Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Zorluoğlu Yeni Yıla Çalışanlarla Girdi

112 Acil Çağrı Komuta Kontrol Merkezi, İl Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu ve Şehit Mehmet Ali Çakır Polis Merkezini ziyaret edip çalışanların yeni yıllarını kutladı.

Vali Zorluoğlu Harput Kale Kazılarını İnceledi.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Harput Kale kazılarını yerinde inceleyerek bilgi aldı, Harput’ta açıklamalarda bulunarak Harput’un cazibe merkezleri projesine dâhil edildiğini açıkladı.

Vali Zorluoğlu : Kent Güvenlik Sisteminde Önemli Atılım Yapıldı

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Elazığ’da huzurun ve asayişin sağlanmasında, suçun ve suçlunun tespitinde Emniyet Müdürlüğünün sahip olduğu Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve Plaka Tanıma Sistemin büyük bir önemi olduğunu, bu alanda 2015 yılında önemli bir atılım yapıldığını açıkladı.

Başkan Yanılmaz’dan Mekke’nin Fethinin Yıldönümünde Kutlama Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yeryüzünün kalbinin attığı Mekkenin fethinin 1385. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

MÜSİAD Başkanı Uzun SAMEKS Verilerini Değerlendirdi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun Satın Alma Müdürleri Endeksi (SAMEKS) verileri hakkında bir değerlendirmede bulundu.

Asgari ücret bin 300 lira oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, asgari ücretin 2016 yılı için net bin 300 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

Genç MÜSİAD’ tan “Adil Dünya Girişimi”

Elazığ Genç MÜSİAD Yönetimi UGİK’te Kongreye; Elazığ Genç MÜSİAD Başkanı Mehmet Ergün ve beraberindeki yönetim kurulu da katılarak hazır bulundu.

VOLEYBOL GENÇLER-B KIZ ERKEK MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi Spor Salonunda 21-30 Aralık 2015 tarihinde geniş bir katılım ve yoğun ilgi ile gerçekleştirilmiştir.

Pincirik mevkinde sis ve dikkatsizlik nedeniyle kaza!

Elazığ’dan Malatya istikametine doğru seyreden Araç Kaza Yaptı

Anadolu Yıldızlarından Başkan Yanılmaz’a Teşekkür

Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Hentbol gurup müsabakalarında çeyrek finale yükselen Doğukent Ortaokulu Hentbol takımı, kendilerine verdiği destekten dolayı Elazığ Belediye Başkanı ......

ASP Müdürlüğü Koruyucu Aile Bilgilendirme Standı

Günümüzde de bu hizmetler 14 Aralık 2012 tarihinde yürürlüğe giren Koruyucu Aile yönetmeliği kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri tarafından yürütülmektedir

Yolcu taşımacılığı yapan minübüs, Kıyıcak mevkinde yoğun sis nedeniyle kaza geçirdi.

Elazığ-Malatya arasında yolcu taşımacılığı yapan minübüs Kıyıcak mevkinde yoğun sis nedeniyle kaza geçirdi

'İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif ERSOY'u, Vefatının 79. Yıldönümünde Rahmetle Anıyoruz''

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği ve Harput Sancak Haber ailesi olarak; 'İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif ERSOY'u, Vefatının 79. Yıldönümünde Rahmetle Anıyoruz''

Türk Silahlı Kuvvetlerin'den Yapılan Basın Açıklamasında;

'' El Yapımı Patlayıcı düzeneğinin patlatılması sonucu üç Kahraman silah arkadaşımız şehit oldu''

Türk Ocakları Genel Merkezi Olarak;

''Mehmet Akif ERSOY'un Vefatının 79. Yıldönümünde Rahmetle Anıyoruz''

MÜSİAD Başkanı Uzun'dan Mehmet Akif Ersoy mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, Şair Mehmet Akif Ersoy'un ölümünün 79. yıldönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklama yayınladı.

Toplam 14892 haber.