politika

Politika

Politika Haberleri

Çalık’tan Kılıçdaroğlu’na Militan tepkisi

AK Partili Çalık’tan Kılıçdaroğlu’na ‘Militan’ tepkisi: “Vicdani ve ahlaki hiçbir sınırı olmayan ölçüsüz bir sözdür.”

Çalık Malatya’da 2 yılda 169 bin dekar arazi sulamaya açıldı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Malatya'ya son iki yılda DSİ tarafından 550 milyon lira yatırım yapıldı

Ağbaba 8 Yıl Sonra Yanlış Yaptıklarını İtiraf Ettiler

Kırsal Mahalle Uygulamasından Malatya’nın Tüm Mahalleleri Yararlanmalı

Tüfenkci, Battalgazi’miz Her Geçen Gün Yukarılara Çıkıyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Gençlik Yatırımları kapsamında Battalgazi’deki Hanımınçiftliği Gençlik Merkezi ve Sentetik Çim Saha’da incelemelerde bulundu.

Gelecek Partisi’nden Cumhuriyet Halk Partisi’ne ziyaret

“Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Saadet Partisi, Deva Partisi ve ardından Gelecek Partisi yöneticileriyle karşılıklı ziyaretler çerçevesinde bir araya geldi.”

AK Partili Çalık’tan HDP’li Hasip Kaplan’a tepki

AK Partili Çalık’tan HDP’li Hasip Kaplan’a tepki “Sırtını emperyalistlere, terör örgütlerine dayayanlar Cumhurbaşkanımızın halkımızla arasındaki gönül bağının derinliğini anlayamazlar”

AK Partili Çalık: 246 milyonluk yatırım 2023’te hizmete girecek

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katılımıyla 6 Şubat’ta atılacak. AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yaklaşık maliyeti 246 milyon lira olan yıllık 2,5 milyon yolcu kapasiteli terminal binasının 2023 yılı Şubat ayında hizmete gireceğini açıkladı.

Ağbaba, İntihar Ettiği Açıklanan Askeri Meclis Gündemine Taşıdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 19 Ocak tarihinde birliğinde vatani görevini yaparken intihar ettiği açıklanan Malatyalı asker Azmi Ayverdi'nin şüpheli ölümüyle ilgili soruların yanıt beklediğini açıkladı.

Malatya’da depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye ziyareti

Elazığ merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremde Malatya'nın Doğanyol ilçesinde hayatını kaybedenlerin yakınlarına depremin yıl dönümünden dolayı taziye ziyaretleri yapıldı.

AK Partili Çalık Afetten uzak dayanıklı binalar yapılıyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak 2020'de Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da bu yılın haziran ayı sonuna kadar tamamı bitirilmesi planlanan konutların 25 bin kişiye sıcak yuva olacağını kaydetti.

Hedefemiz 2023 Seçimlerini Kazanmak

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel kurula video konferansla katılarak, partililere seslendi.

Malatya ile Sivas’ın ulaşımını rahatlatacak yol tamamlandı

Malatya’yı Sivas’a bağlayan karayolu güzergahında dar yolları ve keskin virajları ile sürücülere zor anlar yaşatan Hekimhan Hasançelebi bölgesine yapılan tüneller, köprüler ve 34,3 kilometrelik bölünmüş yol tamamlandı.

Ağbaba 5 Yıl Sonraki Rakamı Söyleyip Umut Tacirliği Yapıyorlar

CHP’li Ağbaba, “Bin-2 bin kişi alınacak dedikleri fabrikaya ilk etapta 100 kişi alınacağı ortaya çıktı. Bu sorumsuzluk örneği ne ilk ne son” dedi.

AK Parti'de Kongre Günü

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı 7. Olağan il Kongresi 18 Ocak 2021 Pazartesi günü yapılacak.

Çalık 18 yılda 23,5 milyar TL tutarında yatırım gerçekleştirdik

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya eğitimden sağlığa, spordan altyapıya kadar pek çok alanda son 18 yılda toplamda 23,5 milyar TL tutarında yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.

Elazığlı Siyasilerden 'Sözde Cumhurbaşkanı' Tepkisi

Elazığ Belediye Başkanı, Ak Parti Elazığ İl Başkanı ve Milletvekillerinden, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Sözde Cumhurbaşkanı” ifadesine tepki geldi.

Çalık, Kılıçdaroğlu iyice zıvanadan çıkmıştır

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik “sözde Cumhurbaşkanı” ifadesine tepki gösterdi.

'Kendi kulağını çek ki boş laflar etmeyesin'

Bakan Kurum, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'a sert tepki,

Toplam 980 haber.