politika

Politika

Politika Haberleri

Çalık Cumhur İttifakı olarak yürüdüğümüz yol çok kıymetli

Milletvekili Çalık, Malatya’da ki temasları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Başkan Kiraz Emekliye Verilen Zamı değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, emekli maaşlarındaki zamlarla ilgili yaptığı Basın Açıklaması Yaptı.

Milletvekili Çalık'dan Ülkü Ocaklarına Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya milletvekili Çalık, Ülkü Ocakları İl Başkanı Şengönül'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

AK Partili Çalık, Esnafımızın her zaman yanında olduk

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, pandemi sürecinde esnafa ciddi desteklerin verildiğini, bundan sonra da desteklerin süreceğini söyledi.

AK Partili Çalık: Malatya Adalet Sarayı 2022 yatırım programına alındı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Adalet Sarayının 2022 yılı Adalet Bakanlığının yatırım programına alındığını ve yerel mimariye uygun olarak inşa edileceğini açıkladı.

Çakır, halk gününde vatandaşları dinledi

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, İl Başkanı İhsan Koca ve teşkilat üyeleri ile birlikte parti il binasında düzenlenen halk günü programında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

AK Partili Çalık: 2022 yılında Malatya’daki kamu projelerine 450 milyon lira ödenek 

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da yapımı devam eden ve yeni başlanılacak olan bazı kamu projelerine 2022 yılı için ilk etapta yaklaşık 450 milyon lira ödenek ayrıldığını belirtti.

Çalık Üreticilerimizin arpa teminindeki ihtiyacı ile ilgili sorununu çözdük

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Hayvan üreticilerimizin yem ihtiyacıyla ilgili sorunları masaya yatırdık.

MKYK Üyesi Mv. Çalık’dan BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık beraberinde Ak Parti Malatya İl başkan yardımcısı Mahmut Üner Özer Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Başkan Samanlı'dan Esnafa Teşekkür Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Devletin yanında olduğunu açıklayan tüm şehir esnafı için teşekkür mesajı yayınladı.

AK Partili Çalık: TKDK'den Malatya'da 11 yılda 7 bin 500 kişinin istihdamına destek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da son 11 yılda 550 girişimcinin Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) desteğiyle 750 milyon liralık yatırım yaptığı söyledi.

İYİ Parti Elazığ Teşkilatına Yeni Başkan Atandı

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığına Servet Gürgözeler getirildi.

Mevlüt OR ,Görevinden Alındı

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, İYİ Parti Genel Merkezi Tarafından Görevinden Alındı

Hekimhan Barış Güvercinleri Parkı Açılışı Yapıldı

CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Onursal Adıgüzel, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile birlikte 10 Ekim 2015’te Ankara Tren Garı önündeki gerçekleşen katliam sonucu hayatını kaybeden Malatyalı gençlerin anısına Hekimhan Barış Güvercinleri Parkı açılışını yaptı.

Fendoğlu, Adalet Bakanı’na Malatya Adliye Binası’nı Sordu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Adalet Bakanı’na Malatya Adliye Binası’nı Sordu,  Bakan; Malatya'ya Yakışır, Büyük Bir Adliye Yapacağız

Umut Var

Değerli vatandaşlar DOĞRU PARTİ umut var diyor. Yeter ki siz isteyin!

Başkan Özçelik, Milliyetçi Cumhuriyet Partisi’nden İstifa etti.

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkan Yrd. Ve Elazığ İl Başkanı Mehmet Özçelik Milliyetçi Cumhuriyet Partisi’nden, istifa etti.

Erbakan İmtiyazlı Holdinglere Dikkat Çekti

“5 Tane Holdinge, 128 Kez Vergi Muafiyeti Çıkartıyorsunuz. 28 Kez Çıkartında Aradaki O İmkânı Millete Aktarın.”

Çalık'tan kadınlara KADES uygulamasını kullanın Çağrısı

TBMM Kadına Yönelik Şiddeti Araştırma Komisyonu Başkanı AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kadınların Kadın Destek Uygulaması'nı (KADES) telefonlarına indirmesi gerektiğini belirterek, "Tamamen yerli ve milli bir yazılıma sahip KADES uygulamasını bugüne kadar 2 milyon 760 bin kadın indirdi." dedi.

Toplam 970 haber.