yapıldı