politika

Politika

Politika Haberleri

Başkan Samanlı Şehitlerimizin Acıları İlk Günkü Kadar Taze

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve yönetimi, 12 Eylül Darbesi’nde şehit edilen Malatyalı Ülkücüler için ‘Malatyalı Ülkücü Şehitler’ isimli bir sergi düzenledi.

Başkan OR ‘Hayalet İlçe Sivrice’

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or ve beraberindeki teşkilat mensuplarının durağı Sivrice ilçesi oldu.

Başkan OR ‘İyi Parti, İktidar Yürüyüşünü Sürdürüyor’

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, şehrin yatırımlardan yeteri kadar nasibini almadığını ifade ederek, iktidara geldikleri zaman ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Başkan OR ‘Sahipsiz Elazığ Dediğimizde Birileri Sesini Yükseltiyor’

Başkan OR; “Sesini yükseltenlere diyoruz ki; Harmantepe TOKİ evlerini gidin bir görün”

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı Aşure Dağıttı

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

Çalık Kuluncak’a yatırımlarımız sürüyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Özur Çalık, 27,6 kilometrelik Kuluncak-Hekimhan bağlantı yolunun yarım kalan 5,7 kilometrelik kısmının tamamlanması için yapım ihalesinin 26 Ağustos’ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

AK Partili Çalık’tan yangın bölgesindeki vatandaşlara ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Muğla’da yangında zarar gören ev ve işyeri sahipleriyle bir araya geldi, zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu.

Doğanyol İlçe Teşkilatı’nda Bayrak Değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Doğanyol İlçe Teşkilatı’nda bayrak değişimi yaşandı ve Eski İlçe Başkanı Şaban Tepe’nin yerine Mehmet Kurt atandı.

Akpartili Çalık’tan Darende’ye istihdam müjdesi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ‘Darende Tekstilkent’ Projesi kapsamında ilçeye 4 firmanın yatırım taahhütünde bulunduğunu belirterek kurulacak fabrikalarda 400 kişinin istihdam edileceğini söyledi.

Başkan Karademir’den Bimyad’a Ziyaret

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Veysel Karademir 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla BİMYAD’ı Ziyaret Etti.

Başkan Samanlı'dan 15 Temmuz mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ağbaba Mavi Tren Sefere Başladı Darısı Hızlı Trene

Ağbaba; “Mavi tren sefere başladı darısı AKP Milletvekilleri tarafından yıllardır müjdelenen Yüksek Hızlı Trenin başına”

Başkan Güder, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirerek, kendisine Kayısının ilk hasadından takdim etti.

Ekonomik Kriz Buhrana Dönüştü 

Tam Üç yıl önce, 2018 yılının Temmuz ayında, ucube tek adam rejiminin resmen yürürlüğe girmesiyle birlikte, yasadığımız ekonomik krizin şiddeti arttı. Kriz vatandaşlarımızın canını daha çok yakar hale geldi.

AK Partili Çalık, Malatya’da esnafları ziyaret etti

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da İnönü Caddesindeki esnafları ziyaret etti.

AK Parti heyetinden Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’a ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.

Çalık: Malatya Özel Harekat Bölge Müdürlüğü Binasının ihalesi yapıldı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Bulgurlu Mahallesindeki 2 bin dekar alana kurulacak Özel Harekat Bölge Müdürlüğü inşaatının yapım ihalesinin gerçekleştiğini ve yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını açıkladı.

Malatya’dan İlk Seferi 13 Temmuz da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu 02.10.2019’da ilk olarak yazılı soru önergesi ile akabinde de TBMM Genel Kurul çalışmaları, bütçe görüşmeleri ve komisyon çalışmalarında dile getirdi

Chp’den Tütün Üreticilerini Korumak İçin Araştırma Önergesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, “yüzde yüz” yerli olan ve tek başına içim özelliğine sahip tütüne avantaj sağlayacak, üreticiyi koruyacak model ve esasların belirlenmesi ve gerekli yasal çalışmaların yapılması amacıyla Meclis araştırması açılmasını istedi.

Toplam 970 haber.