Bölge

Bölge Haberleri

Başkan Er 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Belediye Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

1 MAYIS Emek Ve Dayanışma Günü'nde Belediye Çalışanlarıyla Bir Araya Gelen Başkan Sami ER: Belediyelerde Tek Patron Halkımız!

1 Mayıs Ekmeğini Alın Teriyle Kazananların Bayramıdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Kurslarına Yoğun İlgi Gösteriliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi sanata gönül veren ve kendini geliştirmek isteyenlere destek olmaya devam ediyor. Malatya’nın kültür ve sanat şehri olarak anılması adına her türlü yeniliği ve ayrıntıyı dikkate alan Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşlar için faydalı olacak tüm sanat dallarını da hayata geçiriyor.

Başkan Taşkın’dan 1 Mayıs Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Taşkın, “’İşçinin ücretini alın teri kurumadan verin’ hadis-i şerif’ini şiar edinen bir kültürün parçası olarak emeğin karşılığını vermek hepimizin sorumluluğudur” dedi.

Eğitime Tam Destek! Hediyeniz Bizden Projesi

Büyükşehir Belediyesinden Malatya Eğitimine Büyük Destek

Yeşil Malatya’ya Yeşil Belediyecilik

Yeşil Belediyecilik anlayışına önem veren Malatya Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanları içerisinde bulunan park ve bahçelerde ilaçlama, ağaçlandırma, çim biçme ve sulama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi 40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Ekipler, 8 mahallede kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Milletvekili Ölmeztoprak; Malatya Sabancı Kültür Sitesi Yenileneceğini Duyurdu

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alan ve yıkımına karar verilen “Malatya Sabancı Kültür Sitesi” yerine yeni bir merkez inşa edileceğini belirtti.

Vahap Küçük Hayır Çarşısı Hizmete Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Vahap Küçük Hayır Çarşısı vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.

Başkan Taşkın: ‘Doğalgazsız Mahalle Bırakmayacağız’

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Güngör Ateş ile bir araya gelerek doğalgaz yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Sami Er İle Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Büyükşehir Meclis Salonu’nda bir araya geldiler.

Başkan Taşkın: ‘Rezerv Alan İlan Edilen Mahalle Sayısını 28’e Çıkardık’

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer’i ziyaret ederek mevcut rezerv alanların durumu ve rezerv alanların sayısının artırılmasıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Doğanşehir Belediyesi, Çocuklara Moral Oldu

Doğanşehir Belediyesi ve Kuaför Ramiz Toplu işbirliği ile 23 Nisan'da çocuklar için etkinlik düzenleyerek moral oldular.

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak’tan Konteyner Kent Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi. Milletvekili Ölmeztoprak, Konteynerlerde tek bir vatandaş kalmayıncaya kadar çalışmaların aralıksız sürdürüleceğine söyledi.

Başkan Er Dilek Mahallesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Başkan Er “Her Zaman Esnafımızın Yanında Olacağız”

Başkan Taşkın’dan 23 Nisan Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Taşkın yayımladığı açıklamada, “Bu bayramın hedeflediği şekilde, çocukların ölmediği, eğlenerek Mescid-i Aksa’nın avlusunda oyunlar oynayabildiği; gökyüzüne bomba korkusuyla değil, umutla bakabildiği bir dünya istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan ER ‘Engelsiz Bir Şehir Tasarlıyoruz’

50 Adet Akülü Engelli Aracı Teslimi Yapıldı

Malatyamızı Hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt İlçesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgiler aldı.

MHP Heyetinden Başkan Taşkın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kamu-Sen ve TÜRKAV temsilcileri ve yönetimleri Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Toplam 4620 haber.