politika

Politika

Politika Haberleri

İYİ Parti İktidarında İYİ Bir Malatya ve İYİ Bir Türkiye İnşa Edeceğiz

İYİ Parti Malatya İl ve İlçe Teşkilatı’nın Yeni Yönetimleri Kamuoyuna Tanıtıldı

Malatya ve Ülkemizin Geleceği İçin Sürekli Bir Araya Geleceğiz

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri , İYİ Parti Genel Merkez Tarafından Malatya İYİ Parti İl Başkanlığı Görevine Atanan Hakan Yılmaz'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

AK Partili Çalık 20 yılda sağlıkta devrim yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “20 yılda sağlık alanında büyük devrimlerin yapıldığını kaydederek, sağlıktaki devrimin en önemli mihenk taşının doktorlar ve sağlık çalışanları olduğunu söyledi.

İstiklal Marşı Bir Milletin Küllerinden Doğuşunun Hikayesidir

Malatya İYİ Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz , 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Samanlı’nın 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabul Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Partili Çalık Anlaşmalı boşanmalarda ayrılık süresi kısaltılmalı

TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 916 sayfalık rapordaki önerileri arasında, anlaşmalı boşanmalar varsa ayrılık süresinin uzatılmamasını ve 3 yıllık fiili ayrılık süresinin 1 yıl olarak değiştirilmesinin de yer aldığını söyledi.

Milletvekili Ağar, SSB ve ASELSAN’ı ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyon Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Savunma Sanayii Başkanlığı ve ülkemizin güzide savunma sanayi kuruluşlarından ASELSAN’ı ziyaret etti.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına Yağlıcı Atandı

Malatya’nın Yakından Tanıdığı İş ve Siyaset İnsanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Olarak Atandı.

Başkan Yılmaz, Bizim gözümüz de her anne, her kadın birer kahramandır

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, “Medeniyet birikimimizin inşasında önemli bir rol üstlenen, dünyamızı daha yaşanabilir hale getiren kadınlarımızın 8 Mart gününü kutluyorum”.

Başkan Karadağ Bizim İçin Önemli 3 Konu Vardı

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, "Bizim İçin Önemli 3 Konu Vardı"

Başkan Samanlı’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz, Zamların yüce Türk Milletinin belini iyice büktüğünü söyledi

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz son gelen zamların yüce Türk Milletinin belini iyice büktüğünü söyledi.

Kiraz, Neden Diğer Toptancılar Değil De Kahtalı’nın Şirketi Bu İşi Yapıyor?

CHP İl Başkanı Enver Kiraz; AKP Milletvekili Hakan Kahtalı’ya seslendi; “Madem bir kazancı karı yoksa şunu yapsın, milletvekili sıfatı olarak bunu almamışsa, bir bayilikse desin ki ‘ben bu işi bırakıyorum tekrar Malatya esnafımız şeker fabrikasından şekerini alsın.’ Bunun önünde bir engel yok” dedi.

İYİ Patti'den Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan ziyaret

Hakan Yılmaz’ın İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler aralıksız sürüyor.

CHP’den İyi Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, Yeşilyurt İlçe Başkanı Hüseyin Mete, il ve ilçe yönetim kurulu ile İYİ Parti Malatya İl Başkanlığına yeni atanan İl Başkanı Hakan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Tüfenkci'den savunma yatırımları vurgusu 

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Rusya-Ukrayna krizinin ülkeler için savunma yatırımlarının ne kadar önemli olduğunu ortaya koyduğunu belirterek "Biz iktidara geldiğimizde savunma sanayinde yerlilik oranları yüzde 28’lerdeydi bugün yüzde 80 ‘lere ulaştı daha da ilerlemeye çalışıyoruz" dedi.

Hakan Yılmaz, Fabrika şekeri bakkallara dagitmali

İYİ parti Malatya İl başkanı Hakan Yılmaz, Türk Şeker Malatya Fabrikasında üretilen şekerin bakkal esnafı ve imalatlarinda Şeker kullanan üreticilere bizzat satılmasını beklediklerini söyledi.

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığından Genel Başkan Meral Akşener'e Ziyaret

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz beraberinde İl teşkilatıyla birlikte İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

AĞAR: Demokrat Parti çizgisi en güçlü şekilde kendisine AK Parti’de yer bulmuştur

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Demokrat Parti geleneği çizgisinde olduğu iddiasıyla siyasete yön vermeye çalışan kesimlerin beyhude bir çaba içerisinde olduğunu belirterek, “Milletimizin feraseti, Demokrat Parti geleneğinin bu noktada istismar edilmesine müsaade etmeyecektir” dedi.

Toplam 970 haber.