Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

“PKK’nın yaptığı kanlı eylemler Kürt vatandaşların çıkarına değil”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, terör örgütü PKK'nın eylemlerinin Türkiye'deki Kürt vatandaşların yararına ve çıkarına olmadığını söyledi.

U23 Greko-Romen Türkiye Şampiyonası zorlu mücadeleler ile Samsun’da başlıyor.

U23 Greko-Romen Türkiye Şampiyonası zorlu mücadeleler ile Samsun’da başlıyor.

Başkan Yanılmaz’dan Elazığsporlu Futbolculara Pirim Desteği

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Vartaş Elazığspor Alima Yeni Malatyaspor maçı öncesi Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ve futbolcularla yemekte bir araya gelerek, futbolculara ........

Elazığ Emlakçılar Derneği “Emlakçılık” Kursu Açıyor

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Hakan Albayrak, ‘Emlakçılık’ kursu açacaklarının müjdesini verdi.

MÜSİAD Başkanı Uzun;Milletimizin Başı Sağ Olsun.

MÜSİAD olarak, Ankara’da düzenlenen bombalı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

TÜRK OCAKLARI GENEL MERKEZİ:''Ankara'daki Hain Saldırıyı kınadı''

Tek bir şeye muhtacız; içerdeki kavga ve çekişmeleri bir kenara bırakıp büyük tehdidi omuz omuza göğüslemeyi başarmalıyız.

“Bu Saldırıları Gerçekleştiren Piyonlarla ve Arkasındaki Güçlerle Mücadelemizi Kararlı Bir Şekilde Sürdüreceğiz”

Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıya yönelik açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terör örgütlerini kullanarak ülkemizi ve milletimizi hedeflerinden uzaklaştırabileceklerini sananlar, yanıldıklarını göreceklerdir” dedi.

Güvenlik Toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Güvenlik Toplantısı'na Başbakan Ahmet Davutoğlu ve diğer yetkililer katıldı.

Türkiye Belediyeler ve Yerel Hizmet İşçileri Sendikası İl Temsilcisi MESUT TUNÇ'un Basın Açıklaması

Ankara’da akşam saatlerinde; başkentin en merkezi yeri olan, askeri kurumların ve lojmanların bulunduğu Devlet Mahallesi’nde gerçekleştirilen bu alçak saldırıyı nefretle kınıyoruz. Bu saldırının failleri ve arkasındaki karanlık güçler en kısa zamanda deşifre edilmeli, hak ettikleri cezalar verilmelidir.

MÜSİAD Elazığ Şubesi Adana Genel İdare Kurulu Toplantısına Katıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 92. Genel İdare Kurulu Toplantısı 12-13 Şubat 2016 Tarihlerinde Adana MÜSİAD Şubesinin Ev Sahipliğinde düzenlendi.“Kentsel Dönüşüm ve Şehirlerin Ruhu” oldu. MÜSİAD Elazığ Şubesi de toplantıda hazır bulundu.

ELEP Üyeleri Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ ı Ziyaret Etti

Elazığ Ekonomi Platformu (ELEP) Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında bir araya gelerek Gıda Toptancıları Sitesi’ni hayata geçirmek için görüşmede bulundu.

Prof. Dr. Şaban Karataş Hocamız Hakka Yürüdü

Prof. Dr. Şaban KARATAŞ hocamız vefat etmiştir. Merhum Karataş'a Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Vali Zorluoğlu’ndan Öztürk’e Kutlama Ziyareti

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı görevine yeniden seçilen Suat Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Terörle Mücadele Eden Kahramanlara Destek Kampanyası‏

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) tarafından başlatılan kampanyaya Vali Murat Zorluoğlu’nun eşi Sevcan Zorluoğlu ile Vali Yardımcılarının eşleri de destek verdi.

Vali Zorluolu’ndan ELMUTDER’e Ziyaret

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği'ni ziyaret ederek derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

MÜSİAD Dost Meclisi Konuğu Elazığ SGK İl Müdürü Esat Ceylan

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi bu haftaki Dost Meclisi toplantısına Sosyal Güvenlik İl Müdürü Esat Ceylan konuk Oldu.

Toplam 14892 haber.