politika

Politika

Politika Haberleri

“Ama”sız Kınamak, “Müstağrip”lerimiz Ve İslâm Dünyası

TÜRK OCAKLARI GENEL BAŞKANI PROF.DR.MEHMET ÖZ...

Abdurrahim Karslı “Bir yerde hukuksuzluk varsa, hırsızlık da vardır”

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, KRT TV'de "Haber Özel" programına konuk oldu.

Hiçbir dini terörle irtibatlamayız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay,

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği...

Bize göre, Türkiye’nin çözülemeyecek bir sorunu yoktur

Aksöz “Olmak ya da, olmamak seçimi”

Merkez Parti Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Uğur Aksöz Haziran 2015 seçimleri için "Bu Türkiye için olmak, ya da olmamak seçimi" dedi.

“ÇİFTÇİ EKMİYOR, ÇÜNKÜ, ÜRÜNÜNÜN KARŞILIĞINI ALAMIYOR, GEÇİNEMİYOR”

“Bir sanayiciyi düşünün üretiyor ve sürekli zarar ediyor. Nereye kadar götürecek? Sonunda fabrikasını kapatacak. Çiftçi ne yapıyor? Sonunda toprağını ekmemeye karar veriyor. Geçinemiyorum diyor.

Merkez Partisi Genel Başkanı Karslı “Gül ve Arınç’la Birlikte Çalışamayız”

Merkez Parti Genel Başkanı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı, Ulusal Kanal'da katıldığı Ekopolitik programında "Sayın Abdullah Gül ve sayın Bülent Arınç ile birlikte çalışmamız mümkün değil. Çünkü bu güne kadar yapılan bütün hatalarda imzaları var" dedi.

“Terörün Her Türüne Karşı Olan Türkiye, Kardeş Ülke Nijerya’nın Acılarını Paylaşıyor”

Nijerya’nın kuzeydoğusunda yer alan Baga kasabasındaki terör saldırılarına ilişkin bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, kardeş ülke Nijerya’nın acılarını en samimi duygularla paylaşmakta, Baga sakinleri başta olmak üzere tüm Nijeryalılara başsağlığı dilemektedir. Masum insanların hunharca katledildiği terör saldırıları, herhangi bir din ya da medeniyetle bağdaştırılamayacağı gibi hangi gerekçeyle olursa olsun asla mazur görülemez” dedi.

10 Şubat'a Kadar İstifa Etmeli !

7 Haziran 2015 pazar günü yapılacak milletvekili seçimlerinde aday olabilmek için kanun gereği görevinden çekilmesi veya ayrılması gerekenlerin, en geç 10 Şubat Salı günü saat 17:00 kadar görevden ayrılma isteğinde bulunmaları gerektiği bildirildi

“Klasik Memur Mantığını Değiştirmeniz Lazım”

"Statikleşir, 'kriz var, biz bu krizin prangalarını kıramayız' diye düşünürsek yavaş yavaş güç kaybetmeye başlarız. Usanmak, yorulmak, böyle kritik dönemlerde, tarihi eşiklerde bize yakışmaz. Aksine aynı kararlılık ve büyük bir dinamizmle, 2023'e yürürken, bulunduğunuz ülkelerde 2023 hedeflerine ne katkıda bulunacağınızı tespit etmek size düşüyor.

AYM Seçim Barajı Başvurularını Reddetti

Anayasa Mahkemesi seçim barajına ilişkin seçim barajının düşürülmesi başvurusunu reddetti.

TBMM Grup Toplantısında MHP Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ'den Sert Açıklamalar

11 yıl boyunca, Erdoğan’ın dost bildiği, dost zannettiği, devletin kılcal damarlarına kadar yerleştirdiği çevrelerin, 17-25 Aralık’tan sonra haşhaşi ve hain olarak suçlanması gerçekten traji-komik bir durumdur.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu.

MHP Elazığ Merkez ilçe Başkanlığı için seçim yapıldı...

MHP Elazığ Merkez ilçe Başkanlığı için yapılan ve altı oyun geçersiz olduğu seçim neticesinde; Merkez ilçe Başkanlığına Mevlüt OR 146 oyla seçildi.

"Elazığ Ülkücü İşçiler'den asgari ücrete tepki"

Türkiye’de yaşanan bunca yolsuzluğa ve hırsızlığa rağmen emeğiyle geçinmekten başka çaresi olmayan milyonlarca insanımızın hayatını etkileyen asgari ücret ile ilgili açıklanan rakamlar hayal kırıklığı yaratmıştır.

2014 Yılının Son MGK’sından Alınan Kararlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleştirilen 2014 yılının son MGK toplantısının ardından yapılan açıklamada, paralel devlet yapılanması ve illegal oluşumlarla yürütülen mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Açıklamada ayrıca çözüm süreci, Suriye ve Irak’taki son durum, Avrupa’da yükselen İslamofobi ve İsrail’in Müslümanların kutsal mekânlarına yaptığı menfur saldırılarla ilgili gelişmeler de ele alındı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’nin, Yeni Yıl nedeniyle yayınladıkları kutlama mesajı.

Önceki yılların fevkinde olacak şekilde, 2014 yılında adalet susmuş, hukuk yerlerde sürünmüş, insaf ve vicdan rafa kalkmıştır.

“Komşularla sıfır sorun derken, zalimlerle sıfır sorun demedik”

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Biz, komşularla sıfır sorun derken, zalimlerle sıfır sorun demedik. Evet, zalimlerle problemimiz oldu ve olacak. Ama işte kendi halkıyla barışık bir yönetim geldiğinde, Irak'ta olduğu gibi en iyi ilişkiler de kuracağız" dedi.

2014 Yılının Son MGK’sı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Başladı

2014 yılının son Millî Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleştiriliyor.

Toplam 970 haber.