politika

Politika

Politika Haberleri

AK Partili Çalık: CHP siyasi takiyye yapıyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Bir 28 Şubat zulmü olan başörtüsü yasağının devamını isteyen Kılıçdaroğlu, vesayeti karakter, ikiyüzlülüğü siyaset haline getirmiştir” dedi.

Başkan Kiraz Bu zulüm kabul edilir bir şey değildir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Yeşilyurt ilçesine bağlı Kırlangıç mahallesinde bulunan bir kalker ocağı ve kırma-eleme tesisinin kapasite artışını istemeyen mahalle sakinlerine destek verdi.

Dünden Bugünü Anlatan Erbakan

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım,Prof Dr Necmettin Erbakan'ın ölümü’nün yıl dönümü nedeniyle mesaj yaymladı.

Ağbaba, Dondan Dolayı Darende ve Kuluncak’ta Büyük Kayıp Var

Ağbaba,Darende ve Kuluncak’ta meydana gelen don sonrası bazı bölgelerde kayısıda yüzde 90’a varan ürün kaybı yaşandığını belirterek, “Öyle ucube bir sistemle karşı karşıyayız ki, TARSİM, ürününün tamamı yanan üreticiye 1 kuruş ödeme yapmayacak.Ama poliçe bedelini isteyecek.Böyle bir sigorta sistemi olur mu?” dedi.

Ağbaba, İdlib Saldırısı'nın Yıldönümünde Çok Sert Konuştu

Ağbaba açtı ağzını, yumdu gözünü “36 şehidin ardından 3 gün sonra basının karşısına geçip espri yaptılar, uzaya sen gidiyorsun; şehitlerin sorumlusu ‘devlet’ oluyor. Meclise en fazla terörist sokan AK Parti’dir”

Ağbaba, Motokuryelere Sahip Çıktı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Koordinatörü Veli Ağbaba, salgın döneminde aylardır risk altında canları pahasına sipariş yetiştirmeye çalışan ve sayıları bir milyonu bulan motokuryelerle basın toplantısı gerçekleştirdi.

Kahtalı 129 milyon değerinde bir viyadük yatırımı Malatya’ya kazandıracağız

AK Parti Malatya Milletvekilli Hakan Kahtalı, 18 yılda Malatya‘ya büyük yatırımlar yapıldığını ifade ederek yatırımların toplam bedelinin 25 milyar olduğunu söyledi.

Kürüm Gençlik Kolları Başkanı Oldu

Ak Parti Gençlik Kolları 6. Olağan kongresi yapıldı. Doğukent 15 Temmuz spor salonunda yapılan kongreye, Milletvekilleri Metin Bulut, Zülfü Demirbağ, Sermin Balık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.

Çalık Malatya’da Tarıma Dayalı İhtisas OSB kurulacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Malatya Yazıhan ilçesinde kurulacak Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB'nin 2021 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Başkan Kaya'dan MHP'nin 52. Kuruluş yıldönümü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı M.Ali Kaya MHP'nin 52. yıldönümü münaebetiyle bir mesaj yayınladı.

AK Partili Çalık: CHP, Atatürk’ün partisi olmaktan çıktı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “CHP, Atatürk'ün partisi olmaktan çıktı, millete hakaret eden, PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile yol yürüyen, milli iradeye saygı duymayan bir hale gelince ayrılıklar başladı” dedi.

Başkan Samanlı Durmadan Yorulmadan Çalıştık

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 'Göreve atandağımız günden itibaren Malatya'mız ve Milliyetçi Ülkücü Hareket için durmadan çalıştık,

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Elazığ İl Binası Açıldı

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkan Yrd. ve Elazığ İl Başkanı Mehmet Özçelik, düzenlenen programla İl binası törenle açıldı. Açılış programında Başkan Özçelik, yaptığı basın açıklaması sonrası parti kadın kolları teşkilatına mazbatasını teslim etti.

Ağbaba: İşsizler İş Aramaktan Umudunu Kesti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın hazırladığı 2020 yılı İŞKUR verileri raporunda, 2020’de bir önceki yıla göre, iş görüşmelerinin yüzde 62.3, iş başvurularının yüzde 41.7, işverenlerin oluşturduğu iş ilanlarının ise yüzde 34 oranında azaldığı ortaya kondu.

Kar Yağıyor, Kayak Tesisi Bitirilmeyi Bekliyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; “Yama Dağı Kayak Merkezi Ak Parti’nin Malatya Turizmine Verdiği Önemi Gösteriyor”

Malatya Bunu Hak Etmiyor!

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Online Eğitim Sürecinde Tableti Olmadığı İçin Derslere Giremeyen Öğrencilerin Durumunu Dile Getirerek Büyükşehir Belediyesine ve Merkez Yeşilyurt-Battalgazi Belediyelerine Sert Tepki Gösterdi.

Türk Milliyetçilerinden Kim Neden Rahatsız Olur

Malatya’da yerel bir gazetede sözde köşe yazarlığı yaptığını zanneden nevi şahsına münhasır olmadığını anladığımız bir zat, iç dünyasında yaşadığı çıkmazları ve ikilemleri kusarak Türk milliyetçileri üzerinden pirim kazanmaya çalıştığına bu gün ki yayınlamış olduğu yazısıyla şahit olduk.

Başkan Kiraz Masraf çok, destek yok

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, bir yıldır pandemiyle mücadele kapsamında esnafın büyük bir kısmının kepenk kapattığını ve birçok sıkıntıyla karşı karşıya kaldığını ifade Etti

Deva Partisi Arguvan İlçe Kongresini Yaptı

Deva Partisi Arguvan Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Erdal Ekici tarafından kuruluşu gerçekleştirilen Deva Partisi Arguvan İlçe Başkanlığı ilgili mevzuatlar gereği ilk kongresini gerçekleştirdi.

Toplam 980 haber.