politika

Politika

Politika Haberleri

AK Parti'nin Seçim Stratejisinde Değişiklik

AK Parti, düşük gelirliler, taşeron işçiler ve emeklilerin ihtiyaçlarını karşılayacak bir seçim beyannamesi için hummalı çalışma yürütüyor. .

Firari savcıların son durağı Ukrayna

Yakalama kararından 12 saat önce yurtdışına çıkan eski savcı Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın, Erivan’dan Ukrayna’ya geçtiği öğrenildi.

ELAZIĞ MÜSİAD KOALİSYON GÖRÜŞMELERİNİN SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (MÜSİAD) ELAZIĞ ŞUBE BAŞKANI HASAN UZUN, AK PARTİ İLE CHP'NİN YAPTIĞI KOALİSYON GÖRÜŞMELERİNDEN OLUMLU BİR SONUÇ ÇIKMAMASI ÜZERİNE YAPTIĞI AÇIKLAMADA, "MUHTEMEL SEÇİM HAYIRLI OLSUN" DEDİ.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de STK Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

Rize’de STK temsilcileri ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, paralel örgütün önde gelenlerinin kaçmak suretiyle karakterlerini ortaya koyduklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt dışına kaçıp son olarak Almanya’ya geçen eski savcıları hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gündeme Dair Soruları Yanıtladı

Kıble Dağı Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Camisi'nin açılışının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümet kurma görevinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na verilmesi seçeneğine ilişkin, "Şartlar çok değişti, nihai noktayı görelim ondan sonra kararımızı veririz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’de Büyükköy’de Halka Hitap Etti

“Terörle Mücadelemiz Amansız Devam Edecek, En Ufak Bir Rehavet Olmayacak”

Cumhurbaşkanı Erdoğan,Rize'de Açıklama Yaptı

Rize'nin Güneysu ilçesinde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde artan terör olaylarına atıf yaparak, "Bunlar bizi hiçbir zaman yolumuzdan alıkoyamaz. Onların arkasında terör örgütleri var. Bizim arkamızda ise Allah var, halk var. Biz halkımızla, sizlerle beraber yürümeye devam ediyoruz" dedi.

Karslı’dan AKP’ye “5 Vakit” çelişki göndermesi

“Terörün araştırılmasını istemeyen babanız olsa güvenmeyin”

Cumhurbaşkanlığı Başyaverliği Devir Teslim Töreni

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen devir teslim töreniyle Cumhurbaşkanlığı Başyaveri Tank Kurmay Albay Bekir Furkan Özdaban, görevi Topçu Kurmay Albay Ali Yazıcı’ya devretti.

Çözüm sürecine dair ortak basın açıklaması

Devlet kürt meselesi ile ilgili halkın beklentilerini karşılayacak adımları atmaya devam etmelidir.

Teröre Karşı Tek Yürek!

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez

Müsteşar Yardımcısı Yıldırım’dan Vali Zorluoğlu’na Ziyaret

İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Aziz Yıldırım Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti.

TBMM BAŞKANI YILMAZ, HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI ÖZTÜRK İLE JANDARMA GENEL KOMUTANI ATAY'I KABUL ETTİ

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, görev süreleri sona erecek olan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay'ı kabul etti.

Başbakan Davutoğlu, Dağ Hudut Karakolu'nu Ziyaret Etti.

Başbakan Davutoğlu, terör örgütü DAEŞ'in saldırısında Astsubay Nane'nin şehit düştüğü bölgede yer alan Dağ Hudut Karakolu'nu ziyaret etti.

MÜSİAD ELAZIĞ ŞUBESİ DOST MECLİSİ BASIN BÜLTENİ YAPILDI

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesinin Bu Haftaki Dost Meclisi toplantısına İktisatçı, Gazeteci-Yazar Nevzat Ülger konuk oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askerî Şura Kararlarını Onayladı

Yüksek Askerî Şura (YAŞ) kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı. Komuta kademesindeki değişikliği Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şehit Onbaşı Yıldırım'ın Ailesine Taziye Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen saldırı sonucu şehit olan Piyade Onbaşı Hamza Yıldırım'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

“OCAKLI, HESABÎ DEĞİL HASBÎDİR, MAKYAVELİST DEĞİL ÜLKÜCÜDÜR”

Türk Yurdu Haber 103 yıllık Türklük çınarı olan, Türk milliyetçiliğinin hafızası ve fikir okulu olarak görev yapan Türk Ocakları’nın kıymetli genel başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz ile bir röportaj gerçekleştirdi.

ERDOĞAN, ENDONEZYA'DA GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Endonezya Cumhurbaşkanı Widodo ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin içinde bulunduğu geniş coğrafyanın son derece sancılı ve kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, “Bugün Suriye, Irak, Mısır, Libya, Yemen veya Ukrayna’da yaşanan hadiseleri sadece bölge parantezinde değerlendiremeyiz. Buralarda yaşanan olaylar tüm dünyayı ilgilendirmektedir. Başta terör ve mülteci sorunu olmak üzere artık buralar, küresel çapta kriz üreten ve ihraç eden ülkeler konumuna gelmiştir” dedi.

Toplam 972 haber.