Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Muay-Thai Türkiye Şampiyonasında İlimiz Sporcusu Ruken FİDAN Türkiye 3.’sü

Muay-Thai Türkiye Şampiyonasında ilimiz sporcusu Ruken FİDAN Büyük Bayanlar A.DİVİSİON kategorisinde 3. olarak önemli bir başarı elde etti.

Genç MÜSİAD’da KOSGEB Destekleri Konuşuldu

Elazığ Genç MÜSİAD Başkanı Mehmet Ergün daha fazla iş yapmak isteyen, daha fazla istihdam meydana getirmek isteyen genç müteşebbis kardeşlerimize sağlanan hibe imkânları ve akın zamanda yapılacak projeler hakkında KOSGEB ile fikir alışverişinde bulunmak için bu toplantıyı düzenlemiş bulunduklarını ifade etti.

Küçükler Kız-Erkek Basketbol Müsabakaları Oynanmaya Devam Ediyor

Okul Sporları Küçükler Kız-Erkek Basketbol Müsabakaları 8-10 Şubat 2016 tarihleri arasında ilimizde oynanmaya devam ediyor.

ELAZIĞ HAZAR ÖZEL SPORCULAR SPOR KULÜBÜMÜZ BÖLGE BİRİNCİSİ

Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübümüz Antalya Alanya'da yapılan Basketbol Bölge Şampiyonası'da bölge birincisi olarak önemli bir başarı elde ettiler.

Başbakan Davutoğlu ve Almanya Başbakanı Merkel ortak basın toplantısı yaptı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi.

İlimizin Tanınmış Ailelerinden; KOCA Ailesinin Acı Günü.

Yeni Ufuk Gazetesi İmtiyaz sahibi, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Sn. Nafiz Koca ve Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Recep Koca ve Mustafa Koca’nın anneleri; Sevinç KOCA hanımefendinin Rahmet-i Rahmana kavuştuğunu öğrendik.

Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Nazarbayev ile görüştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile Akorda Sarayı'nda bir araya geldi.

Milli Savunma Bakan Yardımcı Şuay Alpay’dan Başkan Yanılmaz’a Ziyaret

Milli Savunma Bakan Yardımcı Şuay Alpay Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret etti

MÜTEAHHİTLERE KAZI ÇALIŞMALARI BRİFİNGİ VERİLDİ

Başkanı Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç Dr. İsmail AYTAÇ ve Koruma Uygulama ve Denetim Bürosu (KUDEB) Başkanı Sanat Tarihi Uzmanı Kadir Atıcı konuk oldu ve Harput kazıları ve yapılacak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Elazığ’a Geldi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak ve iş dünyası ile yapılan toplantılara katılmak üzere Elazığ’a geldi.

MÜSİAD'ın Dost Meclisine; AK Parti Elazığ Milletvekili Av.Ömer Sedar konuk oldu.

MÜSİAD Başkanı Hasan UZUN, Kurumlarımız, Siyasilerimiz ve Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte Elazığ’ın kalkınması için but tür toplantıları sık sık yapmayı planlıyoruz Sayın vekilimiz ile Elazığ ve Türkiye ile ilgili değerlendirme toplantısı ve KOSGEB ve Fırat Kalkınma Ajansı ile de yeni dönemde yapılacak çalışmalar için bilgi almak için bu toplantıyı düzenlemiş bulunmaktayız dedi.

Türk Ocağı Eskişehir Şubesi Perşembe Sohbetine Türk Ocakları Genel Merkez Yönetim Kurul üyesi G.Ü. Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet Akif OKUR konuk oldu.

Türk Ocağı Eskişehir Şubesi Perşembe Sohbetine; Türk Ocakları Genel Merkez Yönetim Kurul üyesi ve Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet Akif Okur “Terör ve Savaş Kıskacında Türkiye” konulu konferansıyla katıldı.

Gençlik Merkezimizden Kitap Toplama Kampanyası

Elazığ Gençlik Merkezimiz tarafından İyilik Ağacı Projesi Kapsamında “Sen Okudun, Herkes de Okusun.” Sloganıyla ihtiyacı olanlara iletilmek üzere kitap toplama kampanyası başlatılmıştır.

16 Bin Adet Meilland Gülü İle Elazığ Gül Kokacak

Elazığ Belediyesi, park, bahçe, bulvar, cadde ve refüjlere meilland güllerinin dikimiyle bahara hazırlanıyor

1.ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “ Sen de Gönül Ver” isimli 1.Ulusal Fotoğraf Yarışması için başvurular başladı.

Ağız ve Çene Cerrahisi Polikliniği Hizmete Açıldı

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Bünyesinde hizmete sunulan Ağız ve Çene Cerrahisi Polikliniği hizmete sunuldu.

Toplam 14892 haber.