politika

Politika

Politika Haberleri

Av. Veysel Esen MHP'den Milletvekilli Aday Adayı oldu

Av. Veysel Esen MHP'den aday adayı oldu.

Bir gün değil, her gün önemlisiniz

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim GÖK, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Türk halkı AB’de olmaya hazır.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Türk halkı başka kültürlere karşı Almanya'daki PEGIDA hareketi ve Avrupa'daki bazı yabancı düşmanı gruplardan çok daha hoşgörülü, anlayışlı ve AB'de olmaya hazır" dedi.

TERÖR İNSANLIK SUÇUDUR.

Başbakan Davutoğlu, terörün bir insanlık suçu olduğunu kaydederek, "Nasıl terör bir insanlık suçuysa, terör yapanların adını koymadan ve ayrıştırmadan bir dini kitleyi, bir milleti, bir topluluğu terör ithamı altında tutmak da insanlık suçudur" dedi.

"Türkiye Olarak Türkmenistanlı Kardeşlerimizin Yanındayız"

Türkiye’ye resmî bir ziyaret gerçekleştiren Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan’ın son yıllarda ciddi ilerlemeler kaydettiğini vurgulayarak, “Türkmenistan Sayın Berdimuhamedov’un önderliğinde hemen her alanda önemli reformlar gerçekleştiriyor, ciddi ilerlemeler kaydediyor. Biz de bu reformları yakından takip ediyor; kaydedilen her ilerlemeden, elde edilen her başarıdan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Türkiye’nin yapacağı katkıları ele alırız

Başbakan Davutoğlu, Musul'da IŞİD'e operasyonla ilgili, "Şu ana kadar sürdürülen çalışmalar dışında bir çalışma gündeme gelirse Türkiye'nin yapacağı katkılar konusunu da ele alırız" dedi.

"İslam Medeniyeti Bir İlim, İrfan ve Kitap Medeniyetidir"

“Kelam'dan Kalem'e Büyük Buluşma” Klasik Sanatlar Sergisi’nin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Medeniyetimiz geçmişten beri yaşadığı tüm kültür katliamlarına, soykırım girişimlerine, aldığı yaralara rağmen varlığını sürdürmeyi başardı" dedi.

Hedefimiz terörün sona ermesi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, "Terörün sona ermesi, akan kanların durması, ebedi kardeşliğimizin yeniden kazanılması bizim hedefimizdir. Ama birilerinin beklediği ve ümit ettiği gibi Çözüm Süreci, çözülme süreci değildir" dedi.

Av.İbrahim Gök Protokol Değil Halkın İçinde Yer Aldı

Elazığ AK Parti Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Gök yine farklılığını göstererek bugün ki temayül yoklamasında protokol yerine halkın içinde oturarak oylamayı izledi.

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Sosyalist Enternasyonal Başkanı Yorgo A. Papandreu ile yemek yedi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Sosyalist Enternasyonal Başkanı ve Yunanistan’ın eski başbakanlarından Papandreu ile uluslararası sorunları değerlendirdiği yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik ile CHP Milletvekili ve Sosyalist Enternasyonel Başkan Yardımcısı Umut Oran da katıldı.

”Muhabbetini kaybetmiş bir ülke kıblesini kaybetmiştir”

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Adurrahim Karslı, Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Aydın Tümen ve Merkez Parti İstanbul İl Başkanı Hasan Zehir, KRT TV’de yayınlanan ‘Seçim Yarışı’ programına katıldılar. Yaklaşık 90 dakika süren programda, Türkiye’nin iç ve dış gündemi masaya yatırıldı.

Prof. Karslı: ‘Ülkede iki başlı yönetim var’

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı Ankara için İstanbuldan hareket etmeden önce son günlerin ana gündem maddesi olan Süleyman Şah Türbesi’ne yapılan ve büyük bir zafer olarak lanse edilen Şah Fırat Operasyonu’na dair açıklamalarda bulundu.

AK Parti Malatya Temayül Yoklaması 28 Şubat'ta

AK Parti genel seçimler öncesi 28 Şubat Cumartesi günü Kapalı Spor Salonunda temayül yoklaması yapacak.

AK PARTİ ELAZIĞ TEMAYÜL YOKLAMASI 1 MART'TA

AK Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, temayül yoklamasının 1 Mart’ta yaklaşık 1500 üyenin katılımı ile yapılacağını söyledi.

“Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu, Devletimizin Kararı ve Uygulamasıyla Başarılı Bir Şekilde Nakledilmiştir”

Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu’nun tahliyesine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklamada, “Sevk ve idaresini bizzat takip ettiğim, Sayın Başbakanımızın ve Genel Kurmay Başkanımızın harekat merkezinden bizzat yürüttüğü bu operasyon, ecdadımızın bizlere emaneti olan Süleyman Şah Türbesi’ni, savaş şartlarının hâkim olduğu Suriye’de daha güvenli bir mevkiye nakletmeyi amaçlamıştır” ifadelerine yer verildi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin:“Şah operasyonu değil mat operasyonu olmuştur"

"Şah Türbesi operasyonu Türkiye için kabul edilebilecek bir durum değildir. İlk kez 90 yıllık Cumhuriyet tarihinde kendi topraklarımızı, savaşmadan topraklarımızı kaybediyoruz. Şimdi onu allamaya pullamaya çalışıyorlar. “

"AKP vatanımızın her yöresini terörist ve hainlere teslim etmiştir."

AKP vatanımızın her köşesinde ay yıldızlı al bayrağı indirmiştir.

‏Elazığ'Milletvekili Adayı Gök'den Örnek Davranış

AK Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olan Av. İbrahim GÖK Türk Siyasi tarihinde örnek olacak bir davranışta bulundu. Av. İbrahim Gök Seçim Kampanyası boyunca yapacağı tüm masrafların parasını Mamuratül Aziz Vakfına Bağışladı.

TÜMSİAD MHP ELAZIĞ İL BAŞKANI ABDULVAHAP ERDEM’İ ZİYARET ETTİ

Tüm Sanayici ve İş Adaları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Hakan ARSLAN ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığına Seçilen Av. Abdulvahap ERDEM'İ makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Toplam 971 haber.