Malatya Büyükşehir Belediyesi, İsviçre Ankara Büyükelçiliği ve Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi işbirliğiyle yürütülen “Yalnız Değilsin Biz Bir Aileyiz” projesi kapsamında çocuklara yönelik etkinlikler devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığından Hasarlı Çatı Uyarısı
Yaşlılara Alzheimer, Sağlıklı Beslenme ve Psikoloji Konuları Anlatıldı
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan, “Tecrübeleriyle Bizlere Yol Gösteren Yaşlılarımız, Her Zaman Baştacımızdır”
Darende İlçesinde Çalışmaların Tamamlandığı Çadde ve Sokaklar Modern Bir Görünüme Kavuşuyor
Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği üyeleri, İtfaiye Teşkilatı’nın 309. Yılı “İtfaiye Haftası” nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret ettiler.
Büyükşehir Belediyesi Altyapı ve Üstyapı Çalışmalarını Tüm Hızıyla Sürdürüyor
MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert: “Maski Yatırımlarına Devam Ediyor”
Sound of Europe Festivali, Avrupa Birliği Yaratıcı Avrupa Programı tarafından desteklenen Avrupa ağlarından EUNIC’in (Avrupa Birliği Ulusal Kültür Enstitüleri) İstanbul ve Ankara kümelerinin girişimi ve Kadıköy Belediyesi, Çankaya Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliği ile hayata geçirilen Sound of Europe Festivali’nin ikinci edisyonu 26 Eylül’de sona erdi. Festival kapsamında dört farklı kentte, yerli ve yabancı 70’den fazla sanatçının verdiği 30’un üzerinde konseri 6000’e yakın kişi izledi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi, her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından Battalgazi ilçesine bağlı Ağılyazı, Kuluşağı, Yarımcahan, mahallelerini kapsayan grup yolunda yol genişletme ve asfalt serim çalışmaları devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi’nden Gençlere “Film İzletisi ve Analiz” Programı Düzenlendi
Hekimhan Atık su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulanan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, MASKİ’nin tüm zorluklara rağmen sessiz sedasız yatırımlarına ara vermeden devam ettiğini belirtti.
Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Belediyeler Birliği organizasyonuyla periyodik olarak gerçekleştirmiş olduğu 9 konu başlıklı hizmet içi eğitim programlarından biri daha sona gerdi. Hizmet içi eğitim seminerlerine 1750 personel katılım sağladı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında yıkılan Bayrak Apartmanı’nın enkazında buldukları özel eşyaları, sahibine teslim ettiler.
Her yıl yüzbinlerce insanın ziyaret ettiği, tarihi yapılarıyla ünlü Darende İlçesinin Zaviye Mahallesi’nde asfalt serim çalışmaları devam ediyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’nın Fethinin 922’inci yıldönümü nedeniyle düzenlenen “Malatya’nın Fethi ve Tarihi” konulu konferans düzenlendi.
AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar, “Dedeköy Mahalle Muhtarımız buraya gelirken bize, ‘153 yıldır yapılmayan hizmetler, Selahattin Gürkan Başkanımız zamanında yapıldı’ ifadesini kullandı. Bu noktada da Başkan Gürkan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm Şehit ve Gazileri minnetle andıklarını söyledi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kadın, Aile, Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi’ndeki öğrenciler, Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) büyük başarı elde ettiler.
Malatya’da İlk 1000’e Giren Öğrenci ve Velileriyle Bir Araya Gelen Başkan Gürkan,“Şimdiki Nesil Ne Kadar İyi Yetiştirilirse Geleceğimiz O Kadar Aydınlık Olur”
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında “Pütürge İlçesi Değerlendirme ve İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi.
“Yalnız Değilsin Biz Bir Aileyiz” Projesinde Çocuk Güvenliği Konuşuldu
Malatya Büyükşehir Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye ve yenilemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, düzenlenen ‘Araç Teslim Programı’ ile 19 araç, gereç ve iş makinasını araç filosuna ekledi.
Doğanşehir İlçesi Değerlendirme ve İstişare Toplantısı gerçekleştirildi
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Doğanşehir’de yapılan 600’lük içme suyu ana isale hattı çalışmalarını inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, şehrin alt yapı ve üstyapı anlamında depremden dolayı büyük zarar gördüğünü ifade ederek, en kısa sürede altyapıyı ayağa kaldıracaklarını söyledi.
Büyükşehir Belediyesi Tarafından Sürgü Mahallesi’ne FİFA Standartlarında Futbol Sahası Kazandırıldı
Malatya Büyükşehir Belediyesi, belediyelerdeki hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi noktasında periyodik olarak düzenlediği hizmet içi eğitim programlarına başladı.
20 milyon 481 Bin Öğrencinin Ders Başı Yaptığı 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başladı