Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Zorluoğlu Yazıkonak Beldesini Ziyaret Etti

Yeni seçilen Belediye Başkanı Aydın Ayaz’a da başarılar dileyen Vali Zorluoğlu başkanın beldenin sorunlarına kısa zaman içerisinde çözüm getireceğine inandığını ifade ederek görevinde başarılar diledi.

Yönetmen Yavuz Duman BİMYAD'I Ziyaret Etti

Sosyal Sorumluluk adına film proje ekibi Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetimi Ziyaret Etti.

Yeni yılda 300 bin bisiklet dağıtılacak

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Hedefimiz, 2016 yılında 250-300 bin arasında bisikleti dağıtmak ve 1 milyon bisikleti 2018'e kadar tamamlamak olacak" dedi

Genel Başkanımız Toplanan Yardımları Yayladağı'nda Bizzat Ulaştırdı

Heyet önce toplanan yardımlarla alınan gıda ve giyecekleri yerinde denetleyerek eksiklerin olup olmadığını kontrol etti. Yardımlar kamyonlara yüklendikten sonra Yayladağı’na hareket edildi

Gençlere bir destek daha

Genç girişimcilere kullanacakları kredilerde yüzde 85'e kadar Hazine destekli kefalet sisteminden yararlanma olanağı getiren düzenleme yürürlüğe girdi.

Sağlığa 11 bin 173 yeni personel

Sağlık hizmetlerinin etkili ve verimli şekilde yürütülebilmesi amacıyla 11 bin 173 sözleşmeli sağlık personelinin istihdamına yönelik Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elazığ Ekonomi Platformu Aralık Ayı İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Elazığ Ekonomi Platformu (ELEP), Aralık ayı toplantısını Dönem Başkanlarından Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun moderatörlüğünde Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Derneğinde Gerçekleşti.

Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz Bilgisayar Kursu

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde vatandaşlara yönelik 160 saatlik ücretsiz Temel Bilgisayar Kullanım Kursu başlatıldı

Yabancılar Uyum ve İletişim Konferansı Yapıldı

Elazığ Valiliği Göç İdaresi Müdür Vekili Ramazan Polat amaçlarının özellikle Fırat Üniversitesinde eğitim alan yabancı öğrencilerin ülkemizde yaşadıkları eğitim

Yabancılar Uyum ve İletişim Konferansı Yapıldı

Elazığ Valiliği Göç İdaresi Müdür Vekili Ramazan Polat amaçlarının özellikle Fırat Üniversitesinde eğitim alan yabancı öğrencilerin ülkemizde yaşadıkları eğitim

Çeyiz hesabına devlet katkısı

Çeyiz hesabı açacak kişilere yapılacak devlet katkısı oranı ile hesapların denetimi ve uygulamasını içeren yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Müjde paketi’ yürürlükte

Genç girişimcilere 100 bin liraya, esnafa 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği ile çiftçilere sera desteği sağlanmasına yönelik düzenlemeler yürürlüğe girdi.

Kamuya bin 950 engelli atandı

Kamu kurumlarına 210'u kura, bin 740'ı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonucuyla toplam bin 950 engelli atandı.

“Etkili Dinleme” Konulu Konferansımıza Davet Ediyoruz.

“Etkili dinleme nasıl olur?” konusundaki bilgi yetersizliğimiz ve var olan bilgiyi nerede, nasıl kullanabileceğimiz konusundaki eksikliğimiz en büyük problemimizdir.

Elazığ Belediyesi Hava Kirliliğinin Önlenmesi İçin Denetimlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından havaların soğumaya başlaması ile birlikte ısınmadan kaynaklanan hava kirliliğin önlenmesi amacıyla alınması gereken önlemlere ilişkin vatandaşlar bilgilendirildi

MÜSİAD’ dan AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLLERİNE TEBRİK

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun,AK Parti Elazığ Milletvekillerinin yeni görevlerinde başarılar diledi.

Toplam 14892 haber.