Gündem

Gündem Haberleri

Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, ‘Berber Dükkânı Sohbetleri’nde Ele Alındı

Kartal Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Yanındayız Derneği işbirliği kapsamında toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasında erkeklerin aktif rol üstlenmesi amacıyla projelendirilen bir seminere ev sahipliği yaptı. Kartal Belediyesi’nde görev yapan özellikle erkek çalışanlara yönelik düzenlenen seminer için Kartal Belediye Meclisi’nde berber dükkânı dekoru kuruldu.

Kartal Belediyesi ‘KARKAM’ ile İşsizlere Umut Oldu

Toplumun her katmanını derinden etkileyen ve Türkiye’nin en önemli gündemlerinden biri olan işsizlik sorunu için düğmeye basarak 2019 yılında Kartal Kariyer Merkezi (KARKAM)’ni kuran Kartal Belediyesi, Kartal’da iş arayan tüm vatandaşların yetkinlik ve yeterliliklerinin profesyonel bir platformda analizini sağlayarak, istihdam sorununa çözüm üretiyor.

Kartal Belediyesi’nden ÇYDD Öğrencilerine Afet Bilinçlendirme Eğitimi

Kartal Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü afet bilinçlendirme eğitimlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta geniş kapsamlı bir gece tatbikatı gerçekleştiren sivil savunma ekipleri, son olarak üniversite öğrencileri ve velilerine eğitim verdi.

NETAFIM Türkiye’den Özel Çocuklarımıza, Anlamlı Hediye

NETAFIM, çalışanlarının da gönüllü katıldığı sosyal sorumluluk projelerinde bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor.

Kartal’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Doyasıya Yaşanacak

Kartal Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılını düzenleyeceği kutlama programıyla birlik ve beraberlik içinde kutlayacak.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kartal Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine İçme Suyu Desteği

Kartal Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteği sağlamaya devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatları doğrultusunda, ilçedeki tüm amatör spor kulüplerine 300 bin adet içme suyu temin edildi.

İSRAF SALTANATI

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Gündemle İlgili Değerlendirmelerde Bulunuyor.

Kartal Belediyesi’nden Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı Başvuruları Başlıyor

Kartal Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının açılmasının ardından üniversite öğrencileri için eğitim yardımını başlatıyor.

RİSK DEĞİL ÖNLEM AL

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Gündemle İlgili Değerlendirmelerde Bulunuyor.

Kartal Belediyesi’nden Çanakkale ve Edirne’ye Kültür Turları

Kartal Belediyesi, kültür-sanat faaliyetleri kapsamında Kartallı vatandaşlar için Çanakkale ve Edirne’ye kültür turları düzenledi. Kartallı vatandaşlar kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale ile şehirlerin sultanı Edirne’yi ziyaret etti.

Kartal Belediyesi’nden İranlı Kadın Ressamlara Anlamlı Destek

İranlı kadın sanatçıların bir araya gelerek oluşturduğu ‘Mehregan’ isimli resim sergisi, Kartal Belediyesi’nde açıldı. İranlı kadınlar olarak kendi ülkelerinde bu tarz resimleri sergileyemediklerini belirten kadın sanatçıların sergisi, sanatseverlerin ve kadın mücadelesini destekleyenlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı IV. birleşimi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında, 18 Ekim 2022 Salı günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Malatya esnafından MTÜ Rektörü Bentli’ye ziyaret 

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli'yi Esnaf Odası Başkanları ile birlikte ziyaret ederek yeni görevinden dolayı tebrik etti.

Özcan: Geldiğimiz Yeri Basın ve Medyaya Borçluyuz

Malatyya Ticaret Borsası Başkanlşığına yeniden seçilen Ramazan Özcan "Eğer bugün tarımda ve hayvancılıkta bu önemli işleri başarma fırsatı bulduysak bu fırsatı bize yaratan Malatya’nın basını, yazılı ve görsel medyasıdır" dedi.

MGC’den Sadıkoğlu’na hayırlı olsun ziyareti 

Malatya Gazeteciler cemiyeti (MGC)’den Malatya Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kartal Belediyesi’nin, 2023 Performans Programı ve Bütçesi Kabul Edildi

Kartal Belediye Meclisi, Ekim ayı 3’üncü oturumunda, 2023 yılı performans programı ve mali bütçesini görüşmek üzere toplandı. Oturumda, 2023 yılı mali bütçesi, ‘1 milyar 890 milyon Türk Lirası olarak oy çokluğuyla kabul edildi.

KADER DEĞİL İHMAL

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Gündemle İlgili Değerlendirmelerde Bulunuyor.

Başkan Gürkan, Murat Topgül Kur’an Kursu Açılış Törenine Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt İlçesi İlyas Mahallesinde yapılan Kur’an Kursunun açılış törenine katıldı.

Toplam 1671 haber.