Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Miniklerden Elazığ Belediyesi’ne Bayram Ziyareti

Elazığ İhsan Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Elazığ Belediyesi’ni ziyaret ettiler

TÜRK OCAKLARI GENEL MERKEZİNDEN KINAMA MESAJI

Rusya hükümetini ve diktatör Putin’i Kırım Tatar Milli Meclisi’ne yönelik saldırılarından dolayı şiddetle kınıyoruz

MHP’Lİ MEHMET ERDOĞAN’DAN TERÖRLE MÜCADELE SALVOLARI!

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan: “Türkiye, kendi tecrübelerini realize ederek bugüne kadar yaşadığımız yanlışlardan dönecek, kararlı bir şekilde terörle mücadele edecek bir konsepte ihtiyaç duymaktadır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

“Millete efendilik yok; hadimlik vardır. Türk milleti bölünmez bir bütündür.” Atatürk

Başbakan Davutoğlu,Osman Gazi Köprüsü‘nün açılış töreninde konuştu

Başbakan Davutoğlu, "Biz her gün bu topraklarda taş üstüne taş koymaya, bu topraklarda şehirleri, ilçeleri, yürekleri birleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

AR-GE VE YENİLİK PROJELERİNE BÜYÜK DESTEK

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 1 Mart 2016 tarihinde yürürlüğe giren Ar-Ge ve Yenik Reform Paketi’nin Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı Elazığ TSO’da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kabe-i Muazzama'nın Örtüsü Elazığ’da Sergilenecek

Yeryüzünün ilk mabedi, Müslümanların kıblegahı Kabe-i Şerifin kapısına ait tek parça halindeki mukaddes 3 örtüsünden birisi Elazığ Kültür Park Camii’nde sergilenecek

57. ALAY ÇANAKKALE VEFA YÜRÜYÜŞÜ’NDE BULUŞUYORUZ...

Çanakkale zaferinin 101. Yılında Aziz şehitlerimizi anmak üzere 81 ilde aynı günde "57. Alay Çanakkale Vefa Yürüyüşü" Programı gerçekleştirilecektir.

MECLİSTE GERGİN ANLAR!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Cezaî Konularda Uluslararası Adlî İşbirliği Kanunu Tasarısının görüşmelerine başladı. Sabaha karşı 3’e kadar süren görüşmeler zaman zaman gergin anlara sahne oldu.

Orgeneral Savaş’tan Vali Zorluoğlu’na Ziyaret

Erzincan 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’na bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Cadde ve Sokaklarda Bakım-Onarım Sürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince mevsimsel koşulların uygunluğu doğrultusunda yol bakım-onarım ve asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

MSB BAKAN YARDIMCISI ALPAY MALEZYA DA

MSB Bakan Yardımcısı ALPAY Malezya Da Alpay Asya Savunma Fuarına Katıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’ın 93. Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı, Batman’da gerçekleşti.

Toplantıya, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun,Başkan Yardımcısı Ebedin Ergün,Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleç,Üyelerden Yavuz Sertkaya,Ersin Tolan,Turan Karakoç ve Abdullah Karadağ katıldı.Toplantıda Ekonomi Bakanlığı temsilcilerine, MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından hazırlanan “Elazığ’ın Ekonomideki Sorunları, çözüm önerileri ve değerlendirmeleri” raporu da sunuldu.

ÜLKÜCÜLER MARİFET VE FAZİLET EHLİDİR

Hollanda Türk Federasyon Genel Merkezi’nin hazırladığı “Ülkücü Hareketin Dünü Bugünü Yarını” konulu programlar, beş ayrı teşkilatta eğitimci- yazar Gazi Karabulut’un seminerleri ile gerçekleştirildi.

YİMPAŞ Binasında Yıkım Başladı

Uzun yıllardır Elazığ kamuoyunun gündeminde bulunan YİMPAŞ Binasında bugün yıkım çalışmaları başladı.

Elazığ Belediyesi Dolandırıcılara Karşı Vatandaşı Uyardı

Elazığ Belediyesi, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediyede farklı görevlerde bulunan kişilerin adını kullanarak, yardım topladıklarını ifade eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı

Toplam 14971 haber.