Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ HAZRETLERİNİN ELAZIĞ/BASKİL İLÇESİNDEN TALEBESİ AHMET AYTİMUR AĞABEY HAKKIN RAHMETİNE YÜRÜDÜ.

Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin talebelerinden Ahmet AYTİMUR ağabey tedavi gördüğü İstanbul'daki Ataşehir Memorial Hospital Hastanesinde Hakk'ın Rahmetine kavuştu.

GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ İÇİN TEMSİLCİ GENÇLER BELİRLENİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 15-19 Mayıs 2016 tarihleri arasında 18-25 yaş arası temsilci gençlerin katılabileceği Gençlik Haftası etkinlikleri organize ediliyor.

BÜYÜKŞEHİRDEN KUŞLAR İÇİN RULO YEMLİK

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kış mevsimi dolayısıyla yaban kuşlarının soğuktan zarar görmeden beslenebilmeleri için yeni bir uygulama başlattı.

Ebegem Eğitimleri Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açılan Temel Arapça Dil Eğitimi Kursunu tamamlayan kursiyerler Milli Eğitim İl Müdürlüğü onaylı sertifikalarını almaya hak kazandılar

MÜSİAD Başkanı Uzun, SAMEKS Verilerini Değerlendirdi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun Satın Alma Müdürleri Endeksi (SAMEKS) verileri hakkında bir değerlendirmede bulundu.

İlimizde "Sana-Kana İhtiyacım Var" Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Gençlerin İyilik Ağacı faaliyetleri kapsamında; Elazığ Gençlik Merkezi, Elazığ Kızılay Şubesi ve Genç Birlik Elazığ ile ortaklaşa yürüttüğü "Sana-Kana İhtiyacım Var" kan bağışı kampanyamız yoğun katılımla gerçekleşti.

HAFIZ ABDULLAH NAZIRLI EFENDİYE GENÇLERİMİZDEN ZİYARET

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllüleri olarak Anadolu'nun Manevi Kandilleri Hasbihal Gençlik Sohbetleri kapsamında ilimizin Manevi Değeri ve Kanaat Önderi Hafız Abdullah Nazırlı Efendiye bir ziyaret gerçekleşti.

HALK OYUNLARI TEMSİLCİLERİ SEDAT ACAR’I ZİYARET ETTİLER

İlimiz Halk Oyunları İl Temsilcisi, İl Hakem Kurulu Başkanı ve kurul üyeleri bugün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Sedat ACAR’ı ilimizde düzenlenecek olan Okul Sporları ve Halk oyunları Federasyonu Kulüpler Yarışması öncesi ziyaret ettiler.

“SANA -KANA İHTİYACIM VAR" KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Gençlik Merkezimiz, Kızılay Elazığ Şubesi ve Genç Birlik Elazığ Şubesi ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz “Sana-Kana İhtiyacım Var” kan bağışı kampanyamıza tüm halkımız davetlidir.

TESİSLERDEKİ KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelimiz tarafından hafta içi yapılacak müsabakaların sorunsuz olarak gerçekleşebilmesi için müsabakaların düzenleneceği tüm tesislerde kar temizleme çalışmalarına hız verildi.

Hazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ‘’Turizm Güç Kazansın’’ adlı projesi Aşçılık Kursu açılışı yapıdı.

Hazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ‘’Turizm Güç Kazansın’’ adlı projesi aşçılık kursumuzun açılışı yapıldı.

Vatansever Türk Aydınları Bildirisi Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

Türk Ocakları Genel Merkezi'nin öncülüğünde düzenlenen "Vatansever Türk Aydınları Bildirisi" imza kampanyası sonuçlandırıldı.

Gençlik Merkezimizin SABAH NAMAZI organizasyonu;

Gençlik Merkezimizin organizasyonu ile 22 Ocak 2016 Cuma günü Sabah Namazı Bölge Camii’nde gençlerimizle birlikte edâ edildi.

MÜSİAD Elazığ Şubesi Üyelerine”İslam’da Ticaret Ahlakı” Semineri Verildi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi bu haftaki Dost Meclisi toplantısına Harput Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Celal Sürgeç Konuk oldu.

EMLAK DANIŞMANLIĞI KURSU BAŞLIYOR.

Elazığ Ekonomi Platformu (ELEP) ve Elazığ Emlakçılar Derneği işbirliğinde düzenlenen ‘Sertifikalı Emlakçılık Kursu 23 Ocak 2016 Cumartesi günü başlayacak.

POTADA ŞAMPİYON OKULLAR BELLİ OLDU

Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Genç-B Erkekler-Kızlar Basketbol İl Birinciliğinde Kupa ve Madalyalar Sahiplerini Buldu.

Toplam 14892 haber.