Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Eğitimde kaliteyi geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Kutlu Doğum Haftası Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Kutlu Doğum Haftası’nın; ülkemizden başlayarak tüm İslam aleminde ve tüm Dünya’da şefkat, sevgi, hoşgörü, adalet ve huzur ikliminin hakim olmasına vesile olmasını dilerken, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftamızı tebrik ediyorum.

MAVİ KAPAKLAR UMUT OLSUN.

MAVİ KAPAKLAR UMUT OLSUN kampanyasında duyarlı vatandaşlarımızın desteği ile toplanan Mavi Kapaklar ve pet şişeler Elazığ Gençlik Merkezi Çalışanları ve gönüllülerimiz tarafından Elazığ Omurilik Felçlileri Derneğine ulaştırıldı.

Malatya Arabulucular Dernek Başkanı Avukat F. Betül Aksoğan açıklamalarda bulundu.,

Zorunlu arabuluculuğun yasalaşmasıyla yargının yükü azaldığını ve birçok dosya arabuluculara devrolduğuna dikkat çeken Malatya Arabulucular Dernek Başkanı Avukat F.Betül Aksoğan, konu ile ilgili dernek faaliyetleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

MÜSİAD Başkanı Uzun’dan Kutlu Doğum Haftası Kutlama Mesajı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaptı.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Elazığ Valiliği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Murat Zorluoğlu başkanlığında yapıldı.

Elazığ Ekonomi Platformu (ELEP) Nisan ayı ilk Toplantısını Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesinde gerçekleştirdi.

Elazığ Ekonomi Platformunun toplantısına Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Uzun, Elazığ Mobilyacılar Derneği Cemil Platin, Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Derneği Başkanı Süleyman Kamaç, Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Osman Avcıl, Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Hakan Albayrak , Elazığ Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Bulut katıldı.

Gazetemiz Köşe Yazarı Sn. Numan Aladağ’ın yengesi, KAMU SEN Yerel hizmetler sen, Elazığ-Şanlıurfa bölge başkanı Sn. Mehmet Akif Aladağ’ın Annesi Zeynep ALADAĞ hanımefendi Rahmet-i Rahmana kavuştu.

Gazetemiz Köşe Yazarı Sn. Numan Aladağ’ın yengesi, KAMU SEN Yerel hizmetler sen, Elazığ-Şanlıurfa bölge başkanı Sn. Mehmet Akif Aladağ’ın Annesi Zeynep ALADAĞ hanımefendi Rahmet-i Rahmana kavuştu.

İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Halil Saraç; "Malatya yolu güzergah üzerindeki üst geçidin kullanılabilmesi demir korkulukların uzatılması gerekir!"

Karayolları Trafik Güvenliği Derneği başkanı ve İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Halil Saraç, Malatya yolunda son dönemlerde artan ölümlü trafik kazalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, bu güzergah üzerindeki üst geçidin kullanılabilmesi demir korkulukların uzatılması gerektiğinin altını çizdi.

İLİMİZDE ATLETİZM ADAY HAKEMLİK KURSU AÇILIYOR

İlimizde 10-11-12 Mayıs 2016 tarihlerinde ilimizde Atletizm Aday Hakemlik Kursu düzenlenecektir.

Başkan Yanılmaz, ABD Büyükelçisini Elazığ’a Davet Etti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ABD Ankara Büyükelçisi John R. Bass’ı Elazığ’a davet etti

MİNDERDE MİNİKLER MÜCADELESİ SONA ERDİ-

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı’nın 2016 faaliyet programında bulunan 14-15 Yaş Minikler Greko-Romen Güreş Yarı Final Grup Müsabakaları 08-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Gaziantep ilinde organize edildi.

Elazığ, Bir ARSLAN'nını daha Rahmeti rahmana uğurladı...

Elazığ Bir ARSLAN'nını daha yolculadı...  TÜMSİAD başkanı ve gönül insanı Hakan ARSLAN bey can emanetini hakka yürüyerek teslim etmiştir. Allah'tan (C.C.) rahmet, kederli ailesine, bütün yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve ayeti kerimenin ışığında Sabr-ı cemil diliyoruz.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Genel Başkanı Metin AKGÜN’den basın açıklaması,

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği ve Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği ve Elazığ Şehir Tiyatrosu adına görevleri başındaki tüm polislerimize aileleri ve tüm sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayat diliyorum.

Başkan Yanılmaz’dan Miniklere Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Özel Yöntem Okulları’nı ziyaret ederek, miniklerin derslerine konuk oldu

Toplam 14971 haber.