politika

Politika

Politika Haberleri

MHP MYK Üyesi, Muğla Milletvekili Sn. Mehmet ERDOĞAN 18.02.2017 Tarihinde, MHP Muğla İl Başkanlığında Gerçekleştirdiği Basın Toplantısı Düzenledi.

MHP MYK Üyesi, Muğla Milletvekili Sn. Mehmet ERDOĞAN’IN 18.02.2017 Tarihinde, MHP Muğla İl Başkanlığında Gerçekleştirdiği Basın Toplantısı Düzeledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Beydağı TOKİ 1+1 konutlarında yaşayan vatandaşlarla buluştu.

Ağbaba, Maden Faciasının Yaşandığı Siirt’te

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba heyelan faciasının yaşandığı Siirt'in Şirvan İlçesi'ne bağlı Maden Köyüne gitti.

MHP’Lİ Erdoğan: Mhp Türk Milletinin Çıkarlarını Savunmaktan Çekinmeyecektir!

MHP MYK Üyesi ve Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN, MHP Genel Merkezi tarafından MHP Dalaman İlçe Başkanlığına atanan Hasan Şimşek ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileten Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan;"Sadece Komisyonda Yaptığımız Uyarıların Tutanakları 800 Sayfa!"

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, CHP Grup Önerisi Üzerinde birçok ilde sıkıntılara sebep olan Büyükşehir Belediye Kanunu hakkında TBMM’de bir konuşma yaptı.

BU IZDIRABI YAŞATANLAR HESAP VERECEK

“Bu olaylar olunca hep taziyelerimizi bildiriyoruz ancak milletimiz bizden taziye mesajı istemiyor. Burası Türkiye Büyük Millet Meclisi yüce Türk milleti Meclisimizden terörün kökünün kazınması konusunda bir irade bekliyor. Millet huzur istiyor, millet işini gücünü yapabileceği, karnını doyurabileceği bir ortam istiyor.”

MHP MYK Üyesi Muğla Milletvekili Sn. Mehmet ERDOĞAN:Almanya Soykırımcı Görmek İstiyorsa Önce Kendi Tarihine Bakmalı ve Kendinden Utanmalıdır!

Almanya Federal Meclisi günlerdir konuşulan ve 1915 olaylarını “soykırım” olarak tanımlayan bir kanun tasarısını onaylamış ve Türklük düşmanı diasporadan tarafa bir tavır sergilemiştir. Tarihinde insanlık suçu olarak nitelenecek hiçbir kara mazisi olmayan, kahramanlık ve adalet timsali ecdadımızın bize emanet ettiği tertemiz mazisiyle tüm milletlere örnek olan aziz Türk Milletini “soykırımcı” olarak tanımlamaya çalışan bu kararın insanlık için de bizim için de hiçbir anlamı ve değeri bulunmamaktadır.

MHP’Lİ MEHMET ERDOĞAN’DAN TERÖRLE MÜCADELE SALVOLARI!

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan: “Türkiye, kendi tecrübelerini realize ederek bugüne kadar yaşadığımız yanlışlardan dönecek, kararlı bir şekilde terörle mücadele edecek bir konsepte ihtiyaç duymaktadır.

MECLİSTE GERGİN ANLAR!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Cezaî Konularda Uluslararası Adlî İşbirliği Kanunu Tasarısının görüşmelerine başladı. Sabaha karşı 3’e kadar süren görüşmeler zaman zaman gergin anlara sahne oldu.

ZOR SORU! 1.5 TON BOMBA MERMER KARAKOLUNUN ÖNÜNE GELİNCEYE KADAR NİYE SEYRETTİNİZ?

MHP Muğla Milletvekili Erdoğan ile AK Partili Milletvekili arasında tartışmaların da yaşandığı görüşmelerde Erdoğan “eşitlik” konusuna dikkat çekici bir yaklaşımda bulundu.

HAMİ VEKİL PROJESİ Elazığ'ın Genç Vekilini Arıyor....

Projeye İlimiz Adına Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi Sn. Av.Ömer SERDAR Öncülük Edecek.

Başbakan Davutoğlu, Türk Polis Teşkilatının 171’inci kuruluş yıl dönümü töreninde konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla Polis Akademisi Ali Birinci Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, polis akademisi öğrencilerine hitap etti.

Korkmadık,korkmuyoruz,korkmayacağız

Başbakan Davutoğlu, Diyarbakır’da halka hitap etti

Mhp’nin Turizm Sektörünün Sorunlarının Araştırılması Önergesi Ak Parti Oylarıyla Reddedildi!

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın ilk imza sahibi olduğu ve 20 MHP’li Milletvekili’nin imzasını taşıyan Araştırma Komisyonun Kurulmasını isteyen önerge üzerinde ilk konuşmayı MHP’li Erdoğan gerçekleştirdi.

Kendi İsini Yapamayan Sağlık Bakanlığı Vatandaşların Verilerini Nasıl Korusun ?

TBMM Genel Kurulunda Kişisel Verilerin korunmasi Kanun tasarısının görüşmelerine devam ediyor. Tasarının 30. maddesi Üzerinde MHP Grubu adına konuşan MHP MYK Üyesi Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan'ın İktidarı "İnsanları Sağlık Bilgileri Üzerinden fişliyorsunuz" sözleriyle eleştirdi.

Kaplan Elazığ Kamuoyu Adına Sordu...

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan Bosna Hersek Meydanı üzerindeki ağaçların Elazığ Belediyesi tarafından alt geçit yapılacağı ifade edilerek hunharca sökülmesine tepki gösterdi.

AK TROL ELİYLE SARI SENDİKA ÜYESİ OLMAYAN KAMU PERSONELİNE MOBBİNG!

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan TBMM Genel Kurulunda bir konuşma yaptı.

YERLİ ÜRETİME AĞIRLIK VERECEĞİZ

Başbakan AhmetDavutoğlu, savunma sanayiinde yerli üretime ağırlık vereceklerini belirterek, "Bugün ele aldığımız projeler bağlamında toplamda 5,9 milyar dolarlık yeni projelere onay verdik. Bunun 4,5 milyar doları yerli üretim şeklinde gerçekleşecek" dedi.

MHP’Lİ ERDOĞAN KAŞIKLA VERDİNİZ KEPÇEYLE ALIYORSUNUZ

Emekliye 100 lira verdiniz, ancak gariban köylünün, esnafın SGK primine 2 kat salma saldınız. Gariban esnaf, gariban köylü bu SGK primlerini nasıl ödeyecek, hiç düşünmediniz.

Toplam 980 haber.