politika

Politika

Politika Haberleri

Çalık: AK Parti ailesi çok güçlü bir teşkilat

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti ailesi çok güçlü bir teşkilat ve 13 milyon üyesi var.

Ağbaba, Bu Siyasi Bir Mesele Değil; Ekmek ve Aş Meselesi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Kahveciler Odası Başkanı Hacı Karanfil ile birlikte pandemi sürecinde kahvecilerin yaşadığı sıkıntılara dair ortak bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Beydağı kentsel dönüşüm projesi kapsamında 886 konutun ihalesi yapıldı

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’daki kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamında yer alan 3. ve 4. etap Beydağı 1. bölge 886 konut ve 38 işyeri inşaatına ait ihalenin yapıldığını söyledi.

Çalık: Bazıları dizi izleyip, senaryo yazarken, biz tarih yazmaya devam edeceğiz

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Karademir, Zia Mohammed Safawe’yi Ziyaret Etti

Gelecek Partisi Malatya İl Başkan Yardımcısı Veysel Karademir Afgan-Özbek yardımlaşma ve dayanışma Derneği Başkanı Afganistan Generallerinden Sayın Zia Mohammed Safawe yi ziyaret etti.

Çalık, Bizim en büyük gücümüz insan varlığımızdır

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Bizim en büyük gücümüz davamıza olan inancımız ve insan varlığımızdır” dedi.

Ağbaba, Yeşilyurt Ziraat Odası’nı ziyaret etti

Türkiye'nin ayağa kalkmasının tek yolunun tarımın ayağa kalkması ile olacağını söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Ama neredeyse icralık olmayan çiftçi yok gibi. Kiminin traktörüne kiminin evine kiminin arazisine icra gelmiş durumda” dedi.

Başkan Kiraz, İşsizler iş bulmaktan umudunu yitirirken işverenler de işçi aramıyor

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ın işsizlik sayılarıyla ilgili Basın açıklaması yaptı.

Başkan Kaya Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongreleri Yeşilyurt ilçe Kongresi ile sona erdi.

Çalık: KDV indirimi esnafa can suyu oldu

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Koronavirüsün ekonomik etkilerine karşı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın 2020 yılı sonuna kadar geçerli olacak vergi indirimleri müjdesinin esnafa adeta can suyu olduğunu söyledi.

Darende ve Yazıhan Kongreleri Tamamladı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongrelerine Yazıhan ve Darende İlçelerinin Kongreleri ile devam ediyor.

Ağbaba, Depremzedelerin Borçları Yapılandırılsın

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Pütürge, Doğanyol ve Kale’yi deprem vurdu, pandemi vurdu, kayısı rekoltesi vurdu. Şimdi de Ziraat Bankası ve kooperatifler tebligat gönderip alacağını istiyor.

MHP Malatya İl Başkanlığı 1 Günde 3 İlçede 3 Kongre Gerçekleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongrelerine Kale, Doğanyol ve Pötürge İlçelerinin Kongreleri ile devam ediyor.

Ağbaba İlk Ziyaretlerini Esnafa Temsilcilerine Yaptı

Hafta başında tekrar genel başkan yardımcılığı görevine getirilen Veli Ağbaba, Malatya’daki ilk ziyaretlerini esnaf ve sanatkar temsilcilerine gerçekleştirdi.

Ak Parti 19. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Bundan 19 sene önce millet iradesini kendine rehber edinerek, milletin bizzat kendisi tarafından, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bağımsız ve büyük Türkiye hedefiyle kurulan AK Parti'nin bugün 19. kuruluş yıl dönümünü yaşıyoruz.

İstanbul Sözleşmesi Kırmızı Çizgimizdir!

Türkiye’de sosyal devlete ve adalete, ekmek gibi, su gibi bir ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz.

Palandöken’de maske, mesafe ve temizlik denetimi

Palandöken belediye Başkanı Sunar: ‘Mücadele nihai hedefe ulaşana kadar asla rehavete kapılmıyoruz’

Çalık ve Güder, Millet Bahçesi’ndeki Çalışmaları İnceledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Millet Bahçeleri o şehrin yansımalarıdır.

Çalık: Yazıhan’da Ansur Göletiyle 18 bin dekar arazi suyla buluşacak

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Yazıhan ilçesindeki Ansur Göleti ile 18 bin 800 dekar arazinin suya kavuşacağını söyledi.

Toplam 981 haber.