Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Aybüke BALÇIK ve arkadaşı Göktuğ YILDIZ Gazi Ünv. Öğretim üyesi Yrd.Doç. Dr Evrim Ölçer ÖZİNEL ile Ropörtaj Yaptı.

İlkokul 1 ve 2. Sınıf öğrenimini Elazığ Merkez Gazi ilköğretim Okulu’nda gören ve halen Ankara’da Keçiören Hacı Sabancı Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi olan tatlı kızımız Aybüke BALÇIK ve arkadaşı Göktuğ YILDIZ Okul Projeleri Olan ÜÇ KUŞAK KÖPRÜSÜ:ZAMANSIZ OYUN VE OYUNCAKLAR ile İlgili Olarak Gazi Üniversitesi Türk Halk Bilimi Bölümü Öğretim üyesi Yrd.Doç. Dr Evrim Ölçer ÖZİNEL ile Ropörtaj Yaptı.

Uçar Oto lastik iş yeri ile Elazığ'a hizmet veren Hakan UÇAR, gazetemize kış şartlarında trafik güvenliği ile ilgili açıklamalarda bulundu…

Bizler yakacak ve giyecek hazırlıklarımızı tamamladık, ancak araçlarımız kış mevsimine hazır mı? Elazığ’da kar yağmadığı, gündüzlerin hala sıcak sayılar düzeyde olmakla birlikte bir anda yoğun kar yağışının mağduru olabiliriz diyerek yaptığı uyarılarla başladığı konuşmasında;

MÜSİAD 4 Başlıkta Beklentilerini Açıkladı MÜSİAD HÜKÜMETTEN “BARIŞ” İSTEDİ!

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) 64’üncü hükümetten barış talebinde bulunarak Ekonomik Barış, Çalışma Barışı, Sosyal Barış ve Siyasal Barış alanında 4 ana başlıkta beklentisini açıkladı.

Köylerimizde Çöp Toplama Hizmeti Başladı

Milletvekili Ejder Açıkkapı; “Köylerimizin bundan istifade etmesi gerekiyordu. İnşallah 129 köyümüze araçlarımızla orada dağıtılan 2700 ye yakın konteyner çok daha güzel yaşanılabilir köyler oluşturmak adına hizmetler sunacağını” belirti.

Vartaş Elazığspor: 2 - Kardemir Karabükspor: 1

PTT 1. Lig 15. Hafta mücadelesinde Elazığspor, Karabükspor'u 2-1 Mağlup Etti...

Türk Ocakları:''Batı Trakya Türklerinin ,Dostluk-Eşitlik-Barış Partisi'ne Yapılan Saldırıyı Kınadı

Batı Trakya Türklüğü yalnız değildir; Gümülcine neyse, Ankara da odur, İskeçe sızlayan bir yürek İstanbul’da elbette yankı bulur.

“Irak, Terör Tehdidine Karşı Tedbir Alamıyorsa Biz Alırız”

Bu 15 gün olarak alınmış bir karardır. 15 günden sonra ne getirir ne götürür, bunu gelişmeler gösterecektir. Bölge biliyorsunuz Marae Hercele hattı olmak üzere hassasiyet kesp ediyor.

Anne Üniversitesi'nde Yeni Dönem Başlıyor

Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen Anne Üniversitesi'nde üçüncü dönem, 12.12.2015 Cumartesi günü başlıyor

Vali Zorluoğlu’nun ‘10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’ Mesajı

Birleşmiş Milletler Genel Kurulunca İnsan haklarının anayasası olarak tanımlanan “İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi” 10 Aralık 1948’de ilan edildiğinde tüm dünyada insan hakları ihlallerinin önlenmesine yönelik uluslararası mekanizmalar oluşturulmuş ve işletilmeye başlanmıştır.

64. Hükümet’in Eylem Planı

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda 64. Hükümet'in 2016 yılında gerçekleştireceği eylem planı kamuoyuna açıklandı.

MÜSİAD Başkanı Hasan Uzun’dan 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun 10 Aralık İnsan Hakları Günü Kutlama mesajı yayınladı.

Çevre Düzenleme Planı Toplantısı Yapıldı

Elazığ bu dönemde 30 tane büyükşehir içerisine girmeyecekse Elazığ belediyesinin sınırlarının genişletilmesiyle ilgili çalışma yapılması gerekir.

SARAÇ: “YENİ YÖNETMELİK KALİTEYİ ARTTIRACAK”

Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik,

Gençliğin Metin abisi; Milletvekilimiz Sn. Metin Bulut öncülüğünde,

Bakanımıza Keban'ın Alabalığının, Harput'un Çedene Kahvesinin, Baskil'in Kayısısının ikram edileceği, zengin ve faal bir program hazırlandı.

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişini 81. yıl dönümünde kutluyoruz.‏

81. yıl dönümünde kadınlarımızın erkeklerimizle el ele

Toplam 14892 haber.