politika

Politika

Politika Haberleri

AK PARTİ GENEL BAŞKANI DAVUTOĞLU, MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hükümeti kurmakla görevlendirilen AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koalisyon görüşmeleri kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

TBMM BAŞKANI İSMET YILMAZ DÜN SİVAS'TAYDI...

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce şehit aileleri için düzenlenen iftara katılmak üzere Sivas'a gitti. Yılmaz, iftar programının ardından yerel televizyon kanalının kent meydanında düzenlenen canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı.

Kadir Gecesi tebriği

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Geceniz mubarek olsun’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu’na Hükümeti Kurma Görevini Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Kabulde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Milletvekili ve 7 Haziran’da gerçekleştirilen milletvekili seçimlerinde en yüksek oyu olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Genel Başkanı sıfatıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu, 63’üncü hükümeti kurmakla görevlendirdi.

TBMM BAŞKANLIK DİVANI ANITKABİR'DE...

TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, 25. Dönem Başkanlık Divanı üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

TBMM GENEL KURULU'NDA BUGÜN

TBMM Başkanlık Divanı'nın 18 kişiden oluşmasına ilişkin Meclis Başkanlığı'nın önerisi ile Lübnan'da Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü (UNIFIL) kapsamında bulunan Türk askerinin görev süresinin bir yıl daha uzatılması konusunda Hükümet'e yetki verilmesini öngören Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Vatandaşlarla İftar Programı

“Biz Milletin İçinden Geldik ve Milletle İrtibatımızı Hiçbir Zaman Kesmedik”

TBMM DANIŞMA KURULU TOPLANDI

TBMM Danışma Kurulu, Başkanlık Divanı'nın üye sayısı ve görev dağılımını görüşmek üzere toplandı.

Türk Ocakları'ndan Doğu Türkistan ve Urumçi Hakkında Basın Açıklaması

Uzun zamandır esaret altında bağımsızlık mücadelesi vermekte olan Doğu Türkistan, İslamdan önce de İslamî devirde de Türk medeniyetinin en büyük merkezlerinden biri olmuş, pek çok alim ve devlet adamı yetiştirmiştir.

Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başkanlığında Toplandı

Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplandı.

TBMM Başkanı Yılmaz Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Yılmaz’ı kabul etti.

TBMM'NİN 26. BAŞKANI AK PARTİ SİVAS MİLLETVEKİLİ İSMET YILMAZ OLDU

AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda yapılan dördüncü tur oylamada 258 oy alarak TBMM Başkanı seçildi.

İş adamı Avukat İbrahim GÖK'ün basına verdiği açıklamada:

TBMM'nin 26. Başkanı Seçilen Sivas Milletvekili Sn. İsmet Yılmaz’ı Tebrik Ediyor, Uygur Türklerine Uygulanan "Çin Zulmü"nü Kınıyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yasama, Yürütme ve Yargı Organlarının Temsilcileri ile İftar Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yasama, yürütme ve yargı organlarının başkanları ve temsilcileri ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen iftarda bir araya geldi.

TBMM GENEL KURULU'NDA MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMİ

TBMM Genel Kurulu'nda, Meclis Başkanlığı seçimlerinin birinci ve ikinci tur oylamalarında adaylardan hiçbiri seçilmek için gerekli olan nitelikli çoğunluğa (367) ulaşamadı. Meclis Başkanı seçimi için ilk tur oylamada Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz 256, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal 125, MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu 81 ve HDP Mersin Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat da 81 oy aldı. İki oy boş çıktı. İkinci turda ise Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz 256, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal 128, MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu 80 ve HDP Mersin Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat da 80 oy aldı. Bir oy da geçersiz sayıldı. TBMM Geçici Başkanı Deniz Baykal, Meclis Başkanlığı üçüncü ve dördüncü tur oylamaları için yarın saat 15.00'te toplanmak üzere birleşimi kapattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eski Milletvekilleri ile İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

"SİYASET ÇOK HAYIRLI AMA ÇOK MEŞAKKATLİ BİR UĞRAŞ"

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndan Suriye'de Yaşananlar Hakkında Açıklama

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: “Türkiye'nin DEAŞ Ya da Benzer Bir Terör Örgütüyle Hiçbir İlişkisi Yoktur, Olmamıştır, Olmayacaktır”

MGK Toplantısı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Başladı

Millî Güvenlik Kurulu (MGK) Haziran ayı olağan toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda başladı.

Toplam 969 haber.