Gündem

Gündem Haberleri

Bakkallar Odası, Bakkal esnafı şekerini aracı şirketten değil, fabrikadan almak istiyor

Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Nejdet Özyalın, Malatya Şeker Fabrikasının esnaflara torba şeker vermesi için başvuruda bulunduklarını ve süreci takip ettiklerini bildirdi.

Rehberi Kur’an Olan “Ocak” Sabah Namazında Buluşuyor

Turgay Şengönül’ün başkanlığında birçok önemli işlere imza atan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, sabah namazında da gençleri buluşturarak, geleceğimizin teminatı olan gençleri maneviyata yönlendiriyor…

Kartal Belediyesi’nin ‘Atıklardan Tablo Tasarım Yarışması’ Başladı

Kartal Belediyesi’nin çevre bilincini geliştirerek, geri dönüşümün yaygınlaşmasını sağlamak amacı ile düzenlediği ‘Atıklardan Tablo Tasarım Yarışması’ başladı.

ÇÖP İTHALATINDA KUŞKULAR!

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Siyasi Gündemle İlgili Değerlendirmelerde Bulunuyor.

Kartal Belediyesi’nden, Kartallı Kadınlara Dijital Girişimcilik Semineri

Kartal Belediyesi, Kartal’da yaşayan ve ekonomik hayata katılmak isteyen kadınlar için 3 hafta sürecek olan dijital girişimciliğin ele alındığı bir seminere ev sahipliği yaptı.

Başkan Gürkan, Çiftçimizi Kalkındıracak Hizmetlerimize Önem Veriyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Ziraat Odaları Başkanlarıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısını, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 12 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Battalgazi’ye 250 Milyonluk Ulaşım Yatırımı Müjdesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Eskimalatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

YOL HARİTASI (20)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaştım. Bu yazım ile, “Gençlik politikaları ve sonsöz” hedefimizi aktararak yol haritamızı tamamlıyorum.

Büyükşehir Belediye Meclisi Çarşamba Günü Toplanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2022 Ekim ayı ilk toplantısını 12 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Elazığ TB’de Malatya TSO’ya hayırlı olsun ziyareti

Elazığ Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, ETB Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kartal Belediyesi’nden Meme Kanseri Farkındalık Yürüyüşü

Kartal Belediyesi; Kızılay Kartal Hastanesi ve Kızılay Toplum Merkezi işbirliği ile meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için ‘Pembe Patika Yürüyüşü’ düzenlendi.

Kartal Yeni Bir Stada Kavuşuyor

Yakacık’ta yapımına başlanan stadın temel atma töreni, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile gerçekleşti. Aynı törende Cevizli Yaşam Merkezi’nin ikmal inşaatı başlatıldı.

Kartal Belediyesi, 21. Ekim Geçidi Sergisi’ne Ev Sahipliği Yaptı

Kartal Belediyesi, ilki 2001 yılında gerçekleşen ve bugüne kadar 60 bin sanatçının eserlerinin yer aldığı, ‘21. Ekim Geçidi Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor. Birbirinden kıymetli eserlerin yer aldığı serginin açılışı, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Kartal Belediyesi Sivil Savunma Ekibi ve MAKUD’dan Ortak Tatbikat

Kartal Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı Arama Kurtarma Ekibi (Akredite Ekip) ve Motosikletli Arama Kurtarma Derneği (MAKUD), İstanbul Ömerli’de ‘Doğada Hayatta Kalma ve Doğada Arama Kurtarma’ tatbikatı gerçekleştirdi.

YOL HARİTASI(19)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “Spor” ile “Sanat” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

Başkan Gürkan’dan Mevlid Kandili Mesajı

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin, yıl dönümünde bir Mevlid Kandilini daha idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Çınar, Bu Takım Kazanır Projemizin Ödüllendirilmesinin Onurunu Yaşıyoruz

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetim Başkanlığı, ‘Bu Takım Kazanır’ Projesinden Dolayı Yeşilyurt Belediyesini Ödüle Layık Gördü

Başkan Güder’in Gençlik Yatırımlarına Ödül

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Tam Bana Göre Festival’ organizasyonunda Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Battalgazili Gençler Sporla Hayat Bulsun’ projesi ödüle layık görüldü.

Toplam 1671 haber.