Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ÖZEL ELAZIĞ DOĞA ANADOLU LİSESİ BÖLGE ŞAMPİYONU

Özel Elazığ Doğa Anadolu Lisesi İlimizi temsil ettikleri Masa Tenisi Bölge Maçlarında Bölge Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza atmışlardır.

ELAZIĞ 2. AMATÖR KÜME FUTBOL LİGİ FİKSTÜR ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

2015 – 2016 Futbol Sezonu 2. Amatör Küme Futbol takımlarının Fikstür Çekimi Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında gerçekleştirildi.

Ben Bu Ocak Ayını Hiç Sevemedim.

Elli küsür yıllık hayatının son on dokuz yılında her yıl, her yirmi ocakta yanındaydım.

Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Toplantıya Vali Murat Zorluoğlu, Vali Yardımcısı Üzeyir Yılmaz, İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, yatırımcı kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Elazığ Belediyesi’nden Engellilere Anlamlı Destek

Elazığ Belediyesi KOSGEB desteğinden yararlanmak isteyen engelli girişimcilere fırsat sağlamak amacıyla, Girişimcilik eğitimi başlattı

OKUL SPORLARI FUTBOL’DA ŞAMPİYON SPOR LİSESİ

Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliğinde Kupalar sahiplerini buldu.

ANTRENÖRÜMÜZ CEMİL DÖNDÜ DÜNYA BOKS ŞAMPİYONASI HAZIRLIK KAMPINDA

Büyük Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası Hazırlık Kampına Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Boks Antrenörlerimizden Cemil DÖNDÜ Hocamızda davet edildi.

OKUL SPORLARI KROS GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ

İlimiz Kültür Park’ta 16 Ocak 2016 tarihinde organize edilen Okul Sporları Gençler Yıldızlar Kros Grup Müsabakaları gösterilen yoğun ilgi ve mücadeleler ile sona erdi.

ANALİG TAEKWONDO GRUP MÜSABAKALARI SONUÇLANDI.

Analig Taekwondo Grup Müsabakaları ilimiz Yakup Kılıç Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalar ile sona erdi. Müsabakalar sonucunda Elazığ İl Karması Kız Takımı 2. elde ederken, Erkek Takımım ise 5. olmuştur.

Bebek Katillerini ve Destekçilerini Lanetliyoruz!

Kurulduğu günden bu yana kadın erkek, asker sivil, yaşlı genç, bebek çocuk demeden binlerce vatandaşımızın kanına giren bu cani örgütün ve uzantılarının hain saldırılarını şiddet ve lanetle kınıyoruz

MÜSİAD Üyelerine İŞKUR Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ şubesi bu haftaki Dost Meclisi toplantısına Çalışma ve İşkur İl Müdürü Abdullah Balcı,Elazığ İş-Kur İl Müdür Vekili Haluk Kaan ve İş ve Meslek Danışmanı Yunus Karabulut konuk oldu.

Türkiye Belediyeler ve Yerel Hizmet İşçileri Sendikası İl Temsilcisi Mesut Tunç'tan basın açıklaması;

Terör sadece silahların namlusunda da cereyan etmiyor! Eli kanlı canileri daha da coşturmak için seferber edilen propaganda çarkı da, kravatlı teröristler de yalanlarını pervasızca kusuyor.

Haftalık Halkla Buluşma Toplantıları Sürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, göreve geldikten sonra uygulama koyulan haftalık halkla buluşma toplantıları devam ediyor

Bilardoda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Elemelerde Muhammet İkbal Turgut birinci, Cengiz Gülaç ikinci, Erkan Süslü ise üçüncü oldu.

Türk OCAKLARI GENEL MERKEZİNDEN BASIN AÇIKLAMASI:''Vatansever Türk Aydınları Bildirisi''

Bildiriye Akademik kadrolar, Öğretim Üyeleri, Öğretim Görevlileri, Araştırma Görevlileri, Doktor ve Doktora Öğrencileri imza verebilirler)

Başkan Yanılmaz, Sultanahmet Saldırısını Kınadı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Sultanahmet'te meydana gelen canlı bomba saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, bir kez daha terörü lanetledi

Toplam 14892 haber.