politika

Politika

Politika Haberleri

Kısa Çalışma Ödeneği Biterse Kitlesel İşsizlik Olur

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba “Kısa çalışma ödeneğinden 1,3 milyon işçi yararlanmaya devam ediyor.Mart ayı sonunda uygulamayı bitireceğiz diyorlar.

Keskin Çanakkale Ruhu bugün de bizim rehberimizdir

MESOB Başkanı Şevket Keskin 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü nedeniyle mesajı Yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gara şehidinin ailesiyle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesindeki Gara’da terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen Jandarma Personel Astsubay Çavuş Semih Özbey'in ailesi ile bir araya geldi.

Ağbaba: Saray Lüks İçinde Yaşarken Emekli Üç Kuruşla Yaşıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Genel Merkezi önünde emeklilerin katılımıyla basın toplantısı gerçekleştirdi.

AK Partili Tüfenkci’den yatırım konusunda Türkiye ve Malatya örneği

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’nın yatırımlar konusunda önemli bir değişim dönüşüm yaşadığını belirtti...

AK Partili Çalık: Yamalı bohça haline gelmiş bir anayasamız var

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 19 defa değişikliğe uğrayan 1982 Anayasası’nı ‘yamalı bohça’ya benzeterek, “Gelişen ve büyüyen Türkiye için sivil bir anayasa elzemdir” dedi.

Çalık HDP, PKK’nın siyasi uzantısı, CHP ise HDP’nin siyasi korumasıdır

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “HDP, eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı, CHP ise HDP'nin siyasi korumasıdır” dedi.

Ağbaba: Malatya'ya Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Elginkan Vakfı tarafından Malatya’ya gönderilen kitap setini öğrencilere dağıttıklarını söyledi.

Ağbaba, Mecliste Şüpheli Asker Ölümlerini Konuştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu’nda şüpheli asker ölümleriyle ilgili konuştu.

Akçadağ Dayanışma Derneği’nden Başkan Kiraz'a Ziyaret

CHP İl Başkanı Kiraz ve Akçadağ Dayanışma Derneği’nden Ortak Çağrı: “Sultansuyu Harası Alanına Hipodrom Yapılmalı”

Tüfenkci’den İnsan Hakları Eylem Planı ve Anayasa açıklaması

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, açıklanan İnsan Hakları Eylem Planı’nın güçlü toplum özgür birey felsefesinden ortaya çıktığını belirterek, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesini temel alan bir anlayış içerisinde ortaya çıktı.

Normalleşme adımları sonucunda kitlesel işsizlik yaşanabilir!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker’in de katılımıyla CHP Genel Merkezi’nde ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Tarihte Yeni Bir Sayfa Açıyoruz

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, İnsan Hakları Eylem Planı’na ilişkin, “Yeni eylem planı ile tarihimizde yeni bir sayfa açıyoruz. Ülkemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Ağbaba, Sultansuyu’ndaki Kiralamayı Meclise Taşıdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Sultansuyu Tarım İşletmesi’nde özelleştirmenin kapısını açma olarak değerlendirilen Hippoterapi Merkezi ve sosyal tesislerin 5 yıllık özel sektöre kiralanmasını meclis gündemine taşıdı.

Malatya’ya 400 Milyonluk Kaynak

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, pandemi sürecinde Sosyal Koruma Kalkanı çerçevesinde şehre 408 milyon lira kaynak aktarıldığını belirtti.

100 Ülkeye 90 Bin Ton İhracat Yaptık

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Malatya Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

AK Partili Çalık: CHP siyasi takiyye yapıyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Bir 28 Şubat zulmü olan başörtüsü yasağının devamını isteyen Kılıçdaroğlu, vesayeti karakter, ikiyüzlülüğü siyaset haline getirmiştir” dedi.

Başkan Kiraz Bu zulüm kabul edilir bir şey değildir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Yeşilyurt ilçesine bağlı Kırlangıç mahallesinde bulunan bir kalker ocağı ve kırma-eleme tesisinin kapasite artışını istemeyen mahalle sakinlerine destek verdi.

Dünden Bugünü Anlatan Erbakan

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım,Prof Dr Necmettin Erbakan'ın ölümü’nün yıl dönümü nedeniyle mesaj yaymladı.

Toplam 977 haber.