Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Zorluoğlu’nun 10 Nisan Polis Günü Mesajı

“Kurulduğu günden bu yana, devletimizin bekası; birliğimizin, beraberliğimizin muhafazası ve milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için fedakârca hizmet veren

Giresun Şubesinden "Pontus" Açıklaması

Ülkemizin birlik ve bütünlük duygularına hararetle ihtiyaç duyduğu günümüzde iç ve dış mihrakların desteklediği örgütler ve onların iz düşümleri faaliyetlerini arttırarak sürdürmektedir. Özellikle Doğu Karadeniz Bölgesini hedef alan bölücü ve ayrıştırmacı faaliyetler son yıllarda Türkiye Cumhuriyeti Devletine başkaldırı hareketine dönüşmüştür. Bölücü mihraklar Pontusçuluk hayalleri ile yanıp tutuşmaktadır.

Avcıl, Tobb Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclis Toplantısına Katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi Toplantısı TOBB İkiz Kuleler Sosyal Tesislerde gerçekleşti. Toplantıya Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)Yönetim Kurulu Üyesi Osman Avcıl katıldı.

Vali Zorluoğlu'nun Regaip Kandili Mesajı

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Regaip kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

HAMİ VEKİL PROJESİ Elazığ'ın Genç Vekilini Arıyor....

Projeye İlimiz Adına Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi Sn. Av.Ömer SERDAR Öncülük Edecek.

Başkan Yanılmaz, Hizmette 2. Yılını Değerlendirdi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında 2015 yılını değerlendirerek, 2016 projelerini paylaştı

KAMU SAĞLIK-SEN' DEN ÖNEMLİ BİR HUKUK ZAFERİ!‏

KAMU SAĞLIK-SEN üyelerine yapılan haksız ve hukuksuz idari uygulamaların peşini bırakmıyor. Üyelerinin mağduriyetine neden olan idari işlemlere karşı adeta savaş açan KAMU SAĞLIK-SEN açtığı davaları kazanarak üyelerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

ZOR SORU! 1.5 TON BOMBA MERMER KARAKOLUNUN ÖNÜNE GELİNCEYE KADAR NİYE SEYRETTİNİZ?

MHP Muğla Milletvekili Erdoğan ile AK Partili Milletvekili arasında tartışmaların da yaşandığı görüşmelerde Erdoğan “eşitlik” konusuna dikkat çekici bir yaklaşımda bulundu.

“Terrorism : Türkiye, Avrupa, Amerika” Adlı Kitap Okuyucusuyla Buluşuyor.

Türkiye faaliyet yürüten; PKK, DHKP/C, Hizbullah, MLKP, İBDA/C, Avrupa’da faaliyet yürüten veya yürütmüş olan; ETA, İRA, CİRA, 17 Kasım, RİRA

Valisi Zorluoğlu Sürsürü Mahallesini Ziyaret Etti

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Sürsürü Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunları ile mahallede devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.

Başbakan Davutoğlu, Türk Polis Teşkilatının 171’inci kuruluş yıl dönümü töreninde konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla Polis Akademisi Ali Birinci Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, polis akademisi öğrencilerine hitap etti.

Türk Ocakların'da , 'Kürt Meselesi' ve Bölücülük Konuşuldu

“SORUNUMUZ KÜRTLER DEĞİL KÜRTÇÜLERDİR”

Elazığ’da “Herkes İçin Sağlık ve Spor Projesi” Başlıyor

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nun himayelerinde Elazığ’ın dört bölgesinde uygulanacak olan “Spor ve Sağlık Projesi” başlıyor.

SARAÇ: “PROJEYİ ENGELLEMEYE ÇALIŞANLARI ANLAMIYORUM”

Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı ve İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Halil Saraç, Elazığ Belediyesi tarafından İstasyon Caddesi’nde başlatılan projenin şehir trafiğindeki yoğunluğu önemli oranda azaltacağına inandığını belirterek, projeyi engellemek isteyenlere anlam veremediğini söyledi.

Korkmadık,korkmuyoruz,korkmayacağız

Başbakan Davutoğlu, Diyarbakır’da halka hitap etti

MÜSİAD Başkanı Uzun SAMEKS Verilerini Değerlendirdi

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun Satın Alma Müdürleri Endeksi (SAMEKS) verileri hakkında bir değerlendirmede bulundu.

Toplam 14971 haber.