politika

Politika

Politika Haberleri

2071’DE CİHANŞÜMUL BİR TÜRKİYE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "2023'te bu toprakları küresel bir güç olan Türkiye ile taçlandıracağız. 2071'de cihanşümul bir Türkiye olacak" dedi.

BAHÇELİ: "Demokrasi yoğun bakımda, yoğun taarruz altındadır"

Recep Tayyip Erdoğan istikrarsızlığın sembolü, kavga ve gerilimin simgesi mertebesine çıkarak ne huzur bırakmış, ne de esenlik koymuştur.

TÜM ÖNERİLERE AÇIĞIZ...

Roman Çalıştayı'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bizler, ihtiyaçlara çözüm bulmak için sizlerden gelecek tüm önerilere açığız" dedi.

MHP Elazığ İl Başkanlığı Kongresi Sonuçlandı! Abdulvahap ERDEM MHP Elazığ İl Başkanı.

Abdulvahap ERDEM ile Oğuzhan DEMİR aday olduğu MHP’NİN 10’NCU OLAĞAN İL BAŞKANLIĞI SEÇİM KONGRESİ 08/02/2015 Pazar günü Mobil Düğün Salonunda sükunet içerisinde sonuçlandı. Abdulvahap ERDEM 255 delegeni oyunu alarak MHP Elazığ İl Başkanı seçildi.

MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNE DAİR AK PARTİ'DEN DUYURU

25. dönem milletvekili genel seçimlerine dair adaylık başvuru sürecine ilişkin MKYK kararı açıklandı.

GENEL BAŞKAN ABDURRAHİM KARSLI

Merkez Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Kadın Kolları toplantısında konuşan Genel Başkan Abdurrahim Karslı "Kadın elinin değmediği yerde başarılı olmanız çok zor. Bizler için çok önemlisiniz" dedi.

MASSAD DAN AV. İBRAHİM GÖK'E TAM DESTEK

Kısa adı Massad olan Maden Alacakaya Arıcak Sivrice Stratejik Araştırma ve Kalkınma Derneğine ziyaretler devam ediyor.en son AKP Elazığ Milletvekili aday adayı Av. İbrahim Gök te Massadı ziyaret ederek MassadYönetim Kurulu ile görüşerek tam destek istedi.

Aday adaylık başvuruları başlıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, AK Parti'ye aday adaylık başvurularının, 11 Şubat 2015'de başlayacağını, 20 Şubat'ta biteceğini bildirdi.

Bürokrat Adaya Başbakan Davutoğlu Freni

Seçimlerin yaklaşmasıyla milletvekili adayları da netleşmeye başladı.

İşte AK Parti'nin Başkanlık Modeli

AK Parti, Sabah gazetesi aracılığıyla yayınlattığı haberle kamuoyuna "bizim istediğimiz sistem bu" diyor. İşte o sistem..

Mehlika Başar, Kadın Kolları Genel Başkanı oldu

Merkez Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığına Mehlika Başar atandı. Başar yaptığı açıklamada "Türk kadını en güzel yerlere layık. Bunun için mücadele vereceğiz" diye konuştu.

Borcunu Ödemekte Zorluk Çeken İllerimizin İlk Üç Sırasında; Elazığ Yer Alıyor

Çürük Tahta Hiçbir Zaman Çivi Tutmayacak, Taşıma Suyla Değirmen Dönmeyecektir

“AKP Müzik Kutusu Gibidir, Kim Parayı Atarsa Onun Müziğini Çalar”

Vefat etmeden önce 100 milyon dolar göndermişti Kral, O’nun da müziğini çaldılar.

2015 Seçiminde AK Parti'den Aday Olabilecek İsimler

2015 genel seçimlerinde AK Parti'den aday olma ihtimali bulunan flaş isimler... İşte Ankara kulislerinden çarpıcı seçim detayları...

Kadın milletvekili sayısı yine artacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "AK Parti'de yüzde 50'nin üzerinde kadınlar görev yapar. İnşallah önümüzdeki milletvekili seçiminde hemen her seçimde arttığı gibi kadın milletvekillerimizin sayısı yine artacak." dedi.

Türkiye MERKEZ’de Birleşiyor

25 Ocak 2015 Pazar günü Türkiye'nin kalbi Merkez Parti ile atacak. İstanbul'da, toplumun çeşitli kesimlerinden partiye katılım toplantısı gerçekleşecek.

Kral Abdullah için bir günlük yas

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'un vefatı sebebiyle yarın bir günlük milli yas ilan edildiği bildirildi.

Toplam 971 haber.