politika

Politika

Politika Haberleri

Malatya’dan İlk Seferi 13 Temmuz da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu 02.10.2019’da ilk olarak yazılı soru önergesi ile akabinde de TBMM Genel Kurul çalışmaları, bütçe görüşmeleri ve komisyon çalışmalarında dile getirdi

Chp’den Tütün Üreticilerini Korumak İçin Araştırma Önergesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, “yüzde yüz” yerli olan ve tek başına içim özelliğine sahip tütüne avantaj sağlayacak, üreticiyi koruyacak model ve esasların belirlenmesi ve gerekli yasal çalışmaların yapılması amacıyla Meclis araştırması açılmasını istedi.

DEVA Partisi Battalgazi İlçe Teşkilatı Tütün Hakkında basın açıklaması yaptı

DEVA Partisi Battalgazi İlçe Teşkilatı olarak basın açıklaması yapma gereği doğmuştur.

AK Partili Çalık Verdiğimiz her sözü tek tek yerine getiriyoruz

Son VagonAK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 300 yataklı Battalgazi Devlet Hastanesi’nin beş yıldızlı bir konforla vatandaşlara hizmet vereceğini ifade ederek, “Verdiğimiz her sözü bir bir yerine getiriyoruz” dedi.

YILDIRIM: ‘Kırdığımız Gönlün Sahibinin Kapısında Yatmalıyız’

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, partisinin belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

AK Partili Çalık: Biz yaptıklarımızla konuşuruz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Bizim siyasetimiz laf değil eser siyasetidir, yaptıklarımızla konuşuruz” dedi.

AK Partili Çalık Pütürge Teksilkent ile istihdam artacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının destekleriyle hayata geçirilecek Pütürge Tekstilkent Projesinin ilçede özellikle kadın ve gençlerin istihdama katılmasında öncü rol üstleneceğini söyledi.

Memleket Partisi Malatya İl Teşkilatı Basınla Buluştu

Malatya İl Kurucu Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç Malatya ve 5 İlçede şu an teşkilatlanmayı bitirdiklerini diğer ilçelerde ise çalışmaların halen devam ettiğini belirtti.

AK Parti heyetinden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Kiraz, AKP, çiftçiyi kaderiyle baş başa bırakıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Kayısı’da hasat başlayalı günler oldu ama ne rekolte ne de taban fiyat açıklanmadı.

Ağbaba Hasat Başladı Zahmet Olmazsa Şu Rekolteyi Açıklayın Artık

Ağbaba, kayısı başkenti Malatya’nın doğal felaketler yetmezmiş gibi bir de AKP’nin akıl dışı politikalarıyla kayıplar yaşadığını belirterek, “Hasat başlamış ortada kayısı rekoltesi yok.Görünen o ki çiftçi ürünlerini sattıktan sonra rekolteyi açıklayacaklar” dedi.

Fendoğlu Çiftçilerin Sorunlarını Dile Getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda Söz alarak Çiftçilerin Sulama Birlikleri ile Ziraat Bankasına olan Borçlarının yapılandırılması ve bu Borçlardan kaynaklanan İcra İşlemlerinin durdurulmasını talep etti.

Çalık Doğanşehir’imize her alanda yatırım yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Doğanşehir ilçesine yaptıkları hizmetlerin, yolların, okulların, hastanelerin ve sulama tesislerinin milletten aldıkları desteği hizmetle millete nasıl geri döndürdüklerinin işareti olduğunu söyledi.

Çalık TeksilKent Projesine 37 Milyon TL’lik destek alındı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da yaklaşık 3 bin kişiye istihdam sağlayacak TeksilKent Projesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından 37 milyon TL’lik yatırım ve destek aldıklarını açıkladı.

MHP’nin Üç Seçim Şartı AK Parti’de

MHP, hazırladığı raporu AK Parti’ye verdi: “Seçim barajı yüzde 5 olsun. İttifak içi baraj uygulansın.

Kuluncak Girişinde Kurbanlarla Karşılandılar

Kuluncak girişinde de Kuluncak Belediye Başkanı, MHP Kuluncak İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve coşkulu bir kalabalıkla karşılanan MHP İl Teşkilatı, vatandaşın takındığı tutum ve tavırlardan ötürü oldukça hoşnuttu.

MHP Teşkilatı’nın Hekimhan Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Teşkilatı güne Hekimhan çıkarması ile başladı.

Çalık Malatya’ya 19 yılda 35 milyar TL yatırım yapıldı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya 19 yılda 35 milyar TL’lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Çalık Eski Malatya’ya modern bir meydan yapılacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Eski Malatya bölgesine modern bir meydan yapılacağını açıkladı.

Toplam 972 haber.