Gündem

Gündem Haberleri

Malatya Barosundan Meslek Onuru ve Ekonomik Durum Nedenli Açıklama

Malatya Barosu; “Mesleğimizin Onuruna ve Ekonomik Koşullara Uygun İyileştirme İstiyoruz.”

Kartallılar Yeni Yılı, Türk Halk Müziği Konseriyle Karşıladı

Kartal Belediyesi, 2023 yılına sayılı günler kala, ‘Türkülerle Yeni Yıla Merhaba’ adlı konsere ev sahipliği yaptı. Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun sahne aldığı konserde Kartallılar yeni yılın coşkusunu şarkılarla yaşadı.

Yeşil Karıncalar Okulu Projesi Atalar Merkez Kreş’te Başladı

Kartal Belediyesi; Atalar Merkez Kreş’te “Yeşil Karıncalar Okulu Eğitim Projesi”ni başlattı.

6. Bölge Teşvik Destekleri 2 Yıl Uzatıldı

Elazığ'ında aralarında bulunduğu Cazibe Merkezleri Programı kapsamında verilen teşvikler Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 2 yıl daha uzatıldı.

Oyuncu Cem Özer, ‘Çılgın Zamanlar’ Tiyatro Oyunuyla Kartallı İzleyiciler İle Buluştu

Kartal Belediyesi, Türk sinema ve tiyatro dünyasının öne çıkan isimlerinden; Cem Özer ve Kemal Başar’ın sahne aldığı, ‘Çılgın Zamanlar’ adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı.

Sarıkamış Şehitleri Kartal’da Anıldı

Kartal Belediyesi, Birinci Dünya Savaşı sırasında Sarıkamış’ta şehit düşen askerlerin anısına unutulmaz bir anma etkinliğini düzenledi.

DOĞALGAZ ALGISI ???

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Kartal Belediyesi’nden Afet Gönüllülerine Eğitim

Kartal Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı tarafından gerçekleştirilen ve Kartal’ın 20 mahallesini kapsayan Afet Gönüllüleri toplantılarından biri daha düzenlendi.

Trendyol Sanat, Birinci Yaşında Sanatı GoArt Metaverse’e Taşıyor

150’den fazla genç sanatçının bine yakın eserini Türkiye’nin her köşesindeki sanatseverlerle buluşturan Trendyol Sanat, metaverse mağazası ile etki alanını genişletiyor.

Kartal, kar ve buzlanmaya karşı hazır

Kartal Belediyesi, olumsuz hava koşullarına yönelik olası kar yağışı ve buzlanmaya karşı ilçede tedbirlerini almaya başladı.

Milletvekili Ağar, TBMM Genel Kurulu'nda Söz Aldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 2023 Bütçe Görüşmeleri kapsamında, Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 2023 Bütçesi üzerine AK Parti Grubu adına TBMM Genel Kurulunda söz aldı.

SIRA SİZDE, ÇÖZÜM BİZDE

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Başkan Yüksel, İstanbul Valiliği’nin Düzenlediği Tatbikata Katıldı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Valiliği tarafından İstanbul’un 39 ilçesiyle beraber; Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ şehirlerinde eş zamanlı olarak düzenlenen deprem tatbikatına katıldı.

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNDE DEMİRBAĞ İZ BIRAKTI

2023 Yılı Bütçe Görüşmeleri kapsamında TBMM Genel Kurulu’nda alkışlar eşliğinde çıktığı kürsüden, konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, terör örgütlerine yönelik açıklamalarda bulunarak, “FETÖ, PKK, PYD ve DAEŞ gibi eli kanlı terör örgütleri olmamış olsa, süper güçlerle yarışacak duruma gelirdik.” dedi.

Çocuklar ve Ergenler İçin Dünyanın En Büyük Ruh Sağlığı Kongresi

Arap Dünyasında ilk kez Dubai, çocuklar ve ergenler için dünyanın en büyük ruh sağlığı kongresine ev sahipliği yapacak

DEMSA Holding’den Öğrencilere Büyük Destek

Demsa Holding yönetim kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Demir, Ağrı ili- Taşlıçay ilçesi -Kumluca köyü, Şehit Uzman Çavuş Hüseyin Kaya İlkokulunda okuyan 314 öğrenciye eğitim materyallerinden oluşan hediyeler gönderdi.

Cevizli Yaşam Merkezi, Kartal’a Artı Değer Katacak

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in, göreve geldiği kısa süre içinde açılışını gerçekleştirdiği Komşuluk ve Dayanışma Meydanı sınırları içinde bulunan; yüzme havuzu, kreş ve konferans salonu gibi modern alanlarıyla, Kartal’ın yeni cazibe merkezlerinden biri olması planlanan ‘Cevizli Yaşam Merkezi’nin, inşa çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Devlet korumasındaki 1041 genç kamuya atanacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, Devlet korumasında yetişen gençlerin kamu kurum ve kuruluşlarında istihdamına yönelik başvuruları 6 Aralık’ta başlıyor…

AVT Genel Sekreteri ve Endonezya Maliye Bakan Yardımcısı Bir Araya Geldi.

AVT Genel Sekreteri ve Endonezya Maliye Bakan Yardımcısı İşgücü Verimliliğinin Artırılmasına İlişkin Fikir Alışverişinde Bulundu

Toplam 1664 haber.