Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

KADINA ŞİDDETE GÖZ YUMMAYALIM!‏

Türk kadını 1934 yılında da seçme ve seçilme hakkını elde ederek Türk siyasi hayatında söz sahibi olmuştur.

ATT DER Elazığ İl Başkanı Timur GÖK'ün 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Mesajı‏

112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarının 1-7 Aralık 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kutlu olsun.

Elazığlılar Hayır Çarşısını Sahiplendi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kısa bir süre önce hizmete açılan Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısında incelemelerde bulundu

Bin 950 engelli memur alınacak

Kamuya, 16 Aralık'ta yapılacak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kura sonucuna göre bin 950 engelli memur alımı yapılacak.

Bin 950 engelli memur alınacak

Kamuya, 16 Aralık'ta yapılacak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kura sonucuna göre bin 950 engelli memur alımı yapılacak.

Mutlu Yaşam Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 3 Aralık Engelliler Gününü Kutladı.

Mutlu Yaşam Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği 3 Aralık Engelliler Gününü “Müzikle Coşalım Engelleri Aşalım” projeleri faaliyetleri kapsamında geniş bir katılımcı eşliğinde kutladı.

Başkan Yanılmaz, Koltuğunu Özel Konuğuna Devretti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde, Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerini ağırladı. Koltuğunu ziyarete gelen Alperen Aydına bırakan Başkan Yanılmaz.....

MÜSİAD Dost Meclisine Ziya Polat Konuk Oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesinin Bu Haftaki Dost Meclisi toplantısına Orman Bölge Müdürü Ziya Polat konuk oldu.

Hayalimiz engelsiz bir Türkiye

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "AK Parti hükümeti olarak, engellilerimiz ile hayat arasındaki engelleri elimizden geldiğince kaldırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Hayalimiz engelsiz bir Türkiye." dedi.

Elazığ’da Beklenen Kar Yağdı…

Elazığ’da Beklenen Kar Yağdı… Beş Günün Hava tahmininde; Sıfırın altında soğuk ve gündüz az bulutlu/güneşli günler yaşanacak...

Vali Zorluoğlu’nun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık günü, engelli bireylere yönelik toplumsal bilinç ve farkındalığın oluşturulması açısından önemlidir.

Su Faturalarını Ödemede Kolaylık

Elazığ Belediyesi ile Ziraat Bankası Elazığ Merkez Şube Müdürlüğü arasında imzalanan protokol doğrultusunda, vatandaşlar su faturalarını, Ziraat Bankası Şubeleriyle, ATMlerinden ödeme imkanına ..

14 farklı ülkenin uçağı Suriye semalarında geziyor

14 farklı ülkenin uçağı Suriye semalarında geziyor. Peki, aşağıda kim var? Fırına gidip, çocuğuna ekmek almak isteyen kadın var. Hastaneye evladını yetiştirmek isteyenler var.

Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Abdurrahman Mustafa SABAH'tan İsa Tatlıcan'a konuştu

Bosna'daki gibi önce katledip sonra bizi masaya oturtmaya çalışıyorlar. Bin yıldır yaşadığımız toprakları terk edersek bir daha dönemeyeceğimizi biliyoruz. Bugün Suriye Türkmenleri varsa bunu önce Allah'a sonra Türkiye'ye borçluyuz.

Elazığ’ı Tanıtacak ” Modern İnteraktif Uygulamalar” Projesi Kabul Edildi

Elazığ’da Ev ve El Sanatları, Elazığ Tanıtım Broşürü, Elazığ Turizm Haritasının hazırlanması, ilimize kara yolu

Şehit Sezer Aydemir Ebediyete Uğurlandı

Şehit Aydemir için öğle namazından sonra İzzetpaşa Camii’nde cenaze namazı kılındı.

Toplam 14892 haber.