Türk Ocakları ve Türk Yurdu'nu Sosyal Medya'da Takip Ediyor Musunuz?

TÜRK OCAKLARI SOSYAL MEDYADAKİ EN AKTİF SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Türk Ocakları Genel Merkezi bünyesinde kurulan "Basın, İletişim ve Halkla İlişkiler Birimi" çağımızın iletişim ağı olan sosyal medyada Türk Ocakları'nı tanıtmak ve aktif halde tutmak için çalışmalarına son hızla devam ediyor.

 

En yoğun kullanılan üç sosyal medya ağında çalışmalarına başlayan birimimiz "Facebook, Twitter ve Youtube"da resmi hesaplarla Türk Ocakları'nın tanıtımını ve duyurularını yapıyor.

 

Facebook ve Twitter'da Türk Ocakları Genel Merkezi ve şubelerinin faaliyetlerinin duyurularını ve haberlerini güncel olarak yayınlayan birimimiz bunun yanısıra önemli konularda yazılan köşe yazılarını, bildirileri, basın açıklamaları ve benzeri alanlardaki yazıları güncel olarak görseller desteğiyle paylaşıyor. Bunun yanısıra Türk Dünyası, Türkiye ve Türk milliyetçiliği açısından önemli günleri, önemli isimlerin anmalarını da aynı şekilde görsellerle paylaşıyor.

 

 

TÜRK OCAKLARI SOSYAL MEDYADAN HAFTADA EN AZ 100 BİN KİŞİYE ULAŞIYOR

 

Türk Ocakları Genel Merkezi her gün artmakta olan ve bu yazı yazıldığı sırada 31 binin üzerinde takipçisi olan Facebook sayfasından yapılan paylaşımların farklı alanlarda paylaşılmasıyla haftalık ortalama 100 bin kişiye ulaşıyor. Aynı zamanda Türk Ocakları Gençlik Kolları da ayrı hesaplardan bu yayınlara katkıda bulunuyor.

 

Türk Ocakları Twitterda da 15 binin üzerinde takipçisi olan resmi hesabımız yapılan "Retweetlerle" 10 binlerce kişiye ulaşıyor.

 

YOUTUBE KANALI VE TÜRKOCAĞI TV İLE KONFERANS, PANEL VE PROGRAMLAR BİNLERCE KİŞİYE ULAŞIYOR

 


Türk Ocakları Genel Merkezi'nin Youtube Kanalı ve bu kanala bağlı çalışan internet sitemizdeki Türkocağı TV, Türk Ocakları Genel Merkezi'nin yaptığı Ocakbaşı Sohbetleri, konferanslar, paneller, sempozyumlar ve pek çok faaliyetin görüntülerini yayınlayarak binlerce kişiye ulaştırıyor. Programlarımza katılamayan ya da farklı illerde olan kişiler de bu şekilde Türk Ocakları'nın programlarını izleyebiliyor.

 

TÜRK YURDU DERGİSİ DERGİ İÇERİKLERİNİ BİNLERCE KİŞİYE ULAŞTIRIYOR

 


Türk Ocakları'nın 104 yıllık resmi yayın organı olan Türk Yurdu dergisi de sosyal medyada çalışmalarına devam ediyor. Facebook ve Twitter üzerinden yeni çıkan sayıların tanıtımları, yeni çıkan yayınların tanıtımları, dergi ve kitapların içeriğindeki makale ve yazıların kısa özetleri gibi pek çok alanda yaptığı paylaşımlarla binlerce kişiye ulaşıyor. 

 

Türk Yurdu Dergisi 12 binin üzerinde takipçisi olan Facebook sayfasından Türk Ocakları'ndan bağımsız olarak haftalık ortalama 50 bin kişiye ulaşıyor. Aynı şekilde Twitter'da da binlerce kişiye ulaşıyor.

 

BASIN BİRİMİ FAALİYET VE ÇALIŞMALARI ULUSAL, YEREL VE İNTERNET MEDYASINA ULAŞTIRIYOR

 


Basın birimi günlük mesai yaparak hem sosyal medya hesaplarını yönetiyor, internet üzerindeki ve bilişim alanındaki çalışmaları gerçekleştiriyor hem de ulusal, yerel ve internet medyası ile irtibata geçerek Türk Ocakları'nın faaliyet ve duyurularını buralara ulaştırıyor. Yapılan faaliyetler günlük olarak metinleştiriliyor fotoğraflar eşliğinde servis ediliyor.

 

TÜRK YURDU HABER İLE HABERCİLİK ALANINA GİRİŞ YAPTIK

 

Türk Ocakları bünyesindeki Basın Birimizin çabaları ve Türk Ocakları Genel Merkezi'nin desteğiyle internet haberciliğine de adım attık. Türk Yurdu Haber internet sitemiz ile günlük gelişmeler, siyasi ve sosyal olaylar okuyucuya aktarılıyor. Ayrıca alanında uzman hem genç hem de tecrübeli isimlerden oluşan yazar kadromuz ile köşe yazılarımız gündemin nabzını tutuyor.

 

ULUSLARARASI BASINDAN HABER ÇEVİRİLERİYLE TÜRK DÜNYASI HAKKINDA DAHA ÇOK HABER

 

Türk Yurdu Haber en çok da Türk Yurtlarına önem veriyor. Türk Dünyası'nın her yanından haber toplayarak yayınlayan sitemiz, kısa zamanda uluslararası basından da çeviri yapmaya başlayarak Türkiye basınında hiç bulunmayan Türk Dünyası haberlerini de yayınlamaya başlayacak. Ayrıca bölgelerde temsilciler atayarak doğrudan haber alma yoluna da gidiliyor.

 

DAHA KURUMSAL DAHA ULAŞILABİLİR SİVİL TOPLUM İÇİN AR-GE ÇALIŞMALARI

 

Türk Ocakları, Türkiye'nin en köklü sivil toplum kuruluşu olarak medya, tanıtım ve sosyal medya alanında, imkanlar dahilinde büyük çalışmalar gerçekleştirerek çağın en önemli meselelerine değinmeye devam ediyor.

 

Türk Ocakları Genel Merkezi Basın, İletişim ve Halkla İlişkiler Birimi bu bağlamda her gün yeni ne yapılabilir düşüncesiyle araştırma geliştirme çalışmalarını sürdürüyor. Türk Ocakları Genel Merkezi ve şubeleri olarak daha kurumsal ve daha medya ile barışık bir yapı oluşturmak için her geçen gün mesafe alan birimimiz şubeler arası koordinasyonu artırmak ve daha fazla alanda yer almak için bu yaz AR-GE çalışmalarına hız vererek Eylül'le başlayan yeni döneme hızlı bir giriş yapmayı planlıyor.

 

Basın, Sosyal Medya, Tanıtım Alanındaki Bütün Önerilerinizi Bekliyoruz.

 

Önerileriniz İçin:

[email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.

 

TÜRK OCAKLARI'NIN RESMİ HESAPLARI

 

 https://www.facebook.com/turkocagiorgtr

 

https://twitter.com/turkocaklari

 

https://www.youtube.com/user/turkocagivideo

 

https://www.facebook.com/TurkYurduDergisi

 

https://twitter.com/TurkYurduDergi

 

https://www.facebook.com/TurkOcaklariGenclikKollari

 

http://turkyurduhaber.org/

 

 

 


HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN