politika

Politika

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adlî Yıl Açılış Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2015 - 2016 Adlî Yılı Açılış Töreni’ne katıldı. Yargıtay Birinci Başkanlığı tarafından Rixos Grand Otel'de düzenlenen törende, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Korosu bir müzik dinletisi sundu ve Yargıtay tanıtım filmi gösterildi.

Malatya'da Aşiretler Kendi Adaylarını Destekleyecek

Malatya'da Yaşayan birçok aşiret mensubu seçmen bundan sonra hangi parti olursa olsun önce kendi içinden çıkan adaylara destek vereceklerini belirttiler

TBMM GENEL KURULU 3 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR

AK Parti tarafından TBMM Genel Kurulunun 3 Eylül Perşembe günü saat 13.00'de olağanüstü toplanması için TBMM Başkanlığına başvuru yapıldı.

AK Parti'de Üç Döneme Üç Formul

AK Parti’de üç dönem kuralının 1 Kasım’daki genel seçimlerde uygulanmaması için üç farklı formül üzerinde durulurken, yapılacak hamle ile partinin önemli isimlerinin önü açılmış olacak.

İç Anadolu Bölgesi’ndeki İllerden Gelen Muhtarlar ile 10. Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

10. Muhtarlar Toplantısı’nda İç Anadolu Bölgesi’ndeki illerden muhtarlarla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçimde en çok oyu alan partiyi peşinen dışlayan, diğer ihtimalleri de ortadan kaldıran açıklamalar, ülkede koalisyon hükümeti kurulabilme imkânını büyük ölçüde sınırladı, zorlaştırdı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Geçici Bakanlar Kurulunu Kurmak Üzere Ahmet Davutoğlu’nu Başbakan Olarak Atadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Davutoğlu'nu, Anayasanın 114. maddesi gereğince geçici Bakanlar Kurulu’nu kurmak üzere Başbakan olarak atadı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan Basın Açıklaması

Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın 104. ve 116. maddelerinin kendisine verdiği yetkiye istinaden, Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimlerinin yenilenmesine karar verdiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma Namazı Sonrasında Soruları Yanıtladı

“Şu anda seçim sürecinin içerisine giriyoruz. Cumhurbaşkanının bu konuyla ilgili yetkileri bellidir. Tabii televizyonlarda birçok şey konuşuluyor. Cumhurbaşkanı olarak ben yetki alanlarımı biliyorum ve bu yetki alanlarımı da sonuna kadar kullanmak durumundayım. Zaman kaybetmenin peşinde olmadım, olmayacağım”

YSK'nın seçim takvimi 1 Kasım!

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), yasadaki 90 günlük süreyi 30 gün (1 ay) kısaltarak, 1 Kasım’da seçimleri yapma taslağını partilere sundu.

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ VURAL'IN BASIN TOPLANTISI

"Çözüm Süreci'nin başında MHP olarak uyarılarda bulunduk, ancak bu uyarılarını dikkate almayan iktidarın bugün gelinen noktada payı vardır."

Diyanet İşleri Başkanı Görmez ve il müftüleri ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde

“Milleti Oluşturan Bireylerin Manevi Donanımı Ne Kadar Güçlü ise Devletin Geleceği de O Kadar Parlak Olur”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhtarlarla 9. Muhtarlar Toplantısı’nda Buluştu

“Biz Emri Dağdan Almadık, Biz Emri Hak’tan ve Halktan Aldık”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı ile Kuvvet Komutanlarını Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.

TBMM Başkanı Yılmaz Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ı kabul etti.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU , BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında hükümet kurma çalışmaları kapsamında gerçekleşen görüşme sona erdi.

AK Parti Doğu'da Vekillerinin Çoğunu Değiştirecek

Doğu ve Güneydoğu’da özel bir çalışma yapan AK Parti, olası bir seçimde bu bölgelerdeki adaylarının büyük bir kısmını değiştirecek.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet ÖZEL, Anıtkabir'i Ziyaret Etti

30 Ağustos 2015 tarihi itibariyle emekliye ayrılacak olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet ÖZEL, bugün Anıtkabir'i ziyaret ederek Yüce ATATÜRK'ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunmuş ve Şeref Defteri'ni imzalamıştır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Komiser Çamur'un Cenaze Törenine Katıldı

“Kendisine silah doğrultan kim olursa olsun her teröristi, polisimizin de askerimizin de vurma hakkı ve yetkisi vardır. Şu anda yüzlerce teröristi askerimiz ve polisimiz aslında gömmüştür. Yeterli mi, yeterli değil. Bu mücadele devam edecek. Burada rehavete kapılmak yok”

Toplam 972 haber.